xLd (Andrei Dumitru) & Enixservers.ro neseriosi - informativ

Postarea in aceasta categorie se face doar cu DOVEZI DE INSELARE. Nu se permite reclama negativa sau pareri personale.

Moderators: Moderatori ajutatori, Moderatori

User avatar
Mutex
Fost administrator
Fost administrator
Posts: 4726
Joined: 24 Mar 2011, 22:32
Detinator Steam: Da
Reputatie: Fost administrator
Location: Bucuresti
Discord: mutex21
Has thanked: 108 times
Been thanked: 167 times
Contact:

29 Jan 2021, 11:55

Salut! Prietenului meu Florin, coleg de echipa in eXtreamCS i s-a intamplat sa ii dispara un domeniu de la enixservers. Inainte de asta, vreau sa spun ca am acordul lui de a posta. Cum a inceput totul?

Prin primavara, xLd vindea playarena.ro cu totul la un pret destul de bun, sa zicem. Florin s-a inteles cu el la jumatate in prima luna si apoi si cealalta jumatate, dar abia dupa ce primeste tot sa aibe acces complet. In fine, timpul trece, insa problemele incep sa apara. In staff erau foarte multi oameni neseriosi, iar el nu facea nimic in privinta asta. Florin a hotarat sa se retraga si la o suma initiala de 320 euro sa primeasca macar 200 euro, restul fiind pentru deranj, sa zicem. Trec lunile, iar afaceristul Andrei Dumitru nu are bani, el la inceput spunand ca nu are nevoie de acei bani, ca nu o sa se atinga. Totusi, nu putea sa dea banii, dar in continuare el sustine ca este un om foarte ocupat.

Interesant pana aici, nu? I-am sugerat sa ii propuna sa ii mai dea o suma de bani ca sa cumpere complet pentru ca si asa xLd nu avea de gand sa dea banii prea curand, cand totusi trecusera cel putin 70 zile. Si dupa ce totul a fost mutat complet, cat a durat? Destul de mult, xLd si echipa enixservers sunt prea ocupati, pentru un key yatqa sau alte intrebari se raspunde si dupa 2-3 zile, dar sunt si momente in care se raspunde la minim 6 ore. Ramasese doar un clan de gametracker cu multi membrii, iar povestea este destul de scurta: au trecut cel putin 3 luni de zile, iar omul nostru, xLd, nu a fost in stare sa mute un clan de gametracker pentru ca este un om foarte ocupat, dupa spusele lui.

O alta poveste foarte interesanta: domeniul playarena.ro a expirat si era in pending delete, eu voiam sa-l mut pe un cont de firma, insa m-am gandit ca totusi ramane in pending delete 90 zile default cum scrie pe rotld. De ce gandirea asta? Pentru ca la ei pe site nu scrie nimic legat de domenii, iar xLd a spus ca regula urmatoare este generala:
"Factura proformă este emisă cu 14 zile înainte de expirarea serviciului dumneavoastră. În cazul în care nu ați efectuat plata la timp aveți o perioadă de grație de 7 zile, timp în care veți primi 3 notificări de plată: în prima, a patra și a șaptea zi de la expirarea serviciului dumneavoastră. Dacă dupa aceste 7 zile de la scadență nu ați efectuat plata, serviciul dumneavoastră se suspendă, fisierele dumneavoastră sunt șterse definitiv de pe server, iar contul dumneavoastră de client este dezactivat. Atenție: Neplata la timp a serviciilor atrage după sine penalizări de 1% zi din a opta zi de neplată de la scadență "

Acum, unde este domeniul? S-a vandut de catre cei de la enix.

https://enixservers.ro/termeni-si-conditii.php sau http://web.archive.org/web/202101281910 ... nditii.php in acest php nu se afla nimic despre domenii, asadar el a spus ca a actionat conform T&C. Eu nu observ nimic despre inregistrarea de domenii ca si activitate, deci practic ceea ce spune el este nul. Incearca sa imi spuna ca domeniile se reinoiesc automat si devin proprietate enix dupa data expirarii, insa acest lucru nu scrie pe site.

