Ce merita acesti "oameni" ?

Discutii despre tot ce nu se incadreaza in celelalte categorii.

Moderators: Moderatori ajutatori, Moderatori

User avatar
ZeT^
Membru eXtream
Membru eXtream
Posts: 3447
Joined: 10 Oct 2012, 19:56
Detinator Steam: Da
CS Status: Bun
Reputatie: Membru Club eXtreamCS (o luna)
Location: Sibiu
Has thanked: 192 times
Been thanked: 162 times
Contact:

07 Sep 2013, 22:35



Oamenii sunt cele mai rele animale !
RoyalServer 2
munir
Membru eXtream
Membru eXtream
Posts: 3193
Joined: 30 Aug 2012, 22:16
Detinator Steam: Da
CS Status: Fost scripter
Detinator server CS: Nu
SteamID: -
Reputatie: Fost super moderator
Restrictie schimbare nume
Nume anterior: falseq, cruyff
Location: Bucuresti
Has thanked: 342 times
Been thanked: 571 times
Contact:

07 Sep 2013, 22:41

Dupa parerea mea, acei oameni trebuie omorati fara mila. Eu unul asa as proceda. Prefer sa am un animal in casa, decat o japita de om.
Retras
Cosmin
Fost moderator
Fost moderator
Posts: 9362
Joined: 06 Jul 2013, 22:08
Detinator Steam: Da
Detinator server CS: Nu
Reputatie: Fost eXtream Mod
Fost Scripter eXtreamCS
Nume anterior: scosmynnnn
Has thanked: 492 times
Been thanked: 547 times

07 Sep 2013, 22:44

Doamne.. imi vine sa plang cand ma uit la acele animale :| O sa le vina si lor randu' la "salbaticii" aia direct in iad cred ca o sa ajunga.
Ar merita sa fie omorati in chinuri,sa le dea cineva' foc..
User avatar
IsTI37
Fost administrator
Fost administrator
Posts: 10987
Joined: 10 Apr 2007, 15:02
Detinator Steam: Da
Reputatie: Fost administrator
Fost SysAdmin
Fost Fondator GTA5 (CVL)
Location: Cluj-Napoca
Has thanked: 28 times
Been thanked: 776 times

08 Sep 2013, 01:50

Totusi sunt animale, nu oameni.
Nu vad de ce ar jupui de viu cineva un caine sau l-ar injunghia si lasa sa moara, macar sa-l omoare pe loc daca are ceva cu animalul dar oamenii care au facut acele lucruri chiar si din distractie au tot dreptul sa faca acel lucru daca animalul nu e al cuiva. E dureros, da, dar daca nu e al meu practic nu are ce cauta acel animal unde traiesc eu, nu i-am dat dreptul, a intrat pe teritoriul meu => moare, e legea naturii. Nu inteleg ce e cu ce merita acei oameni, nu merita nimic, sa fie sanatosi.

