HDD si Sursa

Discutii despre tot ce nu se incadreaza in celelalte categorii.

Moderators: Moderatori ajutatori, Moderatori

Post Reply
User avatar
eTTricK
Membru, skill +1
Membru, skill +1
Posts: 170
Joined: 03 Feb 2014, 17:58
Detinator Steam: Da
CS Status: Delphi / .NET / C++
Detinator server CS: Da
SteamID: STEAM_0:0:25357875
Reputatie: Membru Club eXtreamCS (1 luna)
Location: Delphi / .NET / C++
Has thanked: 12 times
Been thanked: 10 times

13 Feb 2014, 08:43

Salut baieti, se merita acest HDD?
http://www.pcgarage.ro/hard-disk-uri/we ... iar-blue//
sau Sursa asta este buna?
http://www.pcgarage.ro/surse/floston/fl450/
sau
http://www.pcgarage.ro/surse/segotep/atx-500w-1/
sau
http://www.pcgarage.ro/surse/jnc/atx-500w/
sau
http://www.pcgarage.ro/surse/rpc/pwps-045000l-be01a/

Intrebarea mea acuma este, eu pana acum am Sursa 450W, daca pun una de 500 - 600 W are ceva?Nu prea ma pricep cu sursele si chiar vreau un raspuns corect.
Last edited by eTTricK on 13 Feb 2014, 09:11, edited 1 time in total.
IG-BOOST.org - Instagram Followers Best, Cheap, Reliable
User avatar
exy
Fost moderator
Fost moderator
Posts: 6577
Joined: 11 Aug 2010, 13:30
Detinator Steam: Da
Reputatie: Fost eXtream Mod
Nume anterior: eXpres *viewsonic
Fost Membru Club eXtreamCS (6 luni)
Organizator Cupe eXtreamCS
Castigator eXtream XMAS Championship
Castigator eXtream CS:GO Cup 2014
Location: Norway
Has thanked: 325 times
Been thanked: 379 times

13 Feb 2014, 08:48

Nu erai tu ala destept acum ceva timp care invata pe toata lumea ?
Hddu merita
Sursele sunt niste petarzi, nu as pune nici hd 6670 pe o sursa din alea.
Image
User avatar
eTTricK
Membru, skill +1
Membru, skill +1
Posts: 170
Joined: 03 Feb 2014, 17:58
Detinator Steam: Da
CS Status: Delphi / .NET / C++
Detinator server CS: Da
SteamID: STEAM_0:0:25357875
Reputatie: Membru Club eXtreamCS (1 luna)
Location: Delphi / .NET / C++
Has thanked: 12 times
Been thanked: 10 times

13 Feb 2014, 08:50

eXpres wrote:Nu erai tu ala destept acum ceva timp care invata pe toata lumea ?
Hddu merita
Sursele sunt niste petarzi, nu as pune nici hd 6670 pe o sursa din alea.
Ma pricep, dar la surse nu prea stiu, deci lasand astea la oparte, raspundemi daca pun o sursa de 500W are ceva?Ca pana acuma eu am de 450W...are ceva daca bag una de 500 sau 600 W ?
Last edited by eTTricK on 13 Feb 2014, 09:11, edited 1 time in total.
User avatar
exy
Fost moderator
Fost moderator
Posts: 6577
Joined: 11 Aug 2010, 13:30
Detinator Steam: Da
Reputatie: Fost eXtream Mod
Nume anterior: eXpres *viewsonic
Fost Membru Club eXtreamCS (6 luni)
Organizator Cupe eXtreamCS
Castigator eXtream XMAS Championship
Castigator eXtream CS:GO Cup 2014
Location: Norway
Has thanked: 325 times
Been thanked: 379 times

13 Feb 2014, 08:55

eTTricK wrote:
eXpres wrote:Nu erai tu ala destept acum ceva timp care invata pe toata lumea ?
Hddu merita
Sursele sunt niste petarzi, nu as pune nici hd 6670 pe o sursa din alea.
Ma pricep, dar la surse habar nu am, deci lasand astea la oparte, raspundemi daca pun o sursa de 500W are ceva?Ca pana acuma eu am de 450W...are ceva daca bag una de 500 sau 600 W ?
Daca te pricepi e imposibil sa nu ai habar la surse, sursa e una dintre cele mai importante componente dar daca ai placa video integrata normal ca habar n-ai.
Sursele alea nici nu au cat scrie.
Nu are nimic.
Image
User avatar
eTTricK
Membru, skill +1
Membru, skill +1
Posts: 170
Joined: 03 Feb 2014, 17:58
Detinator Steam: Da
CS Status: Delphi / .NET / C++
Detinator server CS: Da
SteamID: STEAM_0:0:25357875
Reputatie: Membru Club eXtreamCS (1 luna)
Location: Delphi / .NET / C++
Has thanked: 12 times
Been thanked: 10 times