Facturile primite, fara o atentionare reala a expirarii domeniului (in cazul de fata sunt anumite reguli pentru .ro): https://i.imgur.com/NGLQf01.png - niste facturi care nu demonstreaza nimic
Domeniul nici nu mai apare in cont: https://i.imgur.com/IGXdGKv.png
Conversatiile cu Andrei Dumitru (xLd), omul care este ocupat de fiecare data:
https://imgur.com/a/vBgKBE4
https://i.imgur.com/3eWqBe0.jpg - aici mi-a reprosat ca ii lasa cateva zile lui pentru teamspeak si mare favor ce face, dar: "În cazul în care nu ați efectuat plata la timp aveți o perioadă de grație de 7 zile". Data scadenta sa retineti, este pe 1 si oricum, consider ca este omeneste sa te intelegi la chestii de genul, atat timp cat a fost o intelegere cu intreaga playarena.
https://i.imgur.com/qj3j8I0.jpg
https://i.imgur.com/fZcrXH1.jpg
https://i.imgur.com/X6Bdij2.png

In cat timp se raspunde la enix: https://imgur.com/a/rUPXCnY - uneori raspund destul de rapid, insa cand nevoia era mai mare, nu s-a raspuns rapid

Gazduire.net: https://i.imgur.com/gZzJwjH.png

Ca si final, cei de la gazduire.net au spus ca functioneaza conform propriilor T&C, asadar cum Enixservers nu are nimic, doar clientul are dreptate. In cazul in care scria pe site orice legat despre domenii, atunci puteam sa zic ca Florin a gresit si sa-si asume.
User avatar
Mutex
Fost administrator
Fost administrator
Posts: 4726
Joined: 24 Mar 2011, 22:32
Detinator Steam: Da
Reputatie: Fost administrator
Location: Bucuresti
Discord: mutex21
Has thanked: 108 times
Been thanked: 167 times
Contact:

29 Jan 2021, 19:22

Am ajuns acasa si acum poata sa ramana topicul deschis. Vreau sa vad ce argumente are omul de afaceri, Andrei Dumitru. :hand_to_chin: Mi-a spus ca a mutat clanul aseara, dar tot eu trebuia sa-l anunt pe Florin si ca dorm pe mine, nu el. Acest om ma amuza, pe cuvant.

P.S: Orice reply care nu va avea legatura cu topicul va fi sters respectiv sanctionat.
(c) xLd^
Fost moderator
Fost moderator
Posts: 1275
Joined: 24 Mar 2013, 09:36
Detinator Steam: Da
Detinator server CS: Nu
SteamID: id/xldcs
Reputatie: Utilizator neserios
Membru Club eXtreamCS (8 Iun - 8 Aug)
Location: Brasov
Has thanked: 25 times
Been thanked: 37 times
Contact:

29 Jan 2021, 20:12

Nu stau sa ma cert cu tine, in termenii si conditiile enixservers sunt specificati urmatorii termeni si conditii mentionati de tine mai sus

Factura proformă este emisă cu 14 zile înainte de expirarea serviciului dumneavoastră. În cazul în care nu ați efectuat plata la timp aveți o perioadă de grație de 7 zile, timp în care veți primi 3 notificări de plată: în prima, a patra și a șaptea zi de la expirarea serviciului dumneavoastră. Dacă dupa aceste 7 zile de la scadență nu ați efectuat plata, serviciul dumneavoastră se suspendă, fisierele dumneavoastră sunt șterse definitiv de pe server, iar contul dumneavoastră de client este dezactivat. Atenție: Neplata la timp a serviciilor atrage după sine penalizări de 1% zi din a opta zi de neplată de la scadență