Trebuie sa fim oameni maturi, nu copii, copiii plang daca moare un animal.
Poate e socant, deranjant dar e vorba de un caine, e de datoria noastra sa fim tari si sa nu judecam pe nimeni. Nu e vorba de cainele nostru, practic, nu vad nimic in neordine cu faptul ca oamenii omoara animale. Ce credeti, cum se simte o gazela cand este atacata de un tigru ? Tigrul intr-o lovitura ii serveste matele pe tava si o mananca fara sa o omoare in multe cazuri.
Da, acei oameni care fac lucruri aiurea au probleme mintale, dar nu fac obiectul unei pedepse, natura nu-ti interzice sa omori animale, sa nu le mananci.
Chiar cred ca oamenii care incearca sa protejeze animale fara nici un obiect rational au si ei probleme mintale, sunt slabi si pot fi raniti cu orice. Protejam o specie in extinctie, dar nu orice animal care traieste la coltul strazii
Totusi, imi vine in minte Grivei de Emil Garleanu :
E bătrân. Înțelege că-i bătrân, că-i netrebnic, că cele câteva zile ce i-au mai rămas sunt o povară pe capul tuturora. De când s-a și îmbolnăvit, nu-l mai strigă nimeni, nu-l mai mângâie nici o mână, nu se mai întoarce spre el nici o pereche de ochi. A slujit cu credință. Douăzeci de ani, vară și iarnă, în curtea aceasta a trăit și a păzit-o. În nopțile de toamnă, cu ploile repezi și pătrunzătoare, în nopțile de iarnă, cu vifornițele năprasnice, el nu stătea în cușca lui; suflând cu greu, încordându-și mușchii, căci era vânos, tăia troianul, cutreiera toate colțurile grădinii și, lătrând, dădea de știre că nu e chip să te poți apropia de casa stăpânului... Dar în seara aceea, când prinsese de pulpa piciorului pe hoțul care furase mere din pomul de lângă gard! Ani de-a rândul simțise durerile loviturii de ciomag pe care i-o dăduse atunci în creștetul capului. Și altă dată... Dar câte nu făcuse, câte nu suferise Grivei, dulăul credincios al curții!
Însă vremea trece; viața, cu ea. Și-acuma îmbătrânise! Nu se mai putea duce nici până la ușa bucătăriei, să capete un ciolan, să-l lingă. Rămânea uneori zile întregi fără să înghită nimic, fiindcă nu se putea mișca. Și-acum, în urmă, avea niște dureri grozave. Urla. Și mai ales noaptea, când nu avea cu ce să se mai ia, când nu mai vedea pe ceilalți câini, când rămânea singur, numai el și suferința lui, mai ales nopțile îl chinuia boala. Și urla. Mai întâi gemea, înăbușit, cu gura închisă, cu limba zgârcită, gemea adânc, ca și cum i se desfăcea inima din piept. Apoi îl apucau fiorii; spasmurile îi descleștau fălcile, și gemetele îi ieșeau mai tari, mai ascuțite. Apoi plângea, plângea cum plâng oamenii, cu lacrimi fierbinți, care îi lunecau pe bot și parcă-l ardeau. Și-n urmă, înnebunit de durere, nu mai putea răbda, în urmă urla, urla groaznic, din toată puterea măruntaielor lui, cu toată încordarea glasului, urla înspăimântător, de răsuna până în depărtări, de unde-i răspundea ecoul ca un alt câine care îi plângea de milă. Și dimineața, când zorii zilei mijeau, adormea, sleit, pe culcușul lui de paie.
Și toți ai casei, care treceau pe lângă el, îl blestemau. Toți. Urletele lui le tulbura liniștea nopții, le curma somnul și-i făcea să tresară speriați în pat. Iar unii credeau că prevestește ceva rău, că prevestește moartea cuiva. El îi auzea vorbind, îi auzea și-i înțelegea. Cu ochii blânzi, șterși de boală, îi urmărea până ce se făceau nevăzuți.
Înțelegea și aștepta să-i vie ceasul.
Într-o dimineață și-a zărit stăpânul de departe venind spre el, cu mâinile la spate, ținând ceva ce sclipi la o întorsătură în bătaia soarelui. Pentru el venea. Atunci, în sufletul lui parcă a-ncercat nu o durere, ci o jale, o jale grozavă, o jale adâncă pentru stăpânul pe care-l văzuse copil, cu care se jucase, cu care mersese pe câmp, la picioarele căruia se culcase de atâtea ori să primească, supus, vergile ce i se cuveneau. Și jalea aceasta parcă-i dădu puteri; se sculă și, scheunând, plângând, se târî către stăpânul lui, se târî și, când ajunse, îi linse picioarele, ca și cum și-ar fi luat rămas bun. Apoi închise ochii și, încolătăcit, așteptă. Așteptă mult. I se făcuse milă stăpânului?... Bubuitura nu curmă liniștea ogrăzii.
Și astăzi simți că nu mai are mult. Și parcă-i părea rău să închidă ochii în curtea în care trăise, în mijlocul lucrurilor de care n-ar fi vrut niciodată să se despartă, sub privirile care nu se mai îndreptau spre el prietenoase. Și, deodată, o groază, o frică de locul acela în care suferise atâta îl cuprinse. Își adună toate puterile, apoi, ca și cum cineva l-ar fi gonit din urmă, se depărtă cât putut mai repede, ieși din curte și o luă pe drum, înspre pădure. Când ajunse în marginea ei, intră în cel dintâi stufiș, și acolo, între crengile care îi ascundeau vederea, își făcu culcușul. Și așteptă. Spre seară, un fior îi zvârcoli trupul, apoi altul. Și-ncă unul, cel de pe urmă. Și-n clipa în care-și dete sufletul, se ridică pe picioarele de dinainte și, cu capul întors spre curte, urlă, ca și cum și-ar fi luat un rămas bun.
Și urletului lui, scurt, de moarte, îi răspunse ecoul, pentru cea din urmă oară, ca un alt câine care-l chema din depărtari.
User avatar
alynut
Administrator
Administrator
Posts: 7121
Joined: 02 Jul 2012, 06:31
Detinator Steam: Da
CS Status: In concediu, activez mai rar .
SteamID: alynut991
Reputatie: Fost Administrator
Fost Intermediar
Location: Bucuresti
Has thanked: 183 times
Been thanked: 442 times

08 Sep 2013, 01:57

Lol ce oamneni ! :O
Si cum sa mananci asa ceva :-&
User avatar
funky .
Membru, skill 0
Membru, skill 0
Posts: 37
Joined: 26 Aug 2013, 23:20
Detinator Steam: Da
CS Status: M-am lasat.
Detinator server CS: Dau spre administrat
Location: Târgu Jiu, România.
Has thanked: 1 time
Been thanked: 48 times

08 Sep 2013, 02:12

5 gloante-n cap.
User avatar
Laur eXtream
Fondator eXtream
Fondator eXtream
Posts: 6276
Joined: 06 Apr 2007, 04:04
Detinator Steam: Da
CS Status: Inactiv..
Detinator server CS: cs.extream.ro
Reputatie: Fondator eXtream
Fond eXtream: 200
Location: eXtreamLocation
Has thanked: 183 times
Been thanked: 792 times
Contact:

08 Sep 2013, 09:33

Noi astia care stam bine merci in societate, nu intelegem ca cei care sunt saraci si needucati sunt pusi sa faca treburile noastre murdare.
Natura nu s-a schimbat. Ca sa traiesti, trebuie sa omori alt animal si sa il mananci.
Cand te duci la MC Donalds ce naiba crezi ca mananci? E vaca sau pui omorat in stil industrial, ceea ce ochii lumii nu vad.
Si noi capatam acest "suflet" care e tare emotional si orgolios, dar in spatele confortului nostru se ascunde aceeasi brutalitate pe baza careia umanitatea s-a dezvoltat. Legile naturii sunt inca aceleasi, doar ca noi fugim de ele.
Sufletul nu are nici o valoare in fata naturii. Fie omori, fie esti omorat. Simplu.

