Nou artificiu marca Pirate Bay

Discutii despre tot ce nu se incadreaza in celelalte categorii.

Moderators: Moderatori ajutatori, Moderatori

Post Reply
User avatar
Andrei I.
Membru, skill +3
Membru, skill +3
Posts: 1288
Joined: 12 Jan 2012, 14:24
Detinator Steam: Da
CS Status: badass
Detinator server CS: RS.FRAGWAY.RO
SteamID: nisq4vibe
Reputatie: Ban 3 luni !
Location: Florence
Has thanked: 14 times
Been thanked: 41 times
Contact:

14 Jun 2012, 17:58

Baietii de la Pirate Bay au facut un artificiu pentru ca site-ul lor sa poata fi vizitat din Marea Britanie, desi a trecut abia o luna din momentul in care Inalta Curte Britanica le-a ordonat furnizorilor de Internet sa blocheze accesul la aceasta pagina.

Pe langa britanici, si olandezii si italienii, in ale caror tari exista reguli asemanantoare, vor putea acum accesa Pirate Bay, site de torrente care le permite tuturor internautilor sa descarce filme, muzica, reviste, carti, seriale TV si emisiuni fara sa plateasca nimic.

Atunci cand au facut primele comentarii legate de blocarea accesului lor in Marea Britanie, oamenii de la Pirate Bay le-au transmis utilizatorilor tot felul de smecherii prin care sa ii poata accesa in continuare, inclusiv servere VPN.

Acum, ei au lansat un nou site, care are o noua adresa de IP, prin intermediul careia oricine poate descarca in voie continut ilegal. Adresa este: http://194.71.107.80/

Si pentru ca baietilor de la Pirate Bay le merge mintea, au facut in asa fel incat noul site sa fie optimizat special pentru lucrul cu servere proxy, care le permit utilizatorilor sa se ascunda in spatele unei masti, pretinzand oficial, eventual, ca acceseaza site-ul dintr-o alta tara, unde nu sunt in vigoare interdictii, scrie Wired.
Community forums - Ne rezervam dreptul de a alege membrii.
Post Reply

Return to “Discutii generale”

  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: Facebook [Bot], Petal [Bot] and 412 guests