Sa trimis instiintare cu 30 de zile inainte de expirare si cu 7 zile inainte, domeniul nu a fost prelungit si nici macar bunul simt sa dea un mesaj ba il prelungesc dar sunt plecat cum alti clienti au putut sa faca asta si florin ar fi putut, cum poti sa faci atat tam tam pentru domeniu ai fi putut fain si frumos sa fi venit tu sa anunti ca il va plati. Domeniul a fost prelungit automat(exista functia la gazduire) pentru a nu se pierde tinand cont cati au vrut sa puna mana pe el.
Aseara m-ai acuzat ca de ce nu am mers la florin sa ii spun sa isi plateasca serviciul. De cand eu trebuie sa merg la client sa il trag de maneca si sa ii zic bai baiatule platesteti serviciile?
De altfel termenii intelesi cu mine si florin au fost ca domeniul nu se va muta din enixservers. A fost de acord cu asta, urmand ca tu aseara sa imi spui de fata cu noi detinatori al domeniului (vandut de altfel cu pretul de pe site nimic in plus cum crezi tu) ca ai vrut sa expire domeniul ca sa il muti. Daca tot vorbesti de corectitudine macar fa-o pana la capat. Am fost o data la florin si i-am zis platesteti serviciul de teamspeak 3 ca expira, nu e datoria mea sa merg in fiecare luna sa ii zic "barosane vezi ca trebuie sa platesti". Poate la tine asa se face, eu personal nu fac asta.
Ai venit cu amenintari ca domle in termeni nu am specificat nimic de domenii, gresit e specificat general pentru fiecare serviciu(regula de mai sus se aplica la toate serviciile oferite de enixservers). Imi pare rau ca nu am gandit pentru persoane cu dizabilitati sa specific in paranteza ( regula este valabila pentru domenii,jocuri etc.)
Ma amuzi ca ai zis ca imi dai drept de raspuns, ai zis ca nu ai de ce sa faci asta, apoi te-ai sucit ca domle stai sa vezi ca am ajuns acasa si iti dau drept.
Domeniul a expirat pe data de 16.01.2021 voi ati venit pe data de 28.01.2021 ca domle unde este domeniul meu. Sunteti patetici total.

Voi veniti cu argumente ca rotld are cutare reguli, de acord insa enixservers nu este reseller rotld, ma adaptez dupa regulile altora. De altfel regulile mele fiind asemanatoare cu a lor. Daca clientul nu isi achita serviciul va fi suspendat din drepturi. Asta se practica peste tot, nu cum a venit florin la mine ca domle 3 luni de la data expirarii eu am drept de al prelungi.

Conversatie completa intre mine si Florin
https://prnt.sc/xtnt4o
https://prnt.sc/xtntrh
https://prnt.sc/xtnuga
https://prnt.sc/xtnv3m
https://prnt.sc/xtnvhy
https://prnt.sc/xtnw5l
https://prnt.sc/xtnwxh
https://prnt.sc/xtnxv5

Conversatie completa intre mine si Mutex aka Buzatel
https://prnt.sc/xto3qo
https://prnt.sc/xto45q
https://prnt.sc/xto4i3
https://prnt.sc/xto510
https://prnt.sc/xto5gm
https://prnt.sc/xto5xm
https://prnt.sc/xto6ay
https://prnt.sc/xto6oh
https://prnt.sc/xto768

Am atasat printuri cu conversatiile complete intre mine si ei.
Daca ai fi catusi de putin atent te contrazici singur in multe treburi, ori tu singur ori tu pe florin, ori florin pe tine.
Alt raspuns nu mai las aici pentru ca nu merita sa imi bat capul cu tine. Ca nah nu ma ridic la standardele tale de patron si om cu studii superioare x) =))

PS. Am respectat termenii in totalitate , contul lui florin fiind suspendat, serviciul pe care il detine va ramane activ pana la urmatoarea data scandenta. Din acel moment colaborarea se va incheia definitiv. (verifica termenii si conditiile) ne rezervam dreptul de a selecta clientii. Nu stau sa ma targuiesc cu voi si sa pierd timp, a fost instintat si florin pe facebook ca sa nu ziceti ca nu ati fost anuntati personal vedetelor.
Cat despre domeniu, am terminat cu el din momentul in care a fost vanduta, nu o redeschid cum credeti voi. Stai linistit
Last edited by Mutex on 29 Jan 2021, 20:52, edited 2 times in total.
Reason: Lock post [Prevent editing]
CSBD
Membru, skill 0
Membru, skill 0
Posts: 8
Joined: 10 Dec 2018, 22:16
Detinator Steam: Nu
CS Status: Citesc forumul eXtreamCS.com...!
Fond eXtream: 0
Been thanked: 3 times
Contact:

29 Jan 2021, 20:18

Romanul golit de moralitate, este oportunist si merge pe ideea: nu-i spun ca poate nu vede.
User avatar
Mutex
Fost administrator
Fost administrator
Posts: 4726
Joined: 24 Mar 2011, 22:32
Detinator Steam: Da
Reputatie: Fost administrator
Location: Bucuresti
Discord: mutex21
Has thanked: 108 times
Been thanked: 167 times
Contact:

29 Jan 2021, 20:20

https://www.gametracker.com/clan/playarena grupul pe care Andrei Dumitru trebuia sa-l transfere si acum apare blank page: https://i.imgur.com/SrYUYwL.png

Cum a transferat grupul:

Image

Imi place foarte mult grupul, nici nu se poate edita. Probabil a editat si numele sa poata sa-l foloseasca prietenii lui imaginari de pe teamspeak.

