Problema video in counter strike (full screen)

Discutii despre problemele aparute in jocul Counter-Strike.

Moderators: Moderatori ajutatori, Moderatori, Echipa eXtreamCS.com

Locked
User avatar
deyu*
Membru, skill +1
Membru, skill +1
Posts: 312
Joined: 27 Oct 2013, 16:46
Detinator Steam: Da
CS Status: Play Hard Cs
Detinator server CS: Nu
SteamID: Popeofcanada
Location: Romania / Timis / Timisoara
Has thanked: 4 times
Been thanked: 1 time
Contact:

25 Jul 2020, 14:14

Salut , problema a aparut in felul urmator : ma jucam cs pe full screen cu rezolutia 800 - 600 (normal) am bifat odata la setari video in joc la "low video quality" si mi-au aparut barie negre pe margini (poza mai jos) apoi am debifat acea casuta dar barile negre au ramas desi am incercat toate setarile posibile din joc , din steam - set launch option dar niciuna nu rezolva problema ...apoi am descarcat valve dar am observat ca si acolo imi face la fel acum
in steam la set launch am asta acum :

Code: Select all

-nomsaa -nofbo -freq 75 -refresh 75 -tickrate 75 -full -mousethreaded -w 800 -h 600 -32bpp -dxlevel 90 -heapsize 1048576
inainte aveam doar -full -nofbo -stetchaspect -nojoy si imi mergea perfect..am incercat sa sterg tot si sa fac setarile din joc dar degeaba .. am dezinstalat tot steamul cu joc cu tot am sters toate fisierele si reinstall dar nu imi rezolva problema
am cautat pe internet si am incercat multe tutoriale si am intalnit pe cineva cu problema asemanatoare iar rezolvarea la el a fost sa reinstaleze windowsul si eu nu vreau sa il reinstalez avand in vedere ca mi-a mers pana sa bifez aia ar trebui sa mearga si acum ma gandesc eu ...
ps. am facut si update la driverul video
specificatii laptop : amd A4 quad core , radeon graphics hd 8670M
poza: https://i.postimg.cc/0QJ992qX/116425001 ... 7834-n.jpg
pe widescreen imi face full dar am doar rezolutii mari acolo si mi se vede urat nu imi pace deloc , eu vreau sa joc pe normal . full screen cu rezolutia 800 -600
Image
User: Deyu*
Y/M : deyu_design
User avatar
trekA
Super moderator
Super moderator
Posts: 415
Joined: 09 Mar 2019, 23:13
Detinator Steam: Da
CS Status: know no better
SteamID: picanetu
Reputatie: Super moderator
Membru Club eXtreamCS (17 Feb - 17 Mai)
Fond eXtream: 0
Location: Piatra Neamț
Has thanked: 74 times
Been thanked: 25 times
Contact:

25 Jul 2020, 14:32

Baga iar -stretchaspect in launch options. Daca nu, vezi din driver-ul placii video daca ai optiunea de a seta aspect ratio.
N-are ce cauta "-tickrate 75" acolo si nici "-mousethreaded". Din ce stiu si -32bpp e useless pentru ca nu mai poti seta jocul sa ruleze in 16bpp.
Shadows Adi
Membru, skill 0
Membru, skill 0
Posts: 99
Joined: 26 Jan 2020, 18:52
Detinator Steam: Da
CS Status: 0x416469
SteamID: privat
Fond eXtream: 0
Has thanked: 3 times
Been thanked: 3 times

25 Jul 2020, 15:21

Daca ai placa video nvidia, intra in setarile placii video, la Video Settings, schimbi Aspect Ratio: Full Screen.
Last edited by trekA on 25 Jul 2020, 15:25, edited 1 time in total.
Reason: AMD A4 Quad Core , Radeon Graphics HD 8670M. A zis și în post.
Plugin VIP Clasic 1.5 NEW VERSION
CSGO REMAKE 95%
GLOVES SYSTEM 2%
User avatar
deyu*
Membru, skill +1
Membru, skill +1
Posts: 312
Joined: 27 Oct 2013, 16:46
Detinator Steam: Da
CS Status: Play Hard Cs
Detinator server CS: Nu
SteamID: Popeofcanada
Location: Romania / Timis / Timisoara
Has thanked: 4 times
Been thanked: 1 time
Contact:

26 Jul 2020, 10:17

am placa video ati radeon hd8670 si windows 8 , aia e singura chestie care nu o gasesc sa schimb din aspect ratio pe full screen , am gasit doar unele setari pentru placa video va pot da aero admin sau team viewer daca aveti mai multe cunostiinte de cautare :))
ps. am pus inapoi setarile la set launch cum le aveam inainte si imi mergea bine dar acum tot cu barile pacii apare

Code: Select all

-w 800 -h 600 -full -32bpp -nomsaa -nofbo -nojoy -stretchaspect
zici sa sterg 32bpp ?
Image
User: Deyu*
Y/M : deyu_design
User avatar
trekA
Super moderator
Super moderator
Posts: 415
Joined: 09 Mar 2019, 23:13
Detinator Steam: Da
CS Status: know no better
SteamID: picanetu
Reputatie: Super moderator
Membru Club eXtreamCS (17 Feb - 17 Mai)
Fond eXtream: 0
Location: Piatra Neamț
Has thanked: 74 times
Been thanked: 25 times
Contact:

26 Jul 2020, 12:01

deyu* wrote:
26 Jul 2020, 10:17
am placa video ati radeon hd8670 si windows 8 , aia e singura chestie care nu o gasesc sa schimb din aspect ratio pe full screen , am gasit doar unele setari pentru placa video va pot da aero admin sau team viewer daca aveti mai multe cunostiinte de cautare :))
ps. am pus inapoi setarile la set launch cum le aveam inainte si imi mergea bine dar acum tot cu barile pacii apare

Code: Select all

-w 800 -h 600 -full -32bpp -nomsaa -nofbo -nojoy -stretchaspect
zici sa sterg 32bpp ?
Primele 5 sunt useless.
Rezoluția nu e nevoie să fie pusă pentru că rămâne in-game.
-full la fel, rezolvi direct din in-game.
-32bpp nu mai funcționează
-nomsaa nu e nevoie dacă ai -nofbo.
O să te caut eu mai târziu prin PM să te ajut cu Supremo.
User avatar
deyu*
Membru, skill +1
Membru, skill +1
Posts: 312
Joined: 27 Oct 2013, 16:46
Detinator Steam: Da
CS Status: Play Hard Cs
Detinator server CS: Nu
SteamID: Popeofcanada
Location: Romania / Timis / Timisoara
Has thanked: 4 times
Been thanked: 1 time
Contact:

26 Jul 2020, 13:01

ok , voi sterge acele setari inafara de rezolutie ca sa mi se deschida mereu asa si astept pm , multumesc eventual poti sa imi scri pe whatsup la nr 0722800350
Image
User: Deyu*
Y/M : deyu_design
User avatar
trekA
Super moderator
Super moderator
Posts: 415
Joined: 09 Mar 2019, 23:13
Detinator Steam: Da
CS Status: know no better
SteamID: picanetu
Reputatie: Super moderator
Membru Club eXtreamCS (17 Feb - 17 Mai)
Fond eXtream: 0
Location: Piatra Neamț
Has thanked: 74 times
Been thanked: 25 times
Contact:

26 Jul 2020, 13:45

Locked. Am reusit sa-i rezolv problema eliminand din launch options -nofbo.
Locked

Return to “Probleme in jocul Counter-Strike”

  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 5 guests