Cupa AllStars Gaming

Discutii despre meciurile de Counter-Strike, provocari intre clanuri, cupe, evenimente.

Moderators: Moderatori ajutatori, Moderatori, Echipa eXtreamCS.com

Post Reply
L1St3R
Membru, skill 0
Membru, skill 0
Posts: 32
Joined: 17 Jun 2008, 10:27
Detinator Steam: Da
CS Status: Citesc forumul eXtreamCS.com!

07 Sep 2008, 08:45

Impreuna cu Membri comunitatii si Membri clanului am hotarat sa reincepem organizarea de cupe. Sezonul acesta este steam on si are urmatorul regulament:


Articolul 1 - Grupele

1] Primul sezon al tournamentului AllStars va fi structurat in grupe (Grupa A, Grupa B, Grupa C si Grupa D) cu desfasurare online.
2] Grupele vor fi alcatuite din cate 4 echipe, iar in total vor fi 16 echipe.


Articolul 2 - Echipele

1] Fiecare echipa va putea inscrie un numar de minim 5 jucatori.
2] Echipele au la inceput un nume si un tag inregistrat care nu pot fi schimbate pe durata sezonului. Tagul/numele pot fi modificate pana la inceperea sezonului.
3] Jucatorii au la inceput un nick inregistrat care nu poate fi schimbat pe durata sezonului. Nickul poate fi modificat pana la inceperea sezonului.


Articolul 3 - Meciurile oficiale si prezenta la meciuri

1] Meciurile se vor desfasura din orice sala, respective acasa si intotdeauna pe serverele oficiale AllStars la data si orele stabilite de AllStars Tournament.
2] Meciurile in regim de jucare (etapele) se vor juca intre orele 16:00 si 21:00, ora inceperii ultimului meci din zi.
3] In cazul jucarii unui meci de la sala, echipele nu sunt obligate sa joace din aceeasi sala. Jucatorii unei echipe pot juca un meci din mai multe sali.
4] O echipa se poate prezenta la meci, obligatoriu cu jucatorii inscrisi pana la ora meciului.
5] Un meci se poate desfasura obligatoriu cu fiecare echipa avand toti cei 5 jucatori conectati pe server.
6] Daca dupa 10 minute de asteptare, nu se prezinta nici un jucator pe server, respectiv daca dupa 10 minute de asteptare, o echipa nu prezinta 5 jucatori pe server, aceasta echipa pierde meciul prin forfeit.
7] Dupa cele 10 minute de asteptare, echipa adversa poate cere adminului sa mai astepte 5 minute, dar nu mai mult.
8] Daca dupa cele 10 minute, nici o echipa nu prezinta nici un jucator pe server, respectiv daca dupa cele 10 minute, nici o echipa nu prezinta 5 jucatori pe server, ambele echipe vor pierde meciul cu scorul de 30:0 (dublu forfeit).
9] In timpul unui meci oficial AllStars, fiecare jucator poate cumpara maxim o grenada (HE), doua flash-uri (FB) si un smoke (SG) (per runda).
10] In cazul in care un jucator cumpara mai multe grenade decat sunt permise in regulament, echipa din care face parte acesta va fi penalizata cu o runda, aceasta modificare fiind facuta in scorul final al reprizei.
11] In cazul in care o echipa incalca de doua ori aceasta regula, pe parcursul unui meci, aceasta va pierde meciul cu 30-0.
12] La fiecare meci, jucatorii sunt obligati sa joace cu tag-ul echipei si cu nick-ul lui inregistrate la inceputul sezonului. Jucatorii au voie sa aiba extensii la nume doar intreband supervizorii despre acest lucru
13] Refuzul de a nu divulga datele la un control de catre AllStars, aduce dupa sine pierderea meciului respectiv si excluderea din AllStars Tournament.

.
Articolul 4 - Sistemul de joc si modul de disputare al unui meci

1] Sistemul de joc este MAXROUNDS 15, sistem care presupune ca pe fiecare harta sa se joace un numar fix de runde, 15 de CT si 15 de T, castigatorul decizandu-se prin adunarea numarului de runde castigat de echipe.
2] In runda de cutite, jucatorii au obligatia de a se intalni intr-un loc stabilit de adminul AllStars.
3] Jucatorii sunt obligati sa isi lase pistoalele si bomba in baza.
4] Daca se termina timpul rundei si mai sunt jucatori de la ambele echipe in viata, adminul va decide echipa castigatoare rundei de cutite.