13 Feb 2014, 08:56

eXpres wrote:
eTTricK wrote:
eXpres wrote:Nu erai tu ala destept acum ceva timp care invata pe toata lumea ?
Hddu merita
Sursele sunt niste petarzi, nu as pune nici hd 6670 pe o sursa din alea.
Ma pricep, dar la surse habar nu am, deci lasand astea la oparte, raspundemi daca pun o sursa de 500W are ceva?Ca pana acuma eu am de 450W...are ceva daca bag una de 500 sau 600 W ?
Daca te pricepi e imposibil sa nu ai habar la surse, sursa e una dintre cele mai importante componente dar daca ai placa video integrata normal ca habar n-ai.
Sursele alea nici nu au cat scrie.
Nu are nimic.
Nu am placa video integrata.O sa ma mai documentez si pentru surse, multumesc de raspuns.
User avatar
seQ
Membru, skill +1
Membru, skill +1
Posts: 266
Joined: 20 Jun 2013, 21:45
Detinator Steam: Nu
CS Status: Citesc forumul eXtreamCS.com...!
Has thanked: 38 times
Been thanked: 33 times
Contact:

13 Feb 2014, 09:15

hdd-u merita , nu face galagie
Si nu vreau sa plec sa le fac pe plac
Incep sa cred ca sunt a 13-a zodie in zodiac

User avatar
dominus
Membru eXtream
Membru eXtream
Posts: 2603
Joined: 24 Feb 2012, 15:01
Detinator Steam: Da
Location: Constanta
Has thanked: 50 times
Been thanked: 185 times
Contact:

13 Feb 2014, 13:31

Am urmatorul sistem amd x4 750k(consuma destul de mult),gtx 560ti(si asta consuma ceva),hdd,2ventilatoare si am sursa Segotep SG-500A..pana acuma nu am intalnit nici o problema


Certificare 80+, eficienta 85%, permite wire management, cabluri sleeve.. http://www.pcgarage.ro/surse/segotep/sg-500ae/
Cand toti iti vor binele, nu lasa pe nimeni sa ti-l ia.
https://www.facebook.com/agnphotographyy
User avatar
exy
Fost moderator
Fost moderator
Posts: 6577
Joined: 11 Aug 2010, 13:30
Detinator Steam: Da
Reputatie: Fost eXtream Mod
Nume anterior: eXpres *viewsonic
Fost Membru Club eXtreamCS (6 luni)
Organizator Cupe eXtreamCS
Castigator eXtream XMAS Championship
Castigator eXtream CS:GO Cup 2014
Location: Norway
Has thanked: 325 times
Been thanked: 379 times

13 Feb 2014, 13:37

dominus wrote:Am urmatorul sistem amd x4 750k(consuma destul de mult),gtx 560ti(si asta consuma ceva),hdd,2ventilatoare si am sursa Segotep SG-500A..pana acuma nu am intalnit nici o problema


Certificare 80+, eficienta 85%, permite wire management, cabluri sleeve.. http://www.pcgarage.ro/surse/segotep/sg-500ae/
Daca dai un 3dmark se reseteaza.
Placa aia pe langa ca e si putin veche mai si consuma aproape cat gtx 770 (placa mea).
Macar daca era la fel de buna ca a mea era altceva, asa platesti mult la curent cam degeaba.
Nici in SLI cu 2x 560 ti nu imi bate 770.
http://www.awkwardgeeks.com/gtx-770-rev ... 60-ti-sli/
Image
User avatar
dominus
Membru eXtream
Membru eXtream
Posts: 2603
Joined: 24 Feb 2012, 15:01
Detinator Steam: Da
Location: Constanta
Has thanked: 50 times
Been thanked: 185 times
Contact:

13 Feb 2014, 14:14

eXpres wrote:
dominus wrote:Am urmatorul sistem amd x4 750k(consuma destul de mult),gtx 560ti(si asta consuma ceva),hdd,2ventilatoare si am sursa Segotep SG-500A..pana acuma nu am intalnit nici o problema


Certificare 80+, eficienta 85%, permite wire management, cabluri sleeve.. http://www.pcgarage.ro/surse/segotep/sg-500ae/
Daca dai un 3dmark se reseteaza.
Placa aia pe langa ca e si putin veche mai si consuma aproape cat gtx 770 (placa mea).
Macar daca era la fel de buna ca a mea era altceva, asa platesti mult la curent cam degeaba.
Nici in SLI cu 2x 560 ti nu imi bate 770.
http://www.awkwardgeeks.com/gtx-770-rev ... 60-ti-sli/

Ce se lauda romanu :)) bv tie ca ai 770... eu i-am zis omului ce sistem am si ce sursa ma duce.. e logic ca daca vroiam sa fac oc imi luam ceva mai bun.:)
Cand toti iti vor binele, nu lasa pe nimeni sa ti-l ia.
https://www.facebook.com/agnphotographyy
Post Reply

Return to “Discutii generale”

  • Information