Achizitie laptop pentru gaming

Discutii despre tot ce nu se incadreaza in celelalte categorii.

Moderators: Moderatori ajutatori, Moderatori

User avatar
Addicted:-
Membru, skill +2
Membru, skill +2
Posts: 873
Joined: 09 Mar 2016, 09:31
Detinator Steam: Da
Fond eXtream: 0
Has thanked: 13 times
Been thanked: 3 times

08 Apr 2017, 16:27

Clic wrote:De ce nu cumperi un sistem... Mi se par mult mai bune.
http://www.pcgarage.ro/primul-tau-siste ... ge-viking/ La 2.600 lei mi se pare super oferta.
aveam planuri sa iau un calculator, dar am aflat ca o sa trebuiasca sa plec din tara, doar n-o sa ma car cu el.. un laptop e mult mai ok...
IsTI37 wrote:
Juli wrote:
Mutex wrote:Eu zic sa te orientezi spre acel lenovo postat de Isti pentru ca isi merita toti banii. Nu face greseala sa iei acel asus pentru ca lenovo este cu mult peste, iar in viitor mai poti adauga ceva rami + un ssd si aia e. Nu este versiunea Ti, insa are 4gb si zic ca este mai mult decat suficient. In gaming nu ai nevoie asa tare de procesor, ci de placa video. Diferenta de la hdd la ssd este foarte mare, de exemplu poti sa ai laptop de 3500-4000 RON si sa iti mearga ca unul de 2000 daca nu ai ssd.
Lenovo sunt mai ieftine dar au calitatea materialelor dezastru. Am un lenovo si a troznit la imbinari inca de la inceput.
Ai garanție, cele ieftine normal că sunt în aceeași categorie a materialelor, nu cred că ai un Lenovo de 3000 de lei ci unul de 1500. În plus toate review-urile de pe video spun că acel laptop e foarte bine făcut, din materiale de calitate și cu o tastatură care se simte foarte bine.



Eu recomand Lenovo Y520-ul pe care l-am pus, îl găsești la 3400 de lei pe pcgarage cu 8gb ram. Avantajul lui Nvidia GT 1050 este că e o placă video de PC în laptop, nu varianta mobilă a plăcii video, ceea ce contează enorm față de alte laptopuri mai vechi, n-ai cum să dai greși. Ar mai fi și Acer VX15 în același preț.

Dacă te uiți bine un PC cu specificații similare te costă 2500 de lei, iar acel laptop e doar 3400 de lei.
pare destul de ok laptop-ul cred ca o sa-l iau pe asta :thinking:
Post Reply

Return to “Discutii generale”

  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: Petal [Bot] and 416 guests