[CS2][Tutorial] Deschidere Consola

Discutii despre ultima versiune de Counter-Strike 2 lansat oficial pe 27 Septembrie 2023 de catre Valve. Cerinte minime joc: Windows 10, spatiu 85 Gb.

Moderators: Moderatori ajutatori, Moderatori, Echipa eXtreamCS.com

Post Reply
User avatar
ARTUR.HAZ
eXtream Mod
eXtream Mod
Posts: 7623
Joined: 04 Oct 2013, 14:32
Detinator Steam: Da
Reputatie: eXtream Mod
Has thanked: 146 times
Been thanked: 120 times
Contact:

15 Nov 2023, 19:17

Image
Consola pentru dezvoltatori este un instrument extrem de puternic în Counter-Strike 2. Dacă doriți să activați anumite funcții precum net_graph, va trebui să aveți acces la consola CS2, iar învățarea să stăpâniți acest instrument vă va face viața ca jucător CS2. mult mai usor. Primul pas este, desigur, să înveți cum să deschizi consola în CS2, așa că am creat acest mic ghid scurt pentru tine.

Este sigur să folosiți consola în CS2?
Utilizarea consolei pentru dezvoltatori în CS2 este perfect sigură. Nu este un mod secret sau o parte a jocului care este ascunsă: este menit să fie accesat de jucători.

Intrarea în ceva numit consola pentru dezvoltatori poate părea o sarcină descurajantă la început, dar nu există riscuri asociate și este extrem de ușor de realizat. Puteți activa anumite trucuri (noclip și așa mai departe) în consolă dacă sunteți pe un server offline (cu comanda sv_cheats 1 ), dar acestea fac parte din sistemul jocului, așa că activarea acestora nu vă poate face ban. Toate serverele oficiale ale jocului sunt setate la sv_cheats 0 , așa că, chiar dacă activați trucurile pe un server offline și uitați să-l dezactivați, nu veți fi interzis.

Cum să activați consola CS2
Pentru a utiliza consola în CS2, mai întâi trebuie să o activați. Acest lucru este foarte ușor:
 • Accesați meniul Setări
 • Mergeți la fila JOC
 • Activați funcția Enable Developer Console (~) setând-o la YES.
 • Ai terminat. În mod implicit, butonul de consolă este legat la ~ , dar puteți modifica această legătură în setări
Image
Cum se utilizează consola CS2
Consola CS2 poate fi folosită pentru o mare varietate de funcții, deoarece este în esență „centrul de control” al jocului. În mod tradițional, jucătorii folosesc consola pentru a activa lucruri cum ar fi un FPS pe ecran și contoare de calitate a conexiunii, dar poate fi folosită și pentru a reduce volumul jocului, a schimba punctul de vedere, ...

Consola pentru dezvoltatori din Counter-Strike este un instrument foarte puternic, iar pentru mulți jucători cu experiență poate fi mai ușor să introduci un număr rapid de comenzi în consolă pentru a trebui să răsfoiești o serie de panouri de setări, astfel încât să poată plăti cu adevărat off pentru a afla cum să utilizați consola CS2.

Comenzi utile pentru consola CS2
Există o mulțime de comenzi pentru consolă în CS2, dar dacă abia ați început, vă recomandăm să încercați câteva comenzi pentru consolă. Pur și simplu deschideți consola și introduceți următoarele comenzi (exact așa cum le vedeți) pentru a le încerca:
 • cl_showfps 1
– Aceasta va afișa rata de cadre actuală. Este extrem de util pentru configurarea jocului pentru o combinație optimă între imagini și performanță. Pentru statistici mai detaliate, puteți folosi și
 • cl_showfps 2
-- Acest număr crește până la 5. Dacă doriți să dezactivați contorul FPS, introduceți pur și simplu cl_showfps 0
 • fps_max 144
– Aceasta va stabili o limită de FPS (care corespunde cu numărul pe care îl plasați în spatele „fps_max”), care poate fi utilă pentru unele sisteme. Dacă doriți să eliminați limitatorul FPS, introduceți pur și simplu fps_max 0
 • cl_drawhud 0
– Aceasta elimină complet HUD-ul. Este util pentru a face capturi de ecran ale skin-urilor sau ale jocului în general, deoarece interfața de utilizare nu va sta în cale. Pentru a reporni HUD-ul, introduceți pur și simplu cl_drawhud 1
 • cq_netgraph 1
– Acesta afișează informații despre calitatea conexiunii. Aceasta este aceeași cu comanda net_graph din CS:GO, dar informațiile sunt destul de limitate în CS2, deoarece în prezent obțineți doar o afișare vizuală fără numere reale.
 • clear
– Aceasta șterge tot textul de pe consolă, ceea ce poate fi util dacă implementați o mulțime de linii de cod și intrări.
Puteți folosi, de asemenea, funcția de cheats (care, din nou, nu vă va face ban) în serverele practice:
 • sv_cheats 1
– acesta activează modul cheat, permițându-vă să utilizați comenzi care sunt „cheats”. Nu puteți utiliza această comandă pe serverele oficiale, așa că nu vă faceți griji
 • noclip
– acest lucru face ca personajul să se miște mai repede și îi permite acestuia să se miște prin pereți, ceea ce poate fi la îndemână atunci când explorezi harta.
Post Reply

Return to “Counter-Strike 2”

 • Information
 • Who is online

  Users browsing this forum: No registered users and 1 guest