Legat de domeniu: nu trebuie sa mergi la Florin, trebuie sa iti actualizezi termenii si conditiile si sa verifici cum apare legal un mail legat de expirarea unui domeniu, mai ales cu extensia .ro. Eu nu ma ascund de nimic, de asta vorbesc si cu tine asa pe facebook si oriunde, esti un om fara caracter care are in cap doar profit. Nu este vorba de rotld, este vorba despre termenii si conditiile inexistente de pe enixservers. In fine, lasam domeniul, clanul gametracker ce face? Este bine, sanatos?

Ce mi-a spus Andrei Dumitru? Ca orice prost isi da seama din termenii si conditiile generale. Sa nu uitam, in whmcs apar si servicii si domenii. Asta imi spune un baiat fara studii superioare, care nici bacalaureatul nu il are. Sa nu mai zic ca nu stie sa scrie, acolo este de domeniul sf-ului. El gandeste, insa pentru altii.
CSBD
Membru, skill 0
Membru, skill 0
Posts: 8
Joined: 10 Dec 2018, 22:16
Detinator Steam: Nu
CS Status: Citesc forumul eXtreamCS.com...!
Fond eXtream: 0
Been thanked: 3 times
Contact:

29 Jan 2021, 20:24

In cazul in care va este de folos, va pot ajuta GRATUIT si PERMANENT cu domeniul play-arena.ro
User avatar
Mutex
Fost administrator
Fost administrator
Posts: 4726
Joined: 24 Mar 2011, 22:32
Detinator Steam: Da
Reputatie: Fost administrator
Location: Bucuresti
Discord: mutex21
Has thanked: 108 times
Been thanked: 167 times
Contact:

29 Jan 2021, 20:33

CSBD wrote:
29 Jan 2021, 20:24
In cazul in care va este de folos, va pot ajuta GRATUIT si PERMANENT cu domeniul play-arena.ro
Multumim, insa nu avem nevoie de domenii. Nu este vorba despre domeniu, este vorba despre neseriozitatea lui Andrei Dumitru care a stiut sa ia banii, insa sa mute un clan de gametracker nu a avut timp. El tot timpul este ocupat, adevarul este ca munceste. Toti muncim, dragul meu, dar depinde de ce esti capabil. Stiu ca atunci cand te apuci sa faci ceva, verifici de mai multe ori daca este bine, nu doar apesi un click.

Atat de tare ne-a interesat domeniul incat a fost lasat sa expire, clar ca nu era interes, insa nici el nu s-a interesat sa-si respecte termenii si conditiile, adica sa precizeze despre inregistrarea domeniilor. Nu se precizeaza deloc despre inregistrarea domeniilor, deci enixservers nu are drepturi. Daca pe site scria exact cu punct si virgula ce a spus el, nimeni nu zicea nimic, dar asa, tot ce spune el, din punct de vedere legal este nul.
User avatar
burnyourfeelings
Membru, skill 0
Membru, skill 0
Posts: 8
Joined: 23 Feb 2014, 17:00
Detinator Steam: Da
Been thanked: 2 times