In rest, pofta buna cand va duceti la KFC sau MC Donalds, sau orice alta bunatate facuta din carte serviti voi, gen un gratar.
User avatar
Cristian
Fost moderator
Fost moderator
Posts: 3105
Joined: 12 Sep 2010, 13:19
Detinator Steam: Da
CS Status: None!
Detinator server CS: Nu
SteamID: -
Reputatie: Fost Moderator
Nume anterior : S!l@ba, jackanape, vengeance
Fost Membru Club eXtreamCS (doua luni)
Location: Craiova
Has thanked: 36 times
Been thanked: 149 times

08 Sep 2013, 09:44

Laur eXtream wrote:Noi astia care stam bine merci in societate, nu intelegem ca cei care sunt saraci si needucati sunt pusi sa faca treburile noastre murdare.
Natura nu s-a schimbat. Ca sa traiesti, trebuie sa omori alt animal si sa il mananci.
Cand te duci la MC Donalds ce naiba crezi ca mananci? E vaca sau pui omorat in stil industrial, ceea ce ochii lumii nu vad.
Si noi capatam acest "suflet" care e tare emotional si orgolios, dar in spatele confortului nostru se ascunde aceeasi brutalitate pe baza careia umanitatea s-a dezvoltat. Legile naturii sunt inca aceleasi, doar ca noi fugim de ele.
Sufletul nu are nici o valoare in fata naturii. Fie omori, fie esti omorat. Simplu.

In rest, pofta buna cand va duceti la KFC sau MC Donalds, sau orice alta bunatate facuta din carte serviti voi, gen un gratar.
Cam de aceeasi parere sunt si eu,cred ca multi erati si sunteti constienti de aceste lucruri care se intampla in lume.Dar daca te uiti ca mine dupa ce ai mancat...e cam naspa !
“You only live once, but if you do it right, once is enough.”
― Mae West
User avatar
Laur eXtream
Fondator eXtream
Fondator eXtream
Posts: 6276
Joined: 06 Apr 2007, 04:04
Detinator Steam: Da
CS Status: Inactiv..
Detinator server CS: cs.extream.ro
Reputatie: Fondator eXtream
Fond eXtream: 200
Location: eXtreamLocation
Has thanked: 183 times
Been thanked: 792 times
Contact:

08 Sep 2013, 10:26

Pentru a intelege mai multe, descarcati filmul asta de pe filelist: Fast Food Nation


E in pachetul cu Bruce Willis. Asa o sa va dati seama si o sa intelegeti procesul prin care mancarea ajunge in fata noastra sub forma prietenoasa a unui simplu "hamburger".
munir
Membru eXtream
Membru eXtream
Posts: 3193
Joined: 30 Aug 2012, 22:16
Detinator Steam: Da
CS Status: Fost scripter
Detinator server CS: Nu
SteamID: -
Reputatie: Fost super moderator
Restrictie schimbare nume
Nume anterior: falseq, cruyff
Location: Bucuresti
Has thanked: 342 times
Been thanked: 571 times
Contact:

08 Sep 2013, 11:12

Inteleg perfect Laur.. dar mananci pui / vaca.. nu mananci caine.. ***
Retras
ssound
Membru, skill 0
Membru, skill 0
Posts: 44
Joined: 05 Sep 2013, 02:54
Detinator Steam: Nu
Has thanked: 6 times

08 Sep 2013, 11:17

Simao wrote:Inteleg perfect Laur.. dar mananci pui / vaca.. nu mananci caine.. ***
daca asa e natia lor.. asa cum tu mananci vaca/porc/pui etc. asa mananca ei caini.. 8-|
Last edited by munir on 08 Sep 2013, 11:22, edited 1 time in total.
Reason: E clar. O sa ajungem sa ne mancam intre noi, ce zici ?
User avatar
webing
Membru, skill +3
Membru, skill +3
Posts: 1355
Joined: 24 Feb 2011, 19:15
Detinator Steam: Da
CS Status: Electronic music.
Detinator server CS: Nu.
SteamID: majestick109
Reputatie: Ban 3 luni
Ban 2 luni
Location: New York
Has thanked: 34 times
Been thanked: 71 times
Contact:

08 Sep 2013, 11:21

mu13 merita :-??
Asculta muzica electronica: http://www.mixcloud.com/djranchone/
Post Reply

Return to “Discutii generale”

  • Information