CUM PUTETI SA EVITATI O TEAPA. *LISTA INTERMEDIARILOR*

Schimburi steam, iteme, jocuri, promotii, probleme si rezolvari.

Moderators: Moderatori ajutatori, Moderatori

Locked
User avatar
Rainq
Membru, skill +2
Membru, skill +2
Posts: 681
Joined: 21 Jul 2015, 19:50
Detinator Steam: Da
CS Status: Retras
Detinator server CS: zm.extreamcs.com
SteamID: mrainq
Reputatie: Fost super moderator
Fost detinator ZM.eXtreamCS.COM
Fost Membru Club eXtreamCS (trei luni)
Fond eXtream: 0
Location: Bucharest
Discord: manuraiders
Has thanked: 29 times
Been thanked: 51 times
Contact:

31 Oct 2019, 22:51

Info 1: Verificați dacă userul cu care doriți să faceți o tranzacție se află pe lista utilizatorilor neserioși ( memberlist.php?mode=group&g=384 )

Info 2: Dacă nu găsiți utilizatorul în liste, folosiți funcția de căutare avansată ( http://www.extreamcs.com/forum/search.php ), selectând categoriile Anunțuri si Security Zone (click pe Anunțuri, apoi Ctrl + Click pe Security Zone).În campul "Căutare după cuvinte cheie" treceți numele utilizatorului, apoi, la a doua căutare, id-ul acestuia.Verificați fiecare topic în care apare numele sau id-ul persoanei.

Info 3: Căutați pe google numele utilizatorului și id-ul acestuia pentru a afla mai multe despre tranzacțiile efectuate de acesta. Pentru verificarea mai ușoara puteți trece cuvântul între "", iar dacă vreți doar pe extreamcs scrieți site:extreamcs.com "ce căutați voi".

Info 4: Dacă nu găsiți nimic legat de id și numele utilizatorului este bine să îl evitați.

Info 5: Cereți unui moderator informații despre utilizator (dacă are mai multe conturi).

Info 6: Verificați mesajele postate de utilizator pe forum. Acestea reflectă personalitatea lui.

Info 7: Apelați la un intermediar care să conducă tranzacția (doar cei trecuți pe listă se pot ocupa de asta, ei fiind repartizați pe grupe).

Info 8: Dacă cineva vă contactează altundeva decât pe forum vă rog să cereți un PM ca să vedeți dacă chiar deține acel utilizator sau nu. În cazul în care primiți un răspuns negativ, ii dați block pentru că este clar că vrea să dea țeapă și nu știe ce scuze să găsească.

Info 9: Intermediarii vă răspund cât de rapid posibil așa că nu ezitați să apelați la unul dintre ei, majoritatea primim notificări atunci când ni se dă un mesaj privat, mai ales că aveți atâtea modalitati de contact.

Intermediari plăți (acești intermediari pot ajuta la tranzacții cu plăți precum PayPal, bancar, paysafecard, samd):
Intermediari Steam (acești intermediari pot ajuta la tranzacții în legătură cu tot ce ține de Steam, nu apelați la ei dacă nu găsiți intermediari pentru plăți):

Informații legate de tranzacție

a) Când se găsește un cumpărator la un produs, vânzatorul are obligația să ia legatura cu unul dintre intermediarii de mai sus pentru a conduce tranzacție.
b) Atât cumpăratorul cât și vânzatorul trebuie să îl adauge pe intermediar în lista de messenger sau prin orice altă metodă de contact (această o decide intermediarul)
c) Vânzătorul trimite datele (în cazul vânzării unui cont)/produsul intermediarului.
d) Cumpăratorul trebuie să îi plătească vânzatorului contravaloarea produsului, apoi să confirme acest lucru intermediarului. Dacă și vânzatorul confirmă plata, intermediarul îi oferă cumpăratorului datele/produsul.
*Vânzătorul este obligat să-i trimită intermediarului datele/produsul pentru că tranzacția să aiba loc.

Info 8: Dacă utilizatorul este unul recent, este bine să nu oferiți primul.

Info 9: Fiți atenți la cei care pretind că sunt alte persoane. Acestia încearcă să creeze id-uri cât mai apropiate de cele adevărate (ex: alex_counter (original) | alex.counter (fals) | alex.extreamcs (fals)).
Last edited by Radu eXtream on 15 Apr 2024, 04:02, edited 1 time in total.
Image
Locked

Return to “Steam”

  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 11 guests