Action Movies (fight)

Discutii despre tot ce nu se incadreaza in celelalte categorii.

Moderators: Moderatori ajutatori, Moderatori

Post Reply
Casual
Fost moderator
Fost moderator
Posts: 4000
Joined: 25 Mar 2009, 22:54
Detinator Steam: Da
Reputatie: Fost eXtream Mod
Has thanked: 52 times
Been thanked: 655 times
Contact:

08 Jul 2010, 23:42

Acţiune (lupte/bătai)



1) Born To Fight

Descriere: Filmul se concentreaza pe razboiul dintre o echipa de sportivi luptatori taekwondo si o armata de guerilla aflata in legatura cu mafia drogurilor. Lupta se declanseaza atunci cand Dew, un tanar politist sub acoperire dintr-o unitate anti-drog tailandeza, il captureaza pe generalul Yang, un lord al drogurilor. Un film celebru, interesant, cu lupte incrancenate.

Trailer - Click / Download - Click!



2) Fighting

Descriere: Shawn se descurcă de pe azi pe mâine aducând în New York mărfuri de contrabandă. Cu o tragedie în trecutul familiei sale şi cu un tată care-l ţine la distanţă, tânărul nu prea vede viitorul cu ochi buni. Din întâmplare, Shawn îl întâlneşte pe Harvey, un antrenor de lupte de stradă, care-i deschide ochii şi-i arată că o carieră într-un asemenea sport nu ar fi deloc de lepădat. Doar că această lume este bântuită de răufăcători...

Official Trailer ! - Click / Download - Click!



3) The Wrestler

Descriere: O drama despre un luptator profesionist, care, aflat la pensie isi continua pasiunea participand ca luptator la show-uri mici si lucrand cu jumatate de norma la un aprozar. Confruntandu-se cu probleme de sanatate, se gandste c-ar fi mai bine sa-si faca ordine in viata, astfel ca planuieste sa puna capat luptelor, sa lucreze cu norma intreaga la aprozar si sa se impace cu fiica pe care a abandonat-o in copilarie. Chiar daca aceasta pare ceea ce isi doreste n poate refuza tentatia de a participa la un ultim meci de lupte impotriva rivalului sau, chiar daca asta va insemna sa-si puna in pericol viata.

Official Trailer ! - Click / Download - Click!



4) Fatal Contact

Descriere: Kong(Jason Wu Ching), exceland in rolul sau in calitate de campion in arte martiale, practica boxul in subteran la incurajarea prietenului sau. Aici il intalneste pe Captain, un gangster aparent bun de nimic, care si-a ascuns adevaratele lui calitati. In timp ce Kong castiga lupte repetate, un antrenor de box, afla de capabilitatile lui si gaseste un maestru in artele martiale care sa-l invinga. Urmarind filmul, vei fi martor la un meci pe viata si pe moarte.

Trailer - Click / Download - Click!



5) Collateral

Descriere: Max viseaza sa aiba propria companie de limuzine si acest vis il tine la suprafata, continuand in viata de zi cu zi sa fie un sofer de taxi de mai bine de 10 ani. Dar intr-o noapte nenorocoase, Max ia o comanda care ii va schimba viata. Clientul, Vincent, este un tip carismatic, inteligent, bine imbracat si intr-o forma fizica buna, care il angajeaza pe Max sa il conduca la 5 locatii in Los Angeles pentru a rezolva niste probleme de afaceri. De abia mai tarziu in noapte Max relizeaza ca afacerile tin de lichidarea unor oameni si ca Vincent este un asasin profesionist. Intre cei doi incepe un joc de-a soarecele si pisica, politia si FBI-ul incearca sa-i intercepteze pe cei doi si sa intrerupa sirul crimelor, asa ca totul duce spre un sfarsit pe care nici unul dintre cei doi protagonisti nu il anticipa.

Official Trailer !
- Click / Download - Click



6) Gridiron Gang

Desciere: Gridiron Gang spune emotionanta poveste a unui gardian la o inchisoare pentru delincventi juvenili, Sean Porter (Dwayne “The Rock” Johnson), care, impreuna cu un alt gardian, Malcolm Moore (Xzibit), transforma un grup de condamnati intr-o echipa de fotbal in doar patru saptamani. Luptand cu rivalitatile specifice bandelor si cu ura dintre colegii sai de echipa, Porter da cateva lectii (si invata si el cateva), in timp ce pustii invata ceea ce inseamna respectul de sine si responsabilitatea.

Intr-o lume in care 75% din delincventii juvenili revin in inchisoare sau au parte de un sfarsit violent pe strada, Porter si Moore se confrunta cu piedici aparent de nedepasit. Nimeni nu vrea sa joace impotriva unor criminali condamnati, dar dupa un efort sustinut si o farama de inspiratie, Porter si echipa lui ajung sa lupte pentru propria lor izbavire si pentru o a doua sansa.

