Rusii acuza NATO

Discutii despre tot ce nu se incadreaza in celelalte categorii.

Moderators: Moderatori ajutatori, Moderatori

Post Reply
User avatar
GENERALU'
Membru, skill +3
Membru, skill +3
Posts: 1273
Joined: 27 Jul 2015, 15:35
Detinator Steam: Da
CS Status: dproto.dll
Detinator server CS: biohazard is comming
SteamID: generalu_extream
Reputatie: Fost Moderator
Nume anterior: VioreL @EXTREAMCS
Fond eXtream: 0
Location: Transilvania
Discord: generalu_extream2463
Has thanked: 57 times
Been thanked: 19 times

23 Oct 2021, 20:20

Ministrul Apărării din Rusia, Serghei Şoigu, a acuzat NATO sâmbătă, 23 octombrie, că adună treptat forţe în apropierea graniţelor Rusiei şi că nu doreşte să discute cu Moscova despre securitatea Europei de pe poziţii de egalitate.
"NATO adună treptat forţe în apropierea frontierelor noastre, pe fondul apelurilor de descurajare militară a Rusiei", a spus Şoigu, fără a oferi detalii.
”Ministrul german al Apărării (Annegret Kramp-Karrenbauer) trebuie să ştie foarte bine cum s-a încheiat o situaţie similară pentru Germania şi Europa”, a adăugat el într-o aparentă referire la cel de-al Doilea Război Mondial.
(sursa ziare[.]com)
Eu v-am zis anul trecut prin Februarie ca se duce lumea pe ... si ati sarit pe mine :))
User avatar
^Head$hot^
Membru, skill +4
Membru, skill +4
Posts: 1541
Joined: 20 Feb 2013, 19:05
Detinator Steam: Da
Reputatie: Fost Membru Club eXtreamCS (doua luni)
Has thanked: 12 times
Been thanked: 14 times

24 Oct 2021, 02:54

Au retras trupele din Afganistan luna trecută...nu m-aș mira să apară ceva nou. Nu am nimic cu rușii dar cam au dreptate. Când a devenit treaba asta cu pandemia serioasă sau mă rog dacă a fost serioasă, rușii au fost primii care au venit cu un vaccin pe piață. Vaccinul a dat rezultate bune la ei și acum o duc bine dar în U.E nu a fost recunoscut. De ce? De nepăsare și de ciudă cred... Pe urmă au fost acuzati cum că de fapt ei au furat formula vaccinului AstraZeneca dar ei au scos vaccinul înainte la câteva luni diferență.Când au apărut vaccinurile la noi, ei începeau să renunțe la puratul măștii și organizau concerte pe stadioane.
Americanii sunt și vor fi mereu ca o plagă care vor să se extindă dacă ar putea peste tot..la fel sunt și nemții, francezii și alte țări din uniunea europeană. Toți văd Rusia ca o amenințare dar de fapt tot ce vor să facă ei e să își apare țara de un dezastru economic. Anglia a făcut cel mai bine că a ieșit din U.E. Toată lumea îi vorbește "au rămas fără combustibil" sau "lasă-i să se descurce, și-au făcut-o cu mâna lor". Adevărul e că ce au făcut ei, au făcut pentru binele lor și puțini au sânge`n p**ă să facă asta. Chiar dacă acum nu se vede, la anul o să vedeți cât de bine o duc fața de noi.
Acum să vorbim serioși, de ce a crescut prețul la energie? Mă refer la gaz, petrol, curent? Pentru că suntem niște lingăi și așa vom fi mereu. România are un potențial imens de a produce energie pentru noi mai ales că avem și dunăre, râuri, centrale, marea neagră plină cu petrol lângă noi..Dar noi cum suntem în UE vindem ieftin afară și cumpărăm scump înapoi în loc să le dăm scump lor și să rămână ieftin pentru noi...asta înseamnă mentalitate de român. Suntem în NATO doar pentru a profita de puterea lor militară. Și trebuie să recunoasțem asta.
User avatar
aSh
Membru eXtream
Membru eXtream
Posts: 5383
Joined: 23 Jan 2009, 21:37
Detinator Steam: Nu
Reputatie: Ban 3 luni .
(Ban scos de 1 mai!)
Has thanked: 204 times
Been thanked: 265 times

18 Nov 2021, 02:02

Mai mereu Rusia acuza NATO ca se baga unde nu-si fierbe oala,dar defapt e invers.
Mai nou a aparut si China cu politica ei expansionista si ameninta pe oricine nu e de acord cu ea.
Post Reply

Return to “Discutii generale”

  • Information