29 Jan 2021, 21:46

Nu prea văd rostul la tot carambolul ăsta. Prima oară te legi de faptul că firma nu are termenii și condiițe pentru fiecare serviciu în parte ( și în caz că-ți scapă, în whmcs ai „Products & Services” în care este afișată listarea generală, domeniul este un produs / serviciu pe care tu ca firmă-l oferi mai departe cu posibilitatea de a fi mutat, față de un serviciu de gaming / găzduire web ), după care te legi de timpul de răspuns la tichete ( timp care dispune de restul tichetelor existente și gravitatea problemei, că nici tu nu răspunzi tichetelor minore în locul tichetelor urgente ). Este la alegerea firmei dacă-și face termeni și condițiile pentru fiecare serviciu pe care-l oferă sau per general ( în cazul Enix, sunt per general, lucru care te deranjează doar pe tine aparent ). Legat de domeniu, cât timp tu ai acces la contul lui Florin, ai fi putut să-l anunți tu că domeniul expiră, dacă nu a văzut avertizările trimise automat, asta chiar nu ține de datoria firmei, că nici tu nu te duci la clienți să-i anunți „vezi că-ți expiră produsul, ce faci ? în prelungești ?”. În legătură cu termenii și condițiile de la ROTLD, nu, firmele nu se supun acelor termeni și condiții, fiecare-și creează secțiunea respectivă după bunul plac și modul în care dorește.

Chiar aștept o altă replică d-aia de persoană cu facultate și inteligentă care-i patron de firmă, dar mă rog, ai creat un topic în speranța că ce ? Că pleacă clienții și vin la tine ? Tu trăiești cu impresia că un topic făcut și marea ta optimizare SEO cu care te lăudai aseară că o faci, chiar afectează cu ceva, ai venit cu amenințări ( că ai să faci, ai să dregi, că o să vadă toată lumea ), ca să ce ? Dacă comunitatea în sine n-ar fi fost redeschisă, nici nu vă interesa de domeniu, dar pe voi vă doare că nu mai aveți redirect să mai prindeți câte un vizitator rătăcit :))

EDIT : Mai deschidem și noi firma de boost și dăm țepe la oameni ? E mare foamea de bani, așa-i ? Stai potolit puiule, că doar aici mai ești și tu cineva, că-n rest, nu e staff-ul extream să-ți ia apărarea :)), hai te pup, dacă vrei, când dai iar țepe cu boost-uri, îți trimit și eu niște bani să te simți împlimit =)) marele bogătan al internetului.
Last edited by burnyourfeelings on 30 Jan 2021, 15:23, edited 1 time in total.
User avatar
blackgate
Membru, skill +4
Membru, skill +4
Posts: 1892
Joined: 15 Dec 2012, 13:50
Detinator Steam: Da
SteamID: melissus
Reputatie: retras
Been thanked: 239 times
Contact:

29 Jan 2021, 22:29

burnyourfeelings wrote:
29 Jan 2021, 21:46
Nu prea văd rostul la tot carambolul ăsta. Prima oară te legi de faptul că firma nu are termenii și condiițe pentru fiecare serviciu în parte ( și în caz că-ți scapă, în whmcs ai „Products & Services” în care este afișată listarea generală, domeniul este un produs / serviciu pe care tu ca firmă-l oferi mai departe cu posibilitatea de a fi mutat, față de un serviciu de gaming / găzduire web ), după care te legi de timpul de răspuns la tichete ( timp care dispune de restul tichetelor existente și gravitatea problemei, că nici tu nu răspunzi tichetelor minore în locul tichetelor urgente ). Este la alegerea firmei dacă-și face termeni și condițiile pentru fiecare serviciu pe care-l oferă sau per general ( în cazul Enix, sunt per general, lucru care te deranjează doar pe tine aparent ). Legat de domeniu, cât timp tu ai acces la contul lui Florin, ai fi putut să-l anunți tu că domeniul expiră, dacă nu a văzut avertizările trimise automat, asta chiar nu ține de datoria firmei, că nici tu nu te duci la clienți să-i anunți „vezi că-ți expiră produsul, ce faci ? în prelungești ?”. În legătură cu termenii și condițiile de la ROTLD, nu, firmele nu se supun acelor termeni și condiții, fiecare-și creează secțiunea respectivă după bunul plac și modul în care dorește.