Inspirat dintr-o intamplare adevarata, Gridiron Gang este o dovada vie a faptului ca orice om poate lupta pentru destinul sau si ca membrii aparent fara speranta ai societatii isi pot schimba vietile.

Official Trailer ! - Click / Download - Click!



7) Hooligans

Descriere: Dat afara pe nedrept de la Harvard pentru posesie de droguri, Matt se duce în vizita la sora si la cumnatul sau, Steve, în Anglia. Odata ajuns aici se împrieteneste cu fermecatorul dar periculosul Pete Dunham, fratele lui Steve, si este initiat în lumea secreta a huliganismului din fotbalului Britanic.

La început, Pete este nemultumit de faptul ca trebuie sa ia cu el un strain la întalnirile cu ceilalti membri ai GSE (Elita Green Street ), însa îsi schimba treptat parerea, dupa cateva iesiri la o bere. Pe drumul de întoarcere de la un meci, Matt este atacat de niste huligani, dar este salvat de Pete si membrii GSE. “Huliganii de pe Green Street” este o poveste despre loialitate, încredere si uneori despre consecintele brutale ale unei vieti traite aproape de pericol. Filmul demonstreaza ca violenta nu e o solutie si ca sunt lucruri mult mai importante în viata…

Official Trailer ! - Click / Download - Click!



8) Ong-Bak

Descriere: Intr-o zi o statueta sacra numita Ong Bak este furata dintr-un oras mic si pasnic de catre un om de afaceri fara scrupule care doreste sa o vanda pentru a obtine profituri exorbitante.

Tanarul Boonting este desemnat sa gaseasca hotul si sa il aduca in Bangkok de buna voie pentru a recupera comoara religioasa.

Pe parcursul drumului, Boonting isi foloseste talentul atletic exceptional si indemanarea in luptele traditionale tailandeze Muay pentru a-si infrunta adversarii.

Trailer - Click / Download - Click!



9) Driven to KILL

Descriere: Ruslan este un fost mafiot rus care a părăsit viaţa din sânul mafiei şi a devenit scriitor de romane. Familia lui a rămas în urmă, iar fiica lui urmează să se căsătorească. Dar Ruslan nu se poate bucura de faptul că fata lui se căsătoreşte, deoarece alesul inimii sale este fiul unui vechi inamic de-al lui. Chiar şi-aşa el acceptă situaţia pentru ca fiica lui să fie fericită. Dar când în ziua nunţii, fiica lui este atacată şi asasinată, Ruslan se întoarce înapoi în oraş. Acesta este punctul în care Ruslan uită de pactul încheiat cu el însuşi de a nu mai reveni la o viaţă de criminal şi porneşte la vânătoare. Cu o poftă exagerată pentru sânge şi răzbunare, Ruslan distruge totul în calea lui, omorând pe toţi cei care au fost implicaţi în asasinarea fiicei lui. Nimeni nu are scăpare şi nimeni nu îi poate sta în cale. Nici măcar poliţia.

Official Trailer ! - Click / Download - Click!



10) Ghajini

Descriere: Sanjay Singhania (Aamir Khan) este un bogat magnat care suferă de pierderi de memorie pe termen scurt, dupa ce a fost lovit de un stâlp de metal, atunci când a încercat să impiedice crima prietenei lui. Din cauza ranilor grave suferite la cap, poate sa isi aminteasca numai ultimele cincisprezece minute, neavand amintiri legate de evenimente sau incidente care s-au întâmplat înainte în viaţa sa. El isi poate continua viata prin ajutorul tatuajelor pe care si le face si prin fotografiile polaroid care il ajuta sa isi aminteasca incidentele care i s-au intamplat. Povestea lui este urmarita indeaproape de către un ofiţer de poliţie (Riyaz Khan), care il urmareste datorita multiplelor crime pe care le-a comis incercand sa gaseasca ucigasul prietenei sale, prin intermediul unui jurnal. Cazul sau a stranit de asemenea interesul unei studente la medicina, Chitra (Jiah Khan), care este în căutarea unui pacient deosebit pentru proiectul sau de la facultate. Chitra afla despre dragostea lui Sanjay cu Kalpana (Asin Thottumkal) un model activist. Când proiectele ei pentru ajutorarea copiilor intra in conflict cu cei care exploateaza copiii, ea intervine in planul lui Ghajini de a rapi 25 de tinere fete si Kalpana este ucisa de catre acesta. Deci, cu ajutorul Chitrei, Sanjay isi incepe sangeroasa razbunare, pornind pe urmele criminalului unicei sale iubiri...

