ce crezi ... nu voiam sa iti mai raspund dar poate lumea v-a intelege si nu v-or mai cumpara boost de la oameni care vand NIMICjibilaNNN wrote: ↑13 Mar 2023, 20:10Dovezi ?SoLoz0rNNN wrote: ↑12 Mar 2023, 20:44stim ca lucrezi cu el :D dar unii mai stiu ca baga si BOTI si tu stii asta dar ai omis sa spui asta :)hyperrr. wrote: ↑10 Mar 2023, 08:35Salut, lucrez cu baiatu de câteva luni bune, vreau sa zic că dețin 2 turbo + master server, și sunt chiar mulțumit per calitate preț este chiar foarte okay. Acu cu 2 slot.uri nu vă puteți ține serverul full că idee. Dar se simte cu adevărat diferență plus că baga non.stop
este greu sa oferi o evidenta a master-lui cu boti
bafta la clienti :D![]()
Nu eu trebuie sa aduc dovezi ca aveti boti , tu trebuie sa aduci dovezi sa ma contrazici sa arati adevarul ca eu sa ajung intr-o pozitie nasoala pentur ca am vorbit PROST
Hyper - esti un om/baiat fara cuvant. In primul rand mi-ai dat 2-3 ip-uri nu toata lista cum ti-am spus eu , in al doilea rand cand ti-am gasit bot in unul din ip-urile alea ai recunoscut tu singur ca pe server ai boti ( esti un om exact cum mi-au spus toti despre tine inclusiv faza cu lora este adevarata dar am lasat-o moarta pentru ca nu stau sa-mi pierd timpul cu oameni de nimic! Ati copiat tot cspower , avengers va-ti trezit voi dupa 10 ani ca defapt voi aveti aceste nume. Fii un om drept si spune adevarul ( mi-ai copiat pana si domeniul avengerscs.ro ti-ai facut csavengers.ro ca sa vezi cat de departe mergi ) NU INTELEGE GRESIT , poti folosi ce nume vrei tu dar mi se pare aiurea ca eu acum sa vin sa fac csextream.com
Oameni buni va rog sa evitati sa cumparati boost-uri gen fullboost.ro , westboost pentru ca platiti o gramada de bani pe NIMIC . Oamenii nu vin sa ofere dovezi ca au platforme etc. ( va pot arata o conversatie cu westuta in privat daca chiar se doreste acest lucru )
Te rog sa imi dai peste gura si sa arati lumii ca aveti cu adevarat o platforma / master populat ! ( desi imi este foarte greu sa cred asta pentru ca toata lumea stie ca cs-ul este mort si NU SUNT JUCATORI
Daca aduci dovezi ca ai jucatori reali cumpar si eu boost ( Desi am avut si am testat aveati pe vremea aia vps-uri de prin craiova ) de asta stiu de boti
SUCCES ( nu am jignit pe nimeni , nu jignesc pe nimeni ) va rog sa va comportati frumos