CPR - Campania campioni pentru Romania

Discutii despre tot ce nu se incadreaza in celelalte categorii.

Moderators: Moderatori ajutatori, Moderatori

Post Reply
AcoreX
Membru, skill +3
Membru, skill +3
Posts: 1380
Joined: 05 Sep 2007, 11:54
Detinator Steam: Nu
Reputatie: Nume anterior: vulturas92
Has thanked: 239 times
Been thanked: 123 times

08 Jun 2012, 09:57

Campania Campioni pentru Romania ...


A inceput acum 5 ani de zile, mai exact in vara anului 2006.Prima editie a fost un adevarat succes, avand fonduri stranse de la sponsorii nostri de incredere in valoare totala de 3000 de euro.

A venit o perioada dificila din punct de vedere financiar si am hotarat sa ne oprim in a organiza a doua editie in anul imediat urmator.Anul acesta,2011, ne-am hotarat sa il redeschidem avand bine-vointa multor echipe si sponsori care ne-au ajutat financiar, am reusit sa strangem o suma record pentru aceasta campanie-4000 de euro.Aici intrand banii de cazare la un hotel renumit din Bucuresti impreuna cu achiztia unui server dedicat performant si a altor scripturi necesare desfasurarii meciurilor.Astfel editia de anul acesta a devenit cel mai vizionat eveniment in materie de jocuri video cu o vizionare de aproape 7300 de useri.In total s-au prezentat la concurs inca din sesiunea de calificari, un total de 500 de echipe dintre care numai 100 au fost din capitala, restul de 400 din "provincie".

Finala campaniei de anul acesta, s-a disputat intre cele mai bune echipe din Bucuresti si anume IMBA si noi, XPAND GAMES.Castig de cauza au avut cei din IMBA, care au castigat dupa un meci tensionat si echilibrat scor 16-14 asigurandu-si biletele pentru cele 3 zile in Norvegia unde au avut ocazia de a intalni la un concurs cele mai bune echipe din Bulgaria, Cehia, Polonia si Danemarca.Liderul ehipei WHITE, din prima editie, Andrei Potravu numit si CyberPot si-a schimbat anul acesta echipa, devenind astfel singurul jucator prezent pana acuma in toate editiile si competitiile organizate de XPAND GAMES.Anul acesta, a fost considerat omul cheie al grupelor realizand o calificare uluitoare impreuna cu cei din EG, depasind scorurile celor din IMBA, CTP sau xColors.

Scopul Campaniei noastre, este unul foarte simplu: descoperirea si dezvoltarea tinerilor "talentati" in jocurile video.De ce? Trebuie sa incepem constructia unei echipe a Romaniei, care sa fie capabile sa ne reprezinte in calitate de jucatori-echipa PROFESIONISTA.Ce ne impiedica pe noi in a deveni cei mai buni ? Sponsorii sunt cei care nu vor sa ajute la aceasta dezvoltare excesiva pe care noi o dorim si credem ca este benefica.Editia a doua a produs multe surprize, printre care cea mai placuta a fost realizata de echipa xColors care chiar daca este pe locul 5, este cea mai tanara echipa avand media de varsta de 15 ani.Cea mai agresiva echipa din punct de vedere tactic este IMBA, castigatoare de anul acesta.Titlul de cea mai buna echipa defensiva, a fost rezervat noua, XPAND GAMES chiar daca in final nu am reusit a fi cea mai buna!

Gala Campionilor Romani, incheie acest an perfect din punct de vedere al spectacolului.Favoritele IMBA,XPAND si CTP sunt de parere ca meciurile vor fi usoare dar pot aparea surprize.Echipele de la care se asteapta surprizele placute sunt: xColors,XPC si EG.

---

Anul acesta, 2012 deschidem 3 mari concursuri OPEN CCPR, CPR, NCCOR. Astazi creem o pagina de facebook pentru toti iubitorii de CS unde sunteti informati despre fiecare eveniment.

http://www.facebook.com/CPR.RO - LIKE & SHARE
Post Reply

Return to “Discutii generale”

  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 394 guests