=]]]]
In schimb tu cu fulllboost desii arati cum investesti tu mii de euro in Google ads inca nu ai obtinut pic de rezultat, pe langa faptul ca daca iti dau un server nou nout cu masterul tau debea il tii 2/32, mai ai si tupeul sa imi vorbesti mie de “update” la client. Degeaba promovezi ca spartu daca nu ai toate cunostintele necesare. Totusi recunosc faptul ca macar incerci sa iti faci ceva ok, bazat pe jucatori reali si metode cinstite, esti un pas inainte dar nu venii cu aberatii gen “update la client” ca nu este chiar ok.
Succes
FullBoost.Ro - Boost your server CS1.6 [global]
Moderators: Moderatori ajutatori, Moderatori
-
- Membru, skill 0
- Detinator Steam: Da
- CS Status: royalservers.eu / power
- Detinator server CS: Cs.creativecs.ro
- Fond eXtream: 0
- Discord: shineroyal#8240
- Has thanked: 20 times
- Been thanked: 16 times
-
- Membru, skill 0
- Detinator Steam: Nu
- CS Status: Citesc forumul eXtreamCS.com...!
- Fond eXtream: 0
- Been thanked: 2 times
SHINEROYAL wrote: ↑13 Apr 2023, 17:41=]]]]
In schimb tu cu fulllboost desii arati cum investesti tu mii de euro in Google ads inca nu ai obtinut pic de rezultat, pe langa faptul ca daca iti dau un server nou nout cu masterul tau debea il tii 2/32, mai ai si tupeul sa imi vorbesti mie de “update” la client. Degeaba promovezi ca spartu daca nu ai toate cunostintele necesare. Totusi recunosc faptul ca macar incerci sa iti faci ceva ok, bazat pe jucatori reali si metode cinstite, esti un pas inainte dar nu venii cu aberatii gen “update la client” ca nu este chiar ok.
Succes
Inainte sa comentezi aiurea eu spun sa testezi inainte sa vezi ca asta este .
- Mutex
- Administrator
- Detinator Steam: Da
- Reputatie: Administrator
Intermediar - Location: Bucuresti
- Discord: mutex21
- Has thanked: 108 times
- Been thanked: 166 times
topic inchis deoarece se creeaza spam, mai ales off-topic.
cine doreste sa cumpere boost, sa vada despre serverele boostate samd, poate vizita site-ul lor, fullboost.ro. fiecare cumpara pentru serverul lui, ce boost doreste, indiferent de mod server/host.
cine doreste sa cumpere boost, sa vada despre serverele boostate samd, poate vizita site-ul lor, fullboost.ro. fiecare cumpara pentru serverul lui, ce boost doreste, indiferent de mod server/host.