Avatar 2 - continuarea de la Avatar

Discutii despre tot ce nu se incadreaza in celelalte categorii.

Moderators: Moderatori ajutatori, Moderatori

Post Reply
User avatar
Littlepac
Membru, skill +1
Membru, skill +1
Posts: 133
Joined: 10 Aug 2013, 17:33
Detinator Steam: Da
CS Status: watuk
Detinator server CS: Nu.
SteamID: For what ?
Location: Los Angeles, USA
Has thanked: 3 times
Been thanked: 2 times
Contact:

13 Aug 2013, 07:10

| Afiseaza codul
Avatar 2 este un viitor film științifico-fantastic care va avea premiera in decembrie 2015, în regia lui James Cameron. Este o continuare a filmului Avatar din 2009.
În 2006 James Cameron a declarat că dacă filmul Avatar va fi un succes, el speră să facă două continuări ale filmului.[1] În 2010 Cameron a spus că, ținând cont de succesul filmului, afirmațiile sale anterioare rămân valabile.[2] Perspectiva continuării a fost ceva planificat de la bun început, mergând până acolo că s-au inclus anumite scene în film pentru a fi dezvoltate într-un nouă poveste.[1][3] Cameron a spus că vrea să facă un sequel „mai ieftin și mai repede” și că povestea va fi o continuare a personajelor care apar în Avatar.[4] Când a fost intervievat de AP pe covorul roșu la a 82-a ediție a Premiilor Oscar, Cameron a spus că „dacă voi începe mâine lucrul la Avatar 2, am să am nevoie de trei ani [ca să-l termin]”.[5] Într-un interviu din august 2010 Cameron a spus că planurile sale sunt de a face două continuări, deci o trilogie Avatar, și este în așteptarea unor acorduri pentru a face acest lucru. El a mai adăugată că „ceea ce lucrez [acum] este în principal un roman” și că „odată ce romanul este gata, mă voi apuca de continuarea acestui film”."[6] Într-un interviu pentru Perth's Sunday Times din 22 septembrie 2010 Cameron și-a arătat intenția de a face filmările pentru acest sequel în Groapa Marianelor. În acest scop, el a comandat un submarin de mare adâncime.[7] În octombrie 2010 Cameron a semnat oficial o înțelegere cu Fox pentru a realiza două continuări directe ale filmului Avatar, care sunt programate să apară în decembrie 2015 și decembrie 2016. Ambele vor fi produse de Lightstorm Entertainment (compania lui Cameron) în parteneriat cu 20th Century Fox. Deși scenariile pentru viitoarele continuări nu au fost stabilite încă, Cameron a declarat că se va extinde universul cu explorarea altor sateliți ai stelei Polyphemus.[4] Primul sequel se va concentra pe oceanul de pe Pandora, dar va cuprinde, de asemenea, mai multe dintre pădurile tropicale din filmul original.[9] Acest film va continua să prezinte personajele Jake și Neytiri.[10] Cameron a detaliat că oamenii vor reveni ca principalul antagonist din poveste. „Mă aștept că acești oameni urâți nu vor sta deoparte pentru totdeauna” a spus el.[11] Sam Worthington și Zoe Saldana au semnat pentru interpretarea rolurilor lor în viitoarele continuări, iar Stephen Lang, cel care l-a interpretat pe colonelul Miles Quaritch, crede că personajul său ar putea reapărea în aceste filme: „Credeți că acele două săgeți în pieptul meu pot să mă oprească ca să revin înapoi?” a spus Lang în „Entertainment Weekly” și că „Nimic nu poate fi prea greu atâta timp cât ei au ADN-ul meu”.[3] În februarie 2010 Sigourney Weaver, care interpretează rolul Dr. Grace Augustine, a anunțat posibilitatea ca să reapară în noul film într-un interviu pentru Le Grand Journal TV Show din Paris.[12]
La CinemaCon 2011 (Las Vegas) James Cameron și-a declarat intenția de a realiza cele două continuări Avatar la o frecvență a cadrelor mai mare decât cea standard (24 de cadre pe secundă) pentru a adăuga filmelor un sentiment sporit de realitate.[13] În septembrie 2011 s-a confirmat că Sigourney Weaver va apărea în Avatar 2, atunci când James Cameron a declarat că „nimeni nu moare vreodată în science-fiction”.[14] Într-un interviu din decembrie 2011 Cameron a spus că a scris scenariul la cel de-al doilea și la al treilea film și că el intenționează să le facă uimitoare din punct de vedere vizual. În aceste filme se va explora oceanele de pe Pandora și mesajul ecologic al acestor filme va fi salvarea oceanelor planetei noastre albastre.[15].Filmarile la Avatar 2 si 3 au inceput in ianuarie 2013 si vor dura cel putin 3 ani dupa spusele regizorului si producatorului James Cameron.Cameron a declarat in mai 2012 ca va produce si Avatar 4 si ca in acest film va prezenta cum au colonizat oamenii Pandora si cum au interactionat cu Na'vi.
Dupa ce Avatar chiar ne-a uimit, astept cu nerabdare Avatar 2, Avatar 3 dupa spusele lui si bineinteles Avatar 4.

Va fi ceva AMAZING. \m/
igus alup
RoyalServer 2
User avatar
311733
Membru, skill 0
Membru, skill 0
Posts: 34
Joined: 25 Nov 2012, 17:04
Detinator Steam: Nu
CS Status: ./start BQS.RO/FORUM/
Location: /root/
Has thanked: 3 times
Been thanked: 3 times
Contact:

13 Aug 2013, 07:25

Si eu astept sa vad cu ce ne mai uimesc baieti. Cred ca o sa fie ceva foarte frumos avand in vedere ca avatarul trecut a fost fascinant oare o continuare de poveste?
Image
Image
User avatar
Littlepac
Membru, skill +1
Membru, skill +1
Posts: 133
Joined: 10 Aug 2013, 17:33
Detinator Steam: Da
CS Status: watuk
Detinator server CS: Nu.
SteamID: For what ?
Location: Los Angeles, USA
Has thanked: 3 times
Been thanked: 2 times
Contact:

13 Aug 2013, 07:41

Da. In Avatar 2 va fi o lupta intre Na'vi si Venusieni. In Avatar 3 nu stiu, iar in Avatar 4 o cunoastere mai buna. In Avatar 4, v-a arata cum traiesc ei viata de zi cu zi; cam asa ceva.
igus alup
Post Reply

Return to “Discutii generale”

  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: Bing [Bot] and 417 guests