Despre Y!M Messenger 11 : Lucruri de stiut despre Messenger

Discutii despre tot ce nu se incadreaza in celelalte categorii.

Moderators: Moderatori ajutatori, Moderatori

Post Reply
User avatar
Awakening
eXtream Mod
eXtream Mod
Posts: 3933
Joined: 06 Apr 2010, 11:01
Detinator Steam: Da
CS Status: Plictiseala
Detinator server CS: Adio cs
SteamID: eliara
Reputatie: eXtream Mod
Fost Manager VEST.eXtream.Ro
Fost Manager ZM.eXtream.Ro
Membru Club eXtreamCS (6 luni)
Nume anterior: CRISTIAN
Location: Bucuresti
Discord: m_i3
Has thanked: 151 times
Been thanked: 344 times

22 Jun 2013, 22:13

Salutare.
Am vazut multa lume care spune ca intre messenger 9 si 11 nu sunt diferente, ca ei le vad la fel, o sa fac o lista mai jos cu toate diferentele pe care le are messenger 11 acum, despre cum sta treaba cu mass-urile, arhiva, si lista de ignore, add/delete din lista.

Schimbari :[/b]

MASS-URILE NU MAI APAR LA OFFLINE MESSAGES
Daca pana acum dadeai un mass "Ilie intra pe mess cand esti", Ilie ar fi vazut mass-ul tau in offline messages, in messenger 11 treaba sta altfel, lumea trimite mass-uri, dar daca nu esti pe mess ele nu apar la offline messages cand intrii, si surpriza, nu mai apar nici la arhiva.

ARHIVA NU SE MAI SALVEAZA IN PC, SE SALVEAZA PE SERVERELE YAHOO
Daca pana acum cand reinstalai windows-ul, sau ma rog, sistemul de operare, pierdeai toata arhiva, in messenger 11 arhiva este afisata direct de pe serverele yahoo, unde este tinuta acolo, si poate fi vazuta de la orice pc.

LIMITA DE ADD/DELETE: MAXIM 5 ID-URI ODATA
Daca pana acum intrai pe diferite site-uri si dadeai add la 60 de persoane in 10 minute, acum nu se mai poate. Se pot da maxim 5 add-uri la intervale de cateva ore bune. Probabil crezi ca daca bagi messenger 8 scapi de asta, dar NU, NU SCAPI, limita este pe serverul yahoo, fie ca folosesti mess 8, pidgin, un serviciu de mess online, etc. nu vei putea adauga mai mult de 5 id in cateva ore.

MESAJELE DE LA PERSOANELE IGNORATE APAR IN ARHIVA
Daca pana acum IGNORE insemna NICI O VORBA cu persoana respectiva, acum treaba sta altfel. O persoana care e la ignore ne poate trimite mesaje, noi nu le vedem pentru ca e la ignore, dar arhiva o vede. Esti curios ce mai spune o pers. care o ai la ignore? Cauta in arhiva si ai sa vezi.

CONEXIUNEA MESS PC-TELEFON - CONECTAREA DIN TOATA LUMEA IN ACELASI TIMP
Daca pana acum puteai sta pe mess doar de pe un singur pc, cand intrai pe altul te scotea automat. Acum, treaba sta altfel. Cu alte cuvinte, in timp ce stai pe mess pe pc, poti tine mess-ul si pe telefonul tau cu android/ios, si in acelasi timp sa il tii pe alte cate pc-uri vrei deschis, iar tot ce vorbesti de la un pc apare pe celelalte, nimic nu scapa din control. Ai de asemenea, optiunea de a scoate imediat id-ul de pe pc respectiv, sau toate pc si telefon odata.

"SEND MY MESSENGER LIST", sau "TRIMITE LISTA MEA DE MESSENGER" nu mai exista
Daca pana acum toata lumea facea schimb de liste intre ea, si te trezeai ca cine stie cine te cauta si nu stii cine e, acum aceasta optiune a disparut din yahoo messenger.

PROGRAMELE DE FLOOD YAHOO MESSENGER NU MAI FUNCTIONEAZA
Daca pana acum cineva iti trimitea "10193023902" de buzz-uri in cam 10 secunde, acum aceste programe nu mai functioneaza, daca cineva face spam intr-un timp periculos de mic cu foarte multe mesaje messenger-ul isi da seama de asta, si blocheaza imediat conexiunea cu persoana respectiva, mai exact voua nu o sa va apara nimic. Sa speram ca va ramane asa.

CONFIRMARE CU TELEFONUL CAND INTRI DE PE UN PC NOU
Daca pana acum keylogger insemna adio id de messenger, acum se schimba treaba. Cand intri la un alt pc folosind id si parola, conectarea la messenger se blocheaza si te trimite pe site la yahoo, unde trebuie sa confirmi de pe telefonul mobil ca tu esti posesoru id-ului printr-un cod, exact ca la facebook. Ar fi bine ca toata lumea sa activeze aceasta optiune, un plus bun in securitate.

POSIBILITATE DE IGNORE DIRECT DIN FEREASTRA DE REQUEST
Pana acum, cand cineva iti dadea add nu puteai decat sa dai accept, sau sa insisti prin tasta ESCAPE. Acum, ai posibilitatea de a amana request-ul pentru urmatoarea logare, sau sa dai ignore persoanei respective direct, fara a da mai intai accept.


Personal, doresc sa gasesc in messenger o optiune pe care sa o bifezi si sa nu mai primesc mass-uri, inca astept asta de la yahoo.
RoyalServer 2
User avatar
otomanu32
Membru, skill +3
Membru, skill +3
Posts: 1182
Joined: 22 Aug 2011, 10:06
Detinator Steam: Nu
Reputatie: Ban 3 luni
Ban 2 luni
Location: Rotterdam
Has thanked: 129 times
Been thanked: 73 times

22 Jun 2013, 22:30

prima cu massurile, inca apar frate ... dau un exemplu cand cineva da mass intra pe sv ala ...imi apare chiar daca sunt sau nu online!
Post Reply

Return to “Discutii generale”

  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: Bing [Bot], Dot [Bot], Jokic, Yandex [Bot] and 417 guests