LeTV LeEco Le Pro 3

Discutii despre tot ce nu se incadreaza in celelalte categorii.

Moderators: Moderatori ajutatori, Moderatori

Post Reply
iokent
Membru, skill +1
Membru, skill +1
Posts: 198
Joined: 11 Jan 2016, 21:37
Detinator Steam: Nu
CS Status: Citesc forumul eXtreamCS.com...!
Fond eXtream: 0
Contact:

23 Sep 2016, 07:27

În cadrul unui eveniment ce a luat sfârșit cu doar câteva zile în urmă, compania chineză LeEco a prezentat oficial smartphone-ul LeEco Le Pro 3 - un flagship în adevăratul sens al cuvântului. Acesta adoptă un pachet hardware de invidiat în prim-planul căruia se află procesorul quad-core Qualcomm Snapdragon 821, dar și chip-ul de 6 GB memorie RAM LPDDR4 care promite un sistem de multitasking avansat.
| Afiseaza codul
Image
Avem un display de 5.5 inch cu rezoluție Full HD deasupra căruia regăsim un panou de sticlă 2.5D, o cameră foto principală de 16 megapixeli cu deschidere f/2.0, bliț LED și autofocus, respectiv o cameră frontală de 8 megapixeli cu lentile wide pentru acele fotografii pentru tot grupul de prieteni.
Există aici o baterie generoasă de 4070 ma ce beneficiază de tehnologia de încărcare rapidă Quick Charge 3.0, un port USB Type-C, și tehnologia CDLA (Continual Digital Lossless Audio). Se renunță și în cazul de față la jack-ul audio de 3.5 mm, iar în cutie vom regăsi o pereche de căști cu port USB Type-C. Există desigur posibilitatea de a achiziționa ulterior și un adaptor special care să permită utilizarea headset-ului pe 3.5 mm deja deținut.

LeEco Le Pro 3 rulează sistemul de operare Android 6.0.1 Marshmallow alături de interfața eUI 5.8, iar ca dimensiuni aflați că telefonul măsoară doar 7.5 mm în grosime - talie foarte scăzută ținând cont de bateria aflată la interior. Un scanner de amprente este inclus pe spatele handset-ului, și după cum puteți remarca, avem de-a face cu o carcasă unibody din aluminiu ce păstrează acea textură de metal șlefuit.
| Afiseaza codul
Image
Iată și prețurile pentru cele 4 variante disponibile:
4 GB RAM + 32 GB stocare - 270 dolari
6 GB RAM + 32 GB stocare - 299 dolari
4 GB RAM + 64 GB stocare - 375 dolari
6 GB RAM + 128 GB stocare - 450 dolari
Post Reply

Return to “Discutii generale”

  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: Yandex [Bot] and 500 guests