HomTom HT37

Discutii despre tot ce nu se incadreaza in celelalte categorii.

Moderators: Moderatori ajutatori, Moderatori

Post Reply
iokent
Membru, skill +1
Membru, skill +1
Posts: 198
Joined: 11 Jan 2016, 21:37
Detinator Steam: Nu
CS Status: Citesc forumul eXtreamCS.com...!
Fond eXtream: 0
Contact:

13 Apr 2017, 21:55

Pe site-ul firmei chineze HomTom apare listat noul smartphone HomTom HT37. Device-ul este un model cu pret accesibil dotat cu echipamente hardware pe alocuri surprinzator de bune.

Sa incepem cu aspectele pozitive. HomTom HT37 dispune de carcasa metalica eleganta care ofera smartphone-ului un look stilat si sofisticat. Design-ul cu orientare spre zona premium, este unul slim de 8.9 milimetri grosime.

Terminalul face pe plac persoanelor care iubesc sa asculte muzica. Smartphone-ul vine cu boxe stereo pozitionate pe marginea metalica de sub display. Sunetul emis de difuzoare este de calitate superioara gratie placii audio AWINIC.
Image
HT37 este dotat cu lumini LED pozitionate in partea de sus si cea de jos a ecranului. Acestea se lumineaza in doua culori (rosu, albastru) si se aprind dupa ritmul muzicii care se asculta pe device. LED-urile se aprind si atunci cand primesti apeluri, mesaje sau notificari.

Smartphone-ul este posesor de afisaj cu rezolutie HD (1280×720 pixeli) si marime de 5-inch. Suprafata display-ului este acoperita cu sticla curbata de tip 2.5D.
Un alt aspect pozitiv la acest nou terminal este acumulatorul de capacitate generoasa. Bateria Lithium-Ion incorporeaza 3000mAh si tehnologie fast charging.
HomTom HT37 a receptionat senzor pentru amprente, care poate fi gasit sub camera principala de 8-megapixeli (13-megapixeli prin optimizari software).
Camera este asistata de flash LED si tehnologie auto-focus. Camera frontala dedicata pozelor selfie include un senzor de 2-megapixeli (5-megapixeli prin optimizari software).
Aspectul mai putin reusit la acest smartphone este procesorul quad-core MediaTek MT6580 de 1.3GHz. Procesorul peformeaza decent insa ofera doar conectivitate 3G. Functia 4G lipseste.
evenind la punctele forte, terminalul dispune de slot Dual SIM cu Dual Standby, 2GB de RAM si 16GB de memorie interna. Spatiul de stocare poate fi suplimentat cu un generos 64GB prin intermediul slotului MicroSD.
Telefonul functioneaza cu sistemul HOMTOM OS 1.0, care se bazeaza dupa populara platforma software Android 6.0 Marshmallow.

Pret

HomTom HT37 este listat de catre producator pe magazinul online Aliexpress.com la pretul de 93.32 dolari,iar pe geekbuying la pretul de 57,44$.
Post Reply

Return to “Discutii generale”

  • Information