a2k19 [Andrey Ionut] - tepar

Parte a forumului creata SPECIAL pentru protectia membrilor comunitatii. Ea include: utilizatori, siteuri, softuri si firme de incredere sau de rea-credinta

Moderators: Moderatori ajutatori, Moderatori

Locked
User avatar
trekA
Moderator
Moderator
Posts: 175
Joined: 09 Mar 2019, 23:13
Detinator Steam: Da
CS Status: WIDO.PLAYARENA.RO
SteamID: picanetu
Reputatie: Moderator
Membru Club eXtreamCS (17 Feb - 17 Mai)
Fond eXtream: 0
Location: Piatra Neamț
Has thanked: 56 times
Been thanked: 17 times
Contact:

13 Dec 2019, 15:34

Buna ziua ExtreamCS. Inainte de toate, da, vor aparea critici ce vor fi adresate mie din cauza ca nu am folosit intermediar, iar raspunsul e simplu. Cand am avut nevoie de un intermediar, nici dupa cateva luni bune nu mi s-a raspuns.

Trecem la ideea topic-ului. Am vazut ca a2k19 a facut un topic in care vindea licente de jocuri. Comunicand cu el acum ceva vreme incercand sa-l ajut sa rezolve problema cu cel care "ii fura identitatea" (cum sustinea el) am zis ca nu are ce sa mearga rau. (are 40 si ceva de ani, sta si umbla cu tepe pe Extream). Am cazut de comun acord la 16 euro paysafe pentru 3 licente de jocuri. Bun, ii ofer pin-urile, la care-mi spune ca pin-urile nu merg deoarece el este in UK, iar el nu poate folosi pin-urile. Bun, m-am gandit ca poate are dreptate. Imi trimite un screenshot cum ca nu-i merge deoarece e vorba de pin de alta regiune, l-am crezut. Am zis ca il cred. https://steamuserimages-a.akamaihd.net/ ... 165593B7B/

Mergem mai departe. Am discutat pe Facebook cat si pe Steam, iar el imi spune ca nu poate folosi Skrill si Paysafe si ca vrea sa-i schimbe cu cineva din RO. Am inteles si asta. Astazi, imi spune asta.
https://imgur.com/a/ytLLt6m

Sa pun paysafe-urile la vanzare pe Extream ca sa ii fac lui transfer pe paypal. Dau sa verific codurile pe site si ghiciti ce. 0, 1 ron si iar 0 (au fost 3 pin-uri de toate). Ma uit la detalii la un pin, vad unde a fost introdus. Mai pe scurt, unde au fost toate 3 introduse (era vorba de 16 euro). Hop, apare asta
https://imgur.com/a/sZs65qn

Pai, stai putin. Ma pui sa pun pe Extream ca tot eu sa fiu considerat tepar? Dovada ca i-am trimis eu cu mana mea pin-urile pe Steam : https://imgur.com/a/6yBEj9u

Ai 40 si ceva de ani (daca tu esti ala din poza) si stai si dai tepe online. Shame on you, motherfuckere! Pentru verificare dovezilor, ofer si remote control. Aia e, m-a sterpelit de 16 euro, nu mor de ei. Sa ia sa si-i bage in aceeasi gaura din care a iesit.
Astept ca dansu' sa primeasca reputatie de tepar pe cont si sa vad ce scuza plauzibila mai are, tinand cont ca nici pe Messenger nu mai raspunde.
Repet, mi-o asum ca am facut cu el tranzactia, mi-o merit, dar macar il vad p-asta ca nu mai face tranzactii pe aici asa usor.
L.E: Se face ca nu stie ce e "screenshot-ul cu dovada unde au fost introdusi banii"
L.E 2: E Firu Madalin. https://imgur.com/a/jrD8m5K
Image
eXtreamSHOP
User avatar
WinNk. #
Membru, skill +3
Membru, skill +3
Posts: 1394
Joined: 06 Dec 2014, 11:44
Detinator Steam: Da
SteamID: /id/maduwtf
Reputatie: Fost moderator
Fond eXtream: 0
Location: Iaşi, România
Has thanked: 4 times
Been thanked: 5 times

13 Dec 2019, 16:30

I am trimis gunoiul de topic la cos, in curand o sa primeasca reputatia
User avatar
COLBYLICIOUS
Administrator
Administrator
Posts: 8033
Joined: 13 Oct 2012, 08:36
Detinator Steam: Da
CS Status: 3/3 avertismente = 1 lună ban
Detinator server CS: Nu mă ocup
SteamID: /id/COLBYLICIOUS
Reputatie: Administrator
eXtream Security
Fost Intermediar Steam
Nume anterior : Sidiuu., coLby
Membru Club eXtreamCS (4 luni)
Administratorul anului 2018
Location: Brașov
Has thanked: 218 times
Been thanked: 292 times
Contact:

13 Dec 2019, 16:43

Solved.
Image

| | | | |
User avatar
The Kalu
eXtream Mod
eXtream Mod
Posts: 12358
Joined: 09 Oct 2010, 11:39
Detinator Steam: Da
Reputatie: Fost membru Club eXtreamCS (6 luni)
Nume anterior: Terra
Has thanked: 197 times
Been thanked: 339 times

13 Dec 2019, 16:49

Firu Madalin, un gunoi al societatii.Se lauda cu haine si la spate ii bate foamea, se lauda cu nu stiu ce poza cu un frigider luata de pe google si acum se vede print cersetor.Nu am timp de el ca ii faceam neamul sa planga, de nu se lasa el de scheme dar poate in 20 20 imi fac timp ca i-am planuit ceva de mult timp si n-am putut sa pun in aplicare.
Firu Madalin, copilul care lupa cu foamea pentru donatii sunati la 112.
User avatar
Mutex
Administrator
Administrator
Posts: 4487
Joined: 24 Mar 2011, 22:32
Detinator Steam: Da
Reputatie: Administrator
Intermediar
Location: Sibiu
Has thanked: 107 times
Been thanked: 123 times
Contact:

13 Dec 2019, 19:46

Intermediarul raspunde, insa destul de greu si depinde si de timpul pe care il are.

Image

De aici totul s-a incheiat, intermediarul doar asigura schimbul, nu mi se pare ok ca tot eu sa contactez persoana cealalta. Ai trei modalitati de contact: extreamcs, steam si skype intr-un topic de pe aici. Aspectul cu intermediari sta in felul urmator: se pot recruta cati intermediari vrei tu, insa la sume mari s-au intamplat destul de multe. Cine asigura acest aspect? Administratia trebuie sa aleaga cu grija intermediarii, acum partea plina a paharului vine atunci cand la sume mari oricine poate inchide ochii, probabil chiar si eu.

Madalin si Ionut sunt 2 persoane care atat pot ele sa gandeasca. Daca stai pe ganduri, vei realiza ca cei care fac astfel de fapte se chinuie sa isi cumpere un telefon, periferice sau alte chestii pe care parintii lor nu isi permit sa dea bani.
Locked

Return to “Security zone”

  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: Google [Bot] and 5 guests