Un protestatar de la Mechel s-a sinucis

Discutii despre tot ce nu se incadreaza in celelalte categorii.

Moderators: Moderatori ajutatori, Moderatori

Post Reply
krystann
Membru eXtream
Membru eXtream
Posts: 2552
Joined: 16 May 2009, 11:37
Detinator Steam: Nu
CS Status: Vine criza!
Reputatie: Fost moderator
Has thanked: 322 times
Been thanked: 141 times

06 Mar 2013, 16:26

Image

Un protestatar de la Mechel Câmpia Turzii s-a sinucis, miercuri dimineață, după ce nu și-a primit salariile compensatorii la care avea dreptul, fiind disponibilizat în urmă cu trei luni.

Persoanele disponibilizate de la Mechel Câmpia Turzii au anunțat, luni, că vor protesta în fiecare zi, până când salariile compensatorii vor fi plătite.

Bărbatul în vârstă de 58 de ani lucra la Mechel de 35 de ani și mai avea doar un an până la ieșirea la pensie. Acesta a hotărât să se spânzure după ce a fost dat afară de la Mechel și nu a reușit să-și găsească alt loc de muncă și totodată nu a primit nici salariile compensatorii de la fostul angajator.




Nu faceam topicul daca nu stiam despre ce e vorba , fabrica e din orasul meu , cand eram micaut la ora 16:00 toata lumea intra in curti,magazine ferindu-se de sutele de oameni care ieseau din fabrica si mergeau acasa prin cartierul meu (FARA sa glumesc) , acum la aceeasi ora mai vad 3,4 oameni ai aceeia obositi si suparati.
De ce ? Deoarece iubitii noastri conducatori au vandut-o pe un pret de nimica rusilor in acte iar ei si-au luat partea. Domnul ce s-a spanzurat azi dimineata il cunoasteam ... un om simplu si pana la urma de ce ? PENTRU CA NU A A MAI AVUT NICI UN VENIT in afara de nevasta lui care e vanzatoare la un magazin de chimicale pe un salar de 550 lei .. Sper sa-si gaseasca linistea ..
Asa mergeti la vot si votatii pe urmasii lui Iliescu adica Ponta si Antonescu .. sa se ajunga sa fim ROMANIA LUMII , sa fie vandut tot.
Post Reply

Return to “Discutii generale”

  • Information