Chiar aștept o altă replică d-aia de persoană cu facultate și inteligentă care-i patron de firmă, dar mă rog, ai creat un topic în speranța că ce ? Că pleacă clienții și vin la tine ? Tu trăiești cu impresia că un topic făcut și marea ta optimizare SEO cu care te lăudai aseară că o faci, chiar afectează cu ceva, ai venit cu amenințări ( că ai să faci, ai să dregi, că o să vadă toată lumea ), ca să ce ? Dacă comunitatea în sine n-ar fi fost redeschisă, nici nu vă interesa de domeniu, dar pe voi vă doare că nu mai aveți redirect să mai prindeți câte un vizitator rătăcit :))
plimba ursu' ca a ruginit lantu'
Last edited by WHOAMI? on 30 Jan 2021, 15:05, edited 1 time in total.
Reason: Avertisment pentru off topic
User avatar
sound
Membrul anului 2018
Membrul anului 2018
Posts: 5807
Joined: 23 Jan 2013, 22:52
Detinator Steam: Da
CS Status: Citesc forumul eXtreamCS.com...!
Detinator server CS: Nu
SteamID: sou_nd
Reputatie: Fost membru Club eXtreamCS (4 luni)
Nume anterioare: s o u n d -, snd
Fost Moderator
Fost Super Moderator
Moderatorul anului 2017
Membrul anului 2018
Fond eXtream: 0
Location: Romania
Has thanked: 91 times
Been thanked: 80 times
Contact:

30 Jan 2021, 02:43

deci voi ati asteptat sa expire domeniu, sa treaca si alea 3 luni de pending ca sa puteti sa-l inregistrati unde vreti voi, e ok treaba voastra asta.. si sunteti suparati acum ca ati rat.at ziua. pai daca domeniu a expirat pe 16-01 si voi v-ati trezit pe 28-01 a cui e vina? intre timp il putea lua oricine si xld n-a vrut sa se piarda domeniul probabil l-a prelungit.. dar vorba lui trebuie el sa traga de voi? acum pe bune, anpc n-o sa faca nimic fiindca nu se baga la asa ceva. nu nu trebuie sa aibe termeni speciali pentru domenii, daca vrea sa bage inregistratu de domenii in categoria 'servicii' o poate face fara sa specifice. licitatiile nu sunt ilegale din moment ce partenerii directi rotld fac asta, nu e doar gazduire.net care face asta, daca era 'ilegal' sau interzis prin termeni de rotld ii suspenda rotld. nu tin cu el sa nu imi sari in cap degeaba dar am trecut prin ceva de genu si stiu ca n-o sa aveti castig de cauza indiferent ce faceti..
(c) xLd^
Fost moderator
Fost moderator
Posts: 1275
Joined: 24 Mar 2013, 09:36
Detinator Steam: Da
Detinator server CS: Nu
SteamID: id/xldcs
Reputatie: Utilizator neserios
Membru Club eXtreamCS (8 Iun - 8 Aug)
Location: Brasov
Has thanked: 25 times
Been thanked: 37 times
Contact:

30 Jan 2021, 08:37

Stai linistit, sa dus vremea cand forumul asta avea reputatie si un status pe el afecta, mutex a ramas in trecut. Sau cum a zis el imi face reclama negativa, oricum daca voi mai primi castig de cauza va inchide topicul si se va oftica. Cat despre reclamatia la anpc ii urez succes, va avea mare nevoie.
Daca tot crezi ca ai dreptate cu facultatea ta te instintez domnu Mutex ca imi fac timp pentru tine doar sa iti demonstrez cat de penibil poti fi.

Art. 507. -
Acela care în public prin orice mijloace afirmă cu privire la o persoană sau impută acesteia fapte determinate privitoare la viața sau activitatea ei publică sau profesională, care, dacă ar fi adevărate, ar expune acea persoană la urmărire penală sau disciplinară, ori disprețului public, comite delictul de calomnie în contra vieții publice sau profesionale și se pedepsește cu închisoare corecțională dela 3 luni la un an și amendă dela 4.000 la 10.000 lei.

Acela care în public prin orice mijloace afirmă cu privire la o persoană sau impută acesteia fapte determinate privitoare la viața sa particulară sau cinstea ei personală, care, dacă ar fi adevărate, ar expune acea persoană la urmărire penală sau disciplinară, ori disprețului public, comite delictul de calomnie în contra vieții private și se pedepsește cu închisoare corecțională dela 6 luni la 2 ani și amendă dela 4.000 la 16.000 lei.