Articolul 5 - Sistemul de punctare si criteriile de departajare

1] O echipa acumuleaza 2 puncte in caz de victorie.
2] O echipa acumuleaza 1 punct in caz de egal.
3] O echipa acumuleaza 0 puncte in caz de infrangere.
4] Criteriile de departajare intre doua echipe cu acelasi numar de puncte este:
4.1] Numarul de puncte adunat pe durata sezonului.
4.2] Rezultatul din meciul direct.
4.3] Numarul de runde castigate pe durata sezonului.
4.4] Meciul de baraj intre echipele aflate la egalitate perfecta in sistem MAXROUNDS16 pe o harta stabilita de AllStars Tournament.
5] Criteriile de departajare intre 3 sau mai multe echipe cu acelasi numar de puncte este:
5.1] Numarul de puncte adunat pe durata sezonului.
5.2] Numarul de runde castigate pe durata sezonului.
5.3] Meciul de baraj intre echipele aflate la egalitate perfecta in sistem MAXROUNDS16 pe o harta stabilita de AllStars Online.


Articolul 6 - Amanarea meciurilor (wildcard)

1] O echipa poate amana un meci prin intermediul wildcard-ului de 3 ori in sezon.
2] Daca o echipa foloseste un wildcard impotriva unei echipe declarata defunct, acesta nu se va lua in considerare si va fi anulat.
3] Daca o echipa foloseste un wildcard, acesta nu se poate retrage sau anula decat in cazul regulii 2
4] In cazul in care o echipa nu poate desfasura un meci oficial in AllStars Tournament la data si orele stabilite de catre organizatorii AllStars Online, echipa respectiva se poate folosi de privilegiul mai sus mentionat, postand in topicul special creat de catre supervizorul grupei din care face parte echipa, topic denumit "Amanare meciuri (wildcard-uri)" cu maxim 12 ore inaintea meciului stabilit initial.


Articolul 7 - Pierderea meciurilor (forfeit)

1] In cazul in care o echipa nu se prezinta la un meci contand pentru AllStars Tournament la data si ora stabilita in program si nu si-a exercitat dreptul de a folosi wildcard, aceasta pierde meciul respectiv cu scorul de 30:0.
2] In cazul in care nici una din cele doua echipe nu se prezinta la un meci contand pentru AllStars Tournament la data si ora stabilita in program si nu si-au exercitat dreptul de a folosi wildcard, ambele echipe pierd meciul respectiv cu scorul de 30:0.
3] In cazul in care o echipa nu se prezinta la un meci restant stabilit de acordul intre cele doua echipe sau fortat de AllStars Tournament, aceasta pierde meciul respectiv cu scorul de 30:0
4] In cazul in care nici una din cele doua echipe nu se prezinta la un meci restant stabilit de acordul intre cele doua echipe sau fortat de AllStars Tournament, ambele echipe pierd meciul respectiv cu scorul de 30:0.
5] Daca o echipa aduna 3 forfeit-uri intr-un sezon, aceasta pierde toate meciurile care le-a disputat si pe cele care ar fi urmat sa le dispute din sezon cu scorul de 30:0 si este exclusa din AllStars Tournament pe durata sezonului in curs.
6] Jucatorii proveniti de la o echipa exclusa nu au drept de participare la nici un eveniment organizat de catre Nightmare Online Tournament pe toata durata sezonului respectiv, inclusiv Finala de sfarsit de sezon.


Articolul 8 - Transferurile de jucatori

1] O echipa poate transfera cati jucatori vrea atata timp cat in echipa, dupa transfer, raman minim 5 jucatori.
2] O echipa poate transfera jucatori la orice echipa din orice grupa.
3] O echipa poate transfera jucatori de la orice echipa din orice grupa.
4] Ca o echipa sa inscrie un jucator, trebuie sa trimita mail cu minim 48 de ore inaintea meciului care intentioneaza sa il foloseasca. E-Mailul la care trebuie sa il trimita il gasiti la sfarsitul regulamentului, la echipa de Contact.
5] Mail-ul trebuie sa contina datele jucatorului (Nume, Prenume, Oras, Nick, Yahoo!Messenger ID)
6] Un jucator nu se poate transfera de la o echipa declarata defunct sau de la o echipa exclusa.


