FullBoost.Ro - Boost your server CS1.6 [global]

Aici veti gasi toate topicurile neacceptate pe acest forum ! (inclusiv cele care incalca regulile)

Moderators: Moderatori ajutatori, Moderatori

SHINEROYAL
Membru, skill 0
Membru, skill 0
Detinator Steam: Da
CS Status: royalservers.eu / power
Detinator server CS: Cs.creativecs.ro
Fond eXtream: 0
Discord: shineroyal#8240
Has thanked: 20 times
Been thanked: 16 times

13 Apr 2023, 17:41

=]]]]

In schimb tu cu fulllboost desii arati cum investesti tu mii de euro in Google ads inca nu ai obtinut pic de rezultat, pe langa faptul ca daca iti dau un server nou nout cu masterul tau debea il tii 2/32, mai ai si tupeul sa imi vorbesti mie de “update” la client. Degeaba promovezi ca spartu daca nu ai toate cunostintele necesare. Totusi recunosc faptul ca macar incerci sa iti faci ceva ok, bazat pe jucatori reali si metode cinstite, esti un pas inainte dar nu venii cu aberatii gen “update la client” ca nu este chiar ok.
Succes
Last edited by Mutex on 14 Apr 2023, 18:24, edited 1 time in total.
Reason: off-topic
jibilaNNN
Membru, skill 0
Membru, skill 0
Detinator Steam: Nu
CS Status: Citesc forumul eXtreamCS.com...!
Fond eXtream: 0
Been thanked: 2 times

14 Apr 2023, 06:29

SHINEROYAL wrote:
13 Apr 2023, 17:41
=]]]]

In schimb tu cu fulllboost desii arati cum investesti tu mii de euro in Google ads inca nu ai obtinut pic de rezultat, pe langa faptul ca daca iti dau un server nou nout cu masterul tau debea il tii 2/32, mai ai si tupeul sa imi vorbesti mie de “update” la client. Degeaba promovezi ca spartu daca nu ai toate cunostintele necesare. Totusi recunosc faptul ca macar incerci sa iti faci ceva ok, bazat pe jucatori reali si metode cinstite, esti un pas inainte dar nu venii cu aberatii gen “update la client” ca nu este chiar ok.
Succes

Inainte sa comentezi aiurea eu spun sa testezi inainte sa vezi ca asta este .
Mutex
Administrator
Administrator
Detinator Steam: Da
Reputatie: Administrator
Intermediar
Discord: mutex21
Has thanked: 108 times
Been thanked: 166 times

14 Apr 2023, 18:25

topic inchis deoarece se creeaza spam, mai ales off-topic.

cine doreste sa cumpere boost, sa vada despre serverele boostate samd, poate vizita site-ul lor, fullboost.ro. fiecare cumpara pentru serverul lui, ce boost doreste, indiferent de mod server/host.
Locked

Return to “Cos de reciclare”

• Information