Art. 509. -
Pedeapsa calomniei în cazul art. 507, este închisoarea corecțională dela 6 luni la un an și amenda dela 4.000 la 10.000 lei, dacă delictul este comis:

1. În contra unui corp constituit în Stat sau contra unei administrații publice, ori în contra unei administrații sau întreprinderi, în care sunt angajate interese publice, în contra unui membru al acestora, sau în contra unui funcționar public;

2. Prin presă, prin orice mijloace de difuzare, ori în adunări publice;

În cazul art. 508, dacă faptele sunt săvârșite în condițiunile prevăzute în alin. 2, pedeapsa este închisoarea corecțională dela unu la 2 ani și amenda dela 4.000 la 20.000 lei.

Art. 510. -
În cazul când se afirmă, se răspândesc sau se impută fapte adevărate sau mincinoase, pentru art. 514, 515 și 516 nu admit proba verității se comite delictul de defăimare și se pedepsește cu închisoare corecțională dela 2 la 6 luni și amendă dela 4.000 la 6.000 lei.

Art. 511. -
Acela care, prin orice mijloace, aduce ofensă memoriei unui defunct, comite delictul de defăimare a memoriei defunctului și se pedepsește cu închisoare corecțională dela una la 3 luni și amendă, dela 4.000 la 6.000 lei.
User avatar
Mutex
Fost administrator
Fost administrator
Posts: 4726
Joined: 24 Mar 2011, 22:32
Detinator Steam: Da
Reputatie: Fost administrator
Location: Bucuresti
Discord: mutex21
Has thanked: 108 times
Been thanked: 167 times
Contact:

30 Jan 2021, 09:09

Serviciile oferite de EnixServers.ro sunt: inchirierea sau hostarea de servere de jocuri (game hosting), hostarea paginilor web(webhosting), scrierea de mesaje pe forum , si alte servicii de baza pe internet.Aceste servicii pot fi prevazute in acest document ca "serviciile noastre", "servicii" sau alte sintaxe similare.
Sa stii ca serviciile de baza pe internet nu inseamna inregistrarea domeniilor. Arata-mi te rog ca ce ai facut tu este legal pentru ca nu ai nicaieri despre inregistrarea domeniilor in T&C. Da, cand altii actioneaza, sa fii sigur ca scriu asta undeva.
Rainq wrote:
30 Jan 2021, 07:56
a expirat domeniu și aia e de ce te plângi când xld are dreptate? A fost asa mare ura într un cât fără drept la replica a pus topic și reputație când băiatul n are nicio vina, frustrările acumulate :))
Da, xld are dreptate. El are reputatia de neserios din cauza clanului gametracker. Este un om foarte ocupat, din noiembrie nu a avut timp sa puna clanul pe un cont. El este un om foarte ocupat, cred ca incearca sa raspunda mult mai rapid la tickete. :face_unequal_eyes:
sound wrote:
30 Jan 2021, 02:43
deci voi ati asteptat sa expire domeniu, sa treaca si alea 3 luni de pending ca sa puteti sa-l inregistrati unde vreti voi, e ok treaba voastra asta.. si sunteti suparati acum ca ati rat.at ziua. pai daca domeniu a expirat pe 16-01 si voi v-ati trezit pe 28-01 a cui e vina? intre timp il putea lua oricine si xld n-a vrut sa se piarda domeniul probabil l-a prelungit.. dar vorba lui trebuie el sa traga de voi? acum pe bune, anpc n-o sa faca nimic fiindca nu se baga la asa ceva. nu nu trebuie sa aibe termeni speciali pentru domenii, daca vrea sa bage inregistratu de domenii in categoria 'servicii' o poate face fara sa specifice. licitatiile nu sunt ilegale din moment ce partenerii directi rotld fac asta, nu e doar gazduire.net care face asta, daca era 'ilegal' sau interzis prin termeni de rotld ii suspenda rotld. nu tin cu el sa nu imi sari in cap degeaba dar am trecut prin ceva de genu si stiu ca n-o sa aveti castig de cauza indiferent ce faceti..
Nu era vorba de expirat, era vorba ca pentru domeniile .ro, regulile dpdv legal sunt altele. El nici macar nu are nimic despre domenii pe site in termeni si conditii. Asadar, pe ce baza afirma? :)

Image

Nici asa ceva nu s-a primit si care este presetata de WHMCS. S-au primit doar niste facturi ca la orice serviciu, la domenii, termenii si conditiile sunt putin diferite.
Locked

Return to “Security zone”

  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: Google [Bot] and 18 guests