Articolul 9 - Injuriile

1] Injuriile, de orice natura, adresate de catre un jucator, organizatorilor sau adminilor pe serverele oficiale AllStars, se sanctioneaza cu pierderea respectivului meci cu 30-0 (forfeit) si cu suspendarea jucatorului respectiv de la 1 la 5 sezoane.
2] Injuriile, de orice natura, daca sunt la nivel de echipa, adresate organizatorilor sau adminilor, pe serverele oficiale AllStars Online, se sanctioneaza cu excluderea echipei din AllStars pe durata sezonului in curs.
3] Injuriile, de orice natura, adresate de catre un jucator, altor jucatori din alte echipe, pe serverele oficiale AllStars, se sanctioneaza cu suspendarea jucatorului respectiv de la 2 la 7 etape in sezonul in curs.


Articolul 10 - Cheat-urile / Exploit-urile engine-ului jocului

1] In cazul in care un jucator se foloseste de vreun cheat in timpul unui meci oficial contand pentru Allstars, echipa din care face parte jucatorul va fi exclusa timp de 5 sezoane si jucatorii ei neavand drept de participare la nici un eveniment organizat de AllStars.
2] Sunt interzise exploit-urile al engine-ului jocului Counter-Strike dupa cum urmeaza:
2.1] Anti smoke, alte modele de smoke decat cele default.
2.2] Anti flash.
3] Boost-ul prin tavan este interzis si se pedepseste cu pierderea respectivului meci cu 30-0 (forfeit).
4] Flash-bugul este interzis si se pedepseste cu pierderea rundei de catre echipa care l-a folosit. In cazul in care o echipa incalca de doua ori aceasta regula, pe parcursul unui meci, ea va pierde meciul cu 30-0 (forfeit).
5] Alias-urile care modifica game-play-ul sunt interzise.
5.1] Alias-ul "Silent Defuser" este interzis si se pedepseste cu pierderea rundei de catre echipa care l-a folosit. In cazul in care o echipa incalca de doua ori aceasta regula, pe parcursul unui meci, ea va pierde meciul cu 30-0 (forfeit).
5.2] Alias-ul "Silent Run" este interzis in orice situatie.


Articolul 11 - Alte Reguli

1] Deciziile privitoare la excluderea unei echipe din AllStars Tournament si deciziile privitoare la excluderea unui jucator din AllStars Tournament nu pot fi luate decat prin hotararea tuturor Supervizorilor AllStars.
2] Deciziile Supervizorilor AllStars sunt definitive si irevocabile.
3] Odata meciul inceput, rezultatele sale conteaza, cu exceptia cazului in care arbitrul dupa consultarea cu un membru din Supervizorilor AllStars si cu reprezentantii celor doua echipe, decid ca acestea nu ar trebui sa conteze.


Articolul 12 - Notificari

1] Hartile pe care se vor sustine meciurile oficiale AllStars sunt in numar de 4: de_train, de_nuke, de_dust2, de_inferno.
2] Toate clanurile trebuie sa cunoasca regulamentul, invocarea necunoasterii prezentului regulament neputand absolvi un clan de vina.
3] Cand vor aparea situatii de conflict, regulile vor fi interpretate in conformitate cu spiritul normelor si nu cu litera normelor.
4] Cand situatia o cere, exceptii de la reguli pot fi facute, multe situatii neputand fiind prevazute dinainte.
5] Contestatiile se fac in maxim 24 de ore de la ora meciului.
6] Orice echipa care vrea sa decaleze un meci, trebuie sa trimita mail cu 4 ore inaintea meciului programat initial. Meciul va fi decalat fara vreo anuntare in prealabil.
7] O echipa poate decala maxim 2 meciuri pe sezon.

Nota: AllStars isi rezerva dreptul de a face modificari in regulament in timpul si/sau la sfarsitul unui sezon.

