Din cate am inteles din topic, voi sunteti mai multi owneri si cineva dintre voi a platit userului renegade pentru produsul X.
DACA produsul X A FOST PRIMIT in urma trimiterii banilor, ATUNCI mai departe este problema cumparatorului ce face cu acel produs. DACA s-a achitat si produsul X NU a fost primit, reiese ca userul renegade este neserios si i se va acorda reputatia aferenta.
Astept confirmarea celui CARE A PLATIT userului renegate; DACA acesta a trimis produsul sau nu.
Cine NU a platit si NU are legatura cu acest subiect este rugat sa nu mai posteze; astept doar confirmarea despre ce am spus mai sus cu un rand.
RENEGADE TEAPA [fals / subiect rezolvat]
Moderators: Moderatori ajutatori, Moderatori
- Mădălin
- Administrator
- Detinator Steam: Nu
- Reputatie: Administrator
Web designer
Administratorul anului 2024
Administratorul anului 2023 - Has thanked: 49 times
- Been thanked: 357 times
https://awesome-web.design - phpBB & web design services at fair prices. Recommended and trusted by many clients.

- renegade
- Utilizator neserios
- Detinator Steam: Da
- CS Status: skriptar
- SteamID: /id/renegadeidg
- Discord: renegadeidg
- Has thanked: 43 times
- Been thanked: 29 times
Salut, tin sa mentionez faptul ca userul notChymic este cel de la care am primit banii, insa banii sunt trimisi catre el de catre celalalt fondator, Exxtazzy, acestia beneficiaza de produs, produsul a fost trimis catre Extazzy, la mine nu functioneaza cu "intermediari". Mentionez si faptul ca userul Extazzy a trimis produsul mai departe catre userul notChymic, acesta beneficiind si in momentul de fata de produs. Atata am de zis.Mădălin wrote: ↑17 Aug 2023, 15:12Din cate am inteles din topic, voi sunteti mai multi owneri si cineva dintre voi a platit userului renegade pentru produsul X.
DACA produsul X A FOST PRIMIT in urma trimiterii banilor, ATUNCI mai departe este problema cumparatorului ce face cu acel produs. DACA s-a achitat si produsul X NU a fost primit, reiese ca userul renegade este neserios si i se va acorda reputatia aferenta.
Astept confirmarea celui CARE A PLATIT userului renegate; DACA acesta a trimis produsul sau nu.
Cine NU a platit si NU are legatura cu acest subiect este rugat sa nu mai posteze; astept doar confirmarea despre ce am spus mai sus cu un rand.
EDIT: Nu detin dovezi in momentul de fata, decat faptul ca i-am trimis produsul userului Extazyy, confirmat si de catre el si de catre userul notChymic in topic si faptul ca banii au fost trimisi de catre userul notChymic. Conversatiile au fost purtate prin intermediul voce pe Discord. Nu am inregistrat discutiile, nu sunt genul de persoana. Este o situatie mai "delicata" deoarece unul dintre fondatori mi-a transmis prin voce anumite lucruri la adresa lui notChymic, acesta negand faptul ca a mentionat aceste lucruri catre mine cand a fost intrebat de catre userul notChymic, detin dovezi in acest sens.

- Mădălin
- Administrator
Web designer
Daca spui ca ai trimis ceea ce el a achizitionat, atunci e okay. Asteptam totusi si confirmarea userului @notChymic. daca A PRIMIT sau NU ceea ce a cumparat.
https://awesome-web.design - phpBB & web design services at fair prices. Recommended and trusted by many clients.

- ExTaZzy^R^
- Membru, skill 0
- CS Status: Citesc forumul eXtreamCS.com...!
- Discord: ExTaZzy#5315
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Notchimic a primit sursele de la mine eu find Deținător la el. Problema este ca notchimic a vorbit cu renegade legat de update ce și cum. El trebuia sa le primeasca dar domnul Renegade a "inventat niște vorbe" despre cum ca razza ar fi zis anumite chestii pe la spatele staff ului ca să producă o cearta. Ma gândesc ca obiectivul lui ar fi s al elimine pe notchimit din staff ca să își asigure el un loc printre noi. Eu m am prins de "vrăjeală" de la început și l am dus cu vorba pe Renegade pana mi-a dat update ul, Renegade ma știe ca locuiam în același oraș... Problema este ca noi am plătit și pentru skin-uri în bani aceștia și suport iar el inventat aceasta cearta a spus ca nu primim suport. El se victimizează acum dar eu am fost de la început. Cum a spus și el totul a fost voice pe discord. Dar am ss-urile unde pot sa va demonstrez ca eu I am dat update ul lui notchimic. Noi suntem deranjați de faptul ca pe lângă faptul ca nu oferă suport și nici skinurile promise a inventat și aceasta cearta și cu greu și multa răbdare am obținut eu însămi update ul. Nu e problema lui cine a dat și cum noi în calitate de deținători am ales ca Notchimic sa vorbească chestiile astea în locul nostru el se ocupa în general de tot ce tine legat de server. Eu sunt genul de om care spun lucrurilor pe nume domnul Renegade a încercat sa dea o teapa e bun nu e problema pentru acești 40€ deși nu vad nicio diferența in acest update decât o descriere in ce conține acest mod.
https://i.imgur.com/2l9pZVr.jpg
https://i.imgur.com/2l9pZVr.jpg
- renegade
- Utilizator neserios
- Detinator Steam: Da
- CS Status: skriptar
- SteamID: /id/renegadeidg
- Discord: renegadeidg
- Has thanked: 43 times
- Been thanked: 29 times
Dovada necesara. Multumesc.
Si nu, nu ma interesa sa particip cu voi la nimic, eram retras de mult timp deja.
Si nu, nu ma interesa sa particip cu voi la nimic, eram retras de mult timp deja.

- Mădălin
- Administrator
Web designer
Ai primit produsul pe care ai dat banii, deci nu vad unde este teapa.
Mai departe va descurcati in privat, ajungeti voi la o intelegere ceva.
Subiect inchis.
Mai departe va descurcati in privat, ajungeti voi la o intelegere ceva.
Subiect inchis.