Official Trailer ! - Click / Download - Click!
RoyalServer 2
User avatar
NoR[o]CeL
Membru, skill +1
Membru, skill +1
Posts: 370
Joined: 03 Jul 2010, 01:22
Detinator Steam: Da
CS Status: eXtreamCS
Detinator server CS: Nu
Reputatie: Membru Club eXtreamCS (o luna)
Location: Romania
Has thanked: 30 times
Been thanked: 13 times
Contact:

08 Jul 2010, 23:49

Acţiune (lupte/bătai)



11) Universal Soldier

Descriere: Luc Devreux si Andrew Scott sunt soldati americani, care s-au ucis reciproc in razboiul din Vietnam, atunci cand Devreux incearca sa il opreasca pe Scott din a macelari un sat. Declarati disparuti in misiune, ei de fapt sunt inghetati criogenic si trimisi la o facilitate top-secreta a armatei, unde o echipa de oameni de stiinta condusi de Colonelul Perry, ii transforma pe cei doi si alti recruti in super soldati. In incercarea de a opri un atentat terorist la McKinley Dam, Devreux incepe sa aibe flashback-uri din viata lui anterioara, si reuseste cumva sa se desparta de echipa sa.
Cu cat trece mai repede timpul, Devreux devine din ce in ce mai om, si cu ajutorul unei reporterite TV, Veronica Roberts, vor incerca sa afle cat mai multe raspunsuri inainte ca echipa lui Devreux sa ii lichideze pe cei doi. Scott se intoarce impotriva colonelului si porneste in cautarea lui Devereux pentru a se razbuna.

Trailer - Click / Download - Click!
Seres
Membru, skill +1
Membru, skill +1
Posts: 188
Joined: 09 Apr 2010, 20:22
Detinator Steam: Da
CS Status: Dau head prin cutie
Detinator server CS: Nu
Has thanked: 18 times
Been thanked: 9 times
Contact:

10 Jul 2010, 17:25

NoR[o]CeL wrote:
Acţiune (lupte/bătai)



11) Universal Soldier

Descriere: Luc Devreux si Andrew Scott sunt soldati americani, care s-au ucis reciproc in razboiul din Vietnam, atunci cand Devreux incearca sa il opreasca pe Scott din a macelari un sat. Declarati disparuti in misiune, ei de fapt sunt inghetati criogenic si trimisi la o facilitate top-secreta a armatei, unde o echipa de oameni de stiinta condusi de Colonelul Perry, ii transforma pe cei doi si alti recruti in super soldati. In incercarea de a opri un atentat terorist la McKinley Dam, Devreux incepe sa aibe flashback-uri din viata lui anterioara, si reuseste cumva sa se desparta de echipa sa.
Cu cat trece mai repede timpul, Devreux devine din ce in ce mai om, si cu ajutorul unei reporterite TV, Veronica Roberts, vor incerca sa afle cat mai multe raspunsuri inainte ca echipa lui Devreux sa ii lichideze pe cei doi. Scott se intoarce impotriva colonelului si porneste in cautarea lui Devereux pentru a se razbuna.

Trailer - Click / Download - Click!
Filmul meu preferat. :)
Nu este permisa reclama spre site-uri de acel gen.
Steam ID: so_nae
Nick CS: LosT skiLL :( LoW PLAYER
User avatar
NoR[o]CeL
Membru, skill +1
Membru, skill +1
Posts: 370
Joined: 03 Jul 2010, 01:22
Detinator Steam: Da
CS Status: eXtreamCS
Detinator server CS: Nu
Reputatie: Membru Club eXtreamCS (o luna)
Location: Romania
Has thanked: 30 times
Been thanked: 13 times
Contact:

10 Jul 2010, 17:33

Şi mie îmi place dar e mai frumoasă partea a 2a.
User avatar
otomanu32
Membru, skill +3
Membru, skill +3
Posts: 1182
Joined: 22 Aug 2011, 10:06
Detinator Steam: Nu
Reputatie: Ban 3 luni
Ban 2 luni
Location: Rotterdam
Has thanked: 129 times
Been thanked: 73 times

20 Jul 2012, 22:12

Fight Club


Viaţa e un iad. Fără bani, cu o slujbă monotonă şi stresantă, cu fiecare nouă zi la fel ca cea de ieri, un tânăr trăieşte fără speranţă de mai bine şi fără idealuri. Dar în viaţa lui apare cineva care îl învaţă să se mişte şi să trăiască liber. Pătrunde în labirintul unui joc dur, anarhic, al unor lupte mortale, nemotivate. Devine membru al unui club unde învaţă să se bată, înlocuind, pentru a-şi dovedi puterea, amorteala spiritului cu agresivitatea.

Trailer :[/b] Click
Download :[/color] Click
Post Reply

Return to “Discutii generale”

  • Information