Cei ce sunt dispusi sa participe sunt rugati sa lase un id sau sa-mi dea un PM cu id lor pentru mai multe detalii.
RoyalServer
User avatar
BaNd||T
Membru, skill +1
Membru, skill +1
Posts: 168
Joined: 07 Sep 2008, 03:15
Detinator Steam: Da
CS Status: Sunt in agonie :)
Reputatie: Ban pe 3 luni!
(Ban scos de 1 mai!)
Location: Giurgiu

07 Sep 2008, 15:14

Foarte bun regulamentul dar cam mare :D
Image
User avatar
traznitu_cstrike
Membru, skill +1
Membru, skill +1
Posts: 292
Joined: 17 Jun 2008, 22:43
Detinator Steam: Da
CS Status: Ma plimb cu scara !
Reputatie: Utilizator restrictionat(traznituu)

07 Sep 2008, 18:35

lasami un pm cu cupa.
app mi se pare cunoscut regulamentul mi se pare ca este cel watf.
Image
Image
Contact ME :
[email protected]
[email protected]
Powered By Traznitu
L1St3R
Membru, skill 0
Membru, skill 0
Posts: 32
Joined: 17 Jun 2008, 10:27
Detinator Steam: Da
CS Status: Citesc forumul eXtreamCS.com!

07 Sep 2008, 21:15

nu este acelasi din watf. regulamentul a fost facut de catre noi si pentru alte cupe la care am fost parteneri. poate l-ai mai vazut pe vreun site ceva. oricum cine e interesat sa-mi dea un PM sau sa lase su reply aici.

Mai sunt 8 LOCURI.
L1St3R
Membru, skill 0
Membru, skill 0
Posts: 32
Joined: 17 Jun 2008, 10:27
Detinator Steam: Da
CS Status: Citesc forumul eXtreamCS.com!

11 Sep 2008, 01:21

Sorry de Dublu post.

3 Locuri ramase libere.
User avatar
AlExAlExAlEx
Membru, skill +3
Membru, skill +3
Posts: 1302
Joined: 16 Dec 2007, 23:20
Detinator Steam: Da
CS Status: Dau de pica curentu ;x
Detinator server CS: N/A
Reputatie: Fost detinator CS.eXtreamCS.com
Fost detinator SJ.eXtreamCS.com
Fost detinator DR.eXtreamCS.com
Fost detinator ZM.eXtreamCS.com
Fost detinator FUN.eXtreamCS.com
Fost detinator KZ.eXtreamCS.com
Fost sponsor eXtreamCS.com
Ban 3 luni !
(Ban scos de 1 mai!)
Location: ToP sEcReT
Has thanked: 19 times
Been thanked: 39 times

11 Sep 2008, 10:34

pm me cu site/forum id unde ma scriu
"I am so smart that sometimes I don’t understand a single word of what I am saying."
Image
L1St3R
Membru, skill 0
Membru, skill 0
Posts: 32
Joined: 17 Jun 2008, 10:27
Detinator Steam: Da
CS Status: Citesc forumul eXtreamCS.com!

11 Sep 2008, 22:53

Ne pare rau. Inscrierile sau terminat. Poate sezonul viitor.

Rog un moderator sa inchida topicul
User avatar
AlExAlExAlEx
Membru, skill +3
Membru, skill +3
Posts: 1302
Joined: 16 Dec 2007, 23:20
Detinator Steam: Da
CS Status: Dau de pica curentu ;x
Detinator server CS: N/A
Reputatie: Fost detinator CS.eXtreamCS.com
Fost detinator SJ.eXtreamCS.com
Fost detinator DR.eXtreamCS.com
Fost detinator ZM.eXtreamCS.com
Fost detinator FUN.eXtreamCS.com
Fost detinator KZ.eXtreamCS.com
Fost sponsor eXtreamCS.com
Ban 3 luni !
(Ban scos de 1 mai!)
Location: ToP sEcReT
Has thanked: 19 times
Been thanked: 39 times

12 Sep 2008, 08:45

Da-mi si mie pm cu forumul :((
"I am so smart that sometimes I don’t understand a single word of what I am saying."
Image
Post Reply

Return to “Meciuri”

  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 36 guests