Ce este Steam?

Schimburi steam, iteme, jocuri, promotii, probleme si rezolvari.

Moderators: Moderatori ajutatori, Moderatori

Locked
User avatar
COLBYLICIOUS
Fost administrator
Fost administrator
Posts: 8139
Joined: 13 Oct 2012, 09:36
Detinator Steam: Da
Detinator server CS: Nu mă ocup
SteamID: /id/COLBYLICIOUS
Reputatie: Fost administrator
eXtream Security
Fost Intermediar Steam
Membru Club eXtreamCS (4 luni)
Administratorul anului 2018
Location: Brașov
Discord: @colbylicious
Has thanked: 245 times
Been thanked: 310 times
Contact:

04 Aug 2016, 17:00

Image
Ce este Steam?
Steam este o platformă de distribuţie digitală a jocurilor video pentru Windows, Linux şi Mac dezvoltată de Valve Corporation. Aceasta permite utlizatorilor să cumpere şi să joace jocurile pe calculator. În octombrie 2012, Valve a extins serviciul, incluzând şi software pe lângă jocuri.

Pe ce sisteme de operare poate rula Steam?
Deşi iniţial dezvoltat pentru utilizarea pe Microsoft Windows, clientul s-a extins pentru a include OS X şi versiuni Linux şi clienţii cu funcţionalitate limitată pe consola PlayStation 3 şi pentru dispozitive mobile iOS şi Android. Valve a construit, de asemenea, SteamOS, un sistem de operare bazat pe Linux, construit în jurul clientul Steam proiectat pentru linia sa de microconsole Steam Machine şi orice calculator personal ce îndeplineşte specificaţile minime.

Ce ofera Steam?
Folosind Steam instalarea oricarui joc din lista celor disponibile se face in totalitate online. Aplicatia Steam propriu zisa este oferita gratuit de Valve si poate fi downloadata de pe site-ul http://www.steampowered.com, dar pentru a o folosi utilizatorii trebuie sa aiba un cont, care de asemenea poate fi creat gratis. Jocurile pot fi cumparate sau activate direct din aplicatia Steam, preturile pornind de la cativa €, cele mai vechi costand din principiu mai putin decat cele aparute recent.

De unde pot descarca aplicatia Steam?
Aplicatia Steam pentru calculatoare in general poate fi descarcata facand click aici. De asemenea, puteti instala aplicatia si pe telefonul dumneavastora pe care o puteti descarca de pe App Store sau Google Play.
______________________________________

Topicuri utile:
- Cum sa faci bani in Steam wallet daca ai jocuri "cu carduri"
Locked

Return to “Steam”

  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: Yandex [Bot] and 10 guests