Cum poti vorbi 25h din 24h la telefon ?

Discutii despre tot ce nu se incadreaza in celelalte categorii.

Moderators: Moderatori ajutatori, Moderatori

User avatar
aware's
Membru, skill +3
Membru, skill +3
Posts: 1041
Joined: 03 Jan 2015, 16:33
Detinator Steam: Da
SteamID: S
Fond eXtream: 0
Has thanked: 17 times
Been thanked: 8 times

31 Jan 2016, 12:00

Skadred [;x] wrote:
mcristian wrote:
Vlad wrote:Astia de la telekom mereu au fost niste idioti, si inainte cand era cosmote si acum. Am avut destule probleme cu ei.
@mcristian nu citeste toata lumea contractele, ce zici tu e valabil dar cei de la telekom au pus "limita" la "nelimitat" Daca tu faci conferinta cu 40 de persoane si stai o ora, doua, si la un moment dat vezi ca primesti un mesaj in care sa iti spuna ca ai atins "limita" la un serviciu "nelimitat" nu e normal sa faci asa ? Bine, a gresit jurnalistu asta sau ce e el cand a zis de 25/24.
Alte firme cum respecta termenul nelimitat si astia nu ? La Digi de exemplu se respecta ce inseamna "nelimitat".
In contract e scris altceva si ei isi fac datoria. Noi suntem de vina ca nu citim ce semnam.
In cazul de fata ei ar trebui dati in judecata pentru inselaciune. Practic spun ceva si ofera altceva doar sa atraga pe piata.
E nelimitat in limita bunului simt..ceea ce lui ii lipseste..si cum au spus si cei de sus , probabil vorbea ca sa faca puncte pe Vodafone . Nu cred ca tie ti-ar convenii treaba asta cum nici lor nu le convine . Stai linistit si daca ii da in judecata nu o sa le faca nimic..sunt destule usi de iesire in contracte :)
Nelimitat in limita bunului simnt :)), man daca nu ofera nelimitat sa spuna care sunt restrictiile sa ofere ceva exact si sa nu zica nelimitat :)), sunt multi care au nevoie de telefon in afaceri ca din 5 in 5 minute aia vorbesc pai atunci daca nu exista ceva nelimitat sa puna uite 2500 de minute nu sa scrie nelimitat vorbesti cu oamenii peste 3500 de minute si s-a dus minunea de nelimitat, mari tepe, ei spun una da defapt se intampla alta, sa isi prezinte serviciile exact si la ce limita poti sa ajungi nu sa pui ca ultimu idiot acolo nelimitat da tu nu respecti acei termeni + dai mai multi bani pe "nelimitat" :) care totusi e limitat, cand imi incarcam telefonu aveau 5 euro cu 2500 de minute si cu 8 nelimitat deci daca platesti mai mult macar sa ofere daca ei zic ca in atat ai ce vrei
RoyalServer
User avatar
warclau
Membru eXtream
Membru eXtream
Posts: 2995
Joined: 28 Mar 2008, 11:10
Detinator Steam: Da
CS Status: memories
Reputatie: Membru Club eXtreamCS (4 mar)
Location: Valenii de Munte / London
Has thanked: 420 times
Been thanked: 93 times

31 Jan 2016, 14:50

un frustrat care a incercat sa faca pe destepul... a vrut sa dea si el o teapa sa si ia si el telefon...
Post Reply

Return to “Discutii generale”

  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: Bing [Bot] and 418 guests