- | Afiseaza codul
#include < amxmodx > #include < engine > #include < cstrike > #include < hamsandwich > new const g_szHatModel[ CsTeams ][ ] = { "", "models/make/santa_capt.mdl", "models/make/santa_capct.mdl", "" }; new g_iHats[ 33 ]; public plugin_init( ) { register_plugin( "Santa Hat + Snow", "1.3", "xPaw" ); register_cvar( "santa_hat", "1.3", FCVAR_SERVER ); register_event( "TeamInfo", "EventTeamInfo", "a" ); RegisterHam( Ham_Spawn, "player", "FwdHamPlayerSpawn", 1 ); } public plugin_precache( ) { //create_entity( "env_snow" ); precache_model( g_szHatModel[ CS_TEAM_T ] ); precache_model( g_szHatModel[ CS_TEAM_CT ] ); } public client_disconnect( id ) if( is_valid_ent( g_iHats[ id ] ) ) remove_entity( g_iHats[ id ] ); public FwdHamPlayerSpawn( const id ) { if( is_user_alive( id ) ) { new iEntity = g_iHats[ id ]; if( !is_valid_ent( iEntity ) ) { if( !( iEntity = g_iHats[ id ] = create_entity( "info_target" ) ) ) return; new CsTeams:iTeam = cs_get_user_team( id ); if( iTeam != CS_TEAM_T && iTeam != CS_TEAM_CT ) iTeam = CS_TEAM_T; entity_set_model( iEntity, g_szHatModel[ iTeam ] ); entity_set_int( iEntity, EV_INT_movetype, MOVETYPE_FOLLOW ); entity_set_edict( iEntity, EV_ENT_aiment, id ); } } } public EventTeamInfo( ) { new id = read_data( 1 ), iEntity = g_iHats[ id ]; if( !is_valid_ent( iEntity ) ) { if( iEntity > 0 ) g_iHats[ id ] = 0; return; } new szTeam[ 2 ]; read_data( 2, szTeam, 1 ); if( szTeam[ 0 ] == 'C' ) entity_set_model( iEntity, g_szHatModel[ CS_TEAM_CT ] ); else entity_set_model( iEntity, g_szHatModel[ CS_TEAM_T ] ); }
Santa hat
Moderators: Moderatori ajutatori, Moderatori, Echipa eXtreamCS.com
-
- Membru, skill +1
- Detinator Steam: Da
- CS Status: Citesc forumul eXtreamCS.com...!
- Detinator server CS: bromybro1
- SteamID: bromybro1
- Fond eXtream: 0
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 3 times
hello, i used this plugin in the furien server and i got a problem like the (furien - terrorists) their hats don't hide when they're disappear
- GENERALU'
- Membru, skill +3
- Reputatie: Fost Moderator
Nume anterior: VioreL @EXTREAMCS - Fond eXtream: 0
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 12 times
put here plugins.ini file please, i don't see where is problem..........
Vand teme WordPress / HTML / Shopify - post2814420.html#p2814420
Eroii NU mor niciodata! Cinste eroilor români! Respect '89
Eroii NU mor niciodata! Cinste eroilor români! Respect '89
- Addicted:-
- Membru, skill +2
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 3 times
what are you trying to say with "they're hats don't hide when they disappear"? try this one https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=81172
- dragonCSX
- Membru, skill +1
- CS Status: moneymaker.
- Detinator server CS: xmas.leaguecs.ro
- SteamID: csfweed01
- Discord: csfweed01#6293
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 4 times
se refera la faptul ca palariile inca raman vizibile pentru toti ceilalti dupa ce furien ul devine invizibil.Addicted:- wrote: ↑25 Oct 2021, 17:36
what are you trying to say with "they're hats don't hide when they disappear"? try this one https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=81172
>> XMAS.LEAGUECS.RO # Official Christmas Mod 2022 <<
- levin
- Scripter eXtreamCS
- CS Status: ♅
- Detinator server CS: ☯∴
- SteamID: riseofevo
- Reputatie: Scripter eXtreamCS
Nume anterior: Adryyy - Location: ҳ̸Ҳ̸ҳ
- Discord: Levin#0061
- Has thanked: 36 times
- Been thanked: 570 times
use bb-code '[ code ]' instead of that shit, if u want help :)
Faceți cerere bine detaliată, aici, și respectând modelul dacă vreți ajutor.
Nu-mi mai dați cereri doar pentru a mă avea în lista de prieteni.
Dacă te ajut, și mă ignori/etc > te adaug în „foe”.
Aveți grijă la cei ce încearcă să mă copieze sau să dea drept mine..Puteți lua legătura cu mine prin STEAM dacă aveți o problemă/nelămurire în acest caz! (am cont doar aici!!)
În cazul în care utilizați ceva din ce am postat(ex: aici), e bine să fiți la curent cu modificările aduse și de aici, iar dacă sunt ceva probleme nu ezitați să luați legătura cu mine. Actualizarea unor coduri nu se vor afișa public, doar dacă se găsește ceva critic/urgent de remediat, unele fiind coduri vechi iar unele refăcute chiar recent dar private.
* Nume pe cs1.6: eVoLuTiOn \ Nume vechi: eVo
* Atelierul meu - post2819572.html#p2819572 (închis, click link ca să vedeți de ce)
Nu-mi mai dați cereri doar pentru a mă avea în lista de prieteni.
Dacă te ajut, și mă ignori/etc > te adaug în „foe”.
Aveți grijă la cei ce încearcă să mă copieze sau să dea drept mine..Puteți lua legătura cu mine prin STEAM dacă aveți o problemă/nelămurire în acest caz! (am cont doar aici!!)
În cazul în care utilizați ceva din ce am postat(ex: aici), e bine să fiți la curent cu modificările aduse și de aici, iar dacă sunt ceva probleme nu ezitați să luați legătura cu mine. Actualizarea unor coduri nu se vor afișa public, doar dacă se găsește ceva critic/urgent de remediat, unele fiind coduri vechi iar unele refăcute chiar recent dar private.
* Nume pe cs1.6: eVoLuTiOn \ Nume vechi: eVo
* Atelierul meu - post2819572.html#p2819572 (închis, click link ca să vedeți de ce)