Vand - Addons Jailbreak MySQL UNIC + Panou Dark Horizontal

Anunturi legate de vanzari/cumparari.
*Nu suntem responsabili de tranzactiile efectuate intre membri. Utilizatorii sunt sfatuiti sa-si ia maximul de precautii inainte de finalizarea unei tranzactii pentru a preveni posibilitatea unei inselaciuni.

Moderators: Moderatori ajutatori, Moderatori

Post Reply
User avatar
Syko
Membru, skill +1
Membru, skill +1
Posts: 131
Joined: 14 Apr 2019, 21:45
Detinator Steam: Da
CS Status: Good
SteamID: sykozawr
Fond eXtream: 0
Location: Bucuresti
Discord: sykozawr
Has thanked: 10 times
Been thanked: 5 times
Contact:

30 Jul 2021, 16:03

Titlu spune toată informaţia de care aveţi nevoie, timpul nu-mi mai permite să fac ceva din proiectul meu şi m-am decis să-l vând.
Pentru cine este interesat aveţi demo cu serverul la mine pe profilul de pe extream sau în semnătura mea + site-ul.
De reţinut (şi aici nu vreau comentarii ce nu-şi au rostul), modul este unic, rulează doar pe bază de date (adică nu e făcut pentru nvault) şi are multe chestii unice în el cum ar fi: piatra hârtie foarfecă 1v1 pe credite, barbut 1v1 pe credite, dayuri unice precum: vampire day, jetpack day, doua moduri de hns, zombie day cu diferite clase (+zm vip).

Ţin să precizez un lucru foarte important pe care sigur o să-l aud, anume că vând munca lui Cârnacior (pentru cei ce cunosc modul şi pe el), vreau să spun că nu este sursa lui (adică nu mi-a dat-o el), este sursa joropito (că de la asta a început Cârnat modul) şi rescrisă de mine ca a lui cârnacior, fiind ajutat şi de lysis şi luând idei din ce a făcut cârnat, DOAR IDEI, lysis nu mi-a aratat decat niste forme de cum a fost scrisa, nu tot codul, deci fără comentarii.

Nu m-am gândit la preţ, e un proiect destul de muncit, atât sursa (cod aranjat, optimizat) cât şi panoul.

Cine doreşte, rog să luaţi legătura cu mine pe discord: Syko#9692 pentru că nu ştiu când mai intru pe forum (eu sper să nu uit şi să intru des).
Preţul şi restul detaliilor le discutăm în privat, dacă aveţi întrebari lăsaţi-le mai jos iar dacă nu uit să intru pe forum, o să vă răspund.


Last bumped by Syko on 30 Jul 2021, 16:03.
Post Reply

Return to “Anunturi”

  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 64 guests