iesi de ***** fiindca esti
te tot plangi ca pun ce vor ei, dar tu nu pui nimic sa te aperi... tristutz, toata lumea cu care colaborezi iti sare in cap
tung tung tung
Renegade - NESERIOS & TEPAR
Moderators: Moderatori ajutatori, Moderatori
- renegade
- Utilizator neserios
- Detinator Steam: Da
- CS Status: skriptar
- SteamID: /id/renegadeidg
- Discord: renegadeidg
- Has thanked: 43 times
- Been thanked: 29 times
Cu cine mortii mei colaborez ma, ce sa pun eu ma? Pai eu stiu ce am zis si ce n-am zis, nu am nimic de demonstrat in fata ultimelor lepadaturi de pe internet
Last edited by renegade on 26 Apr 2025, 15:39, edited 1 time in total.

- Manutza*
- Mapper eXtreamCS
- CS Status: id/amgshowtime
- Detinator server CS: Zm.LaLeaGane.Ro
- SteamID: 76561199112398076
- Discord: amgshowtime
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 41 times
Deci renegade nu e tepar, dar e neserios si o harnică putoare. Omul zice ca ofera putin pentru diferite lucruri, in schimb ce alti l-ar fi taxat prea mult, dar alti o fac si gratis.
In concluzie, faceti afaceri cu renegade, dar nu ii dati mult de lucru ca nu vi-l face la timp.
-> Am ghicit?
-> Da ati deschis deja 4 pagini la topic-ul asta intr-o singura zi. Se poate oare mai multe.
?
In concluzie, faceti afaceri cu renegade, dar nu ii dati mult de lucru ca nu vi-l face la timp.
-> Am ghicit?
-> Da ati deschis deja 4 pagini la topic-ul asta intr-o singura zi. Se poate oare mai multe.

- renegade
- Utilizator neserios
Manutza* wrote: ↑26 Apr 2025, 15:38Deci renegade nu e tepar, dar e neserios si o harnică putoare. Omul zice ca ofera putin pentru diferite lucruri, in schimb ce alti l-ar fi taxat prea mult, dar alti o fac si gratis.
-> Am ghicit?
-> Da ati deschis deja 4 pagini la topic-ul asta intr-o singura zi. Se poate oare mai multe.?

Edit: Da ma tata, o "harnica putoare" nu sunt, singurul factor care influenteaza timpul de livrare este timpul, mereu spun oamenilor inainte sa iau "proiecte" sau sa va fac serverele. Si le iau ma, ca vine cate unu de cere 600 de euro pe un addons de zombie la care se lucreaza doua luni zi de zi, dar na, renegade asta e prost si face o favoare unui "prieten" si il ajuta ma...
Asta pe langa subiect, da, am alte lucruri mai importante de facut decat sa ma cert cu X si cu Y pe aici, ideea e urmatoarea, da, aveam o "datorie" de 10 euro la el din septembrie 2023, da, am fost platit 10 euro sub forma de gest pentru a ii face un addons de classic, la care a fost anuntat ca o sa intarzie din cauza timpului meu liber, da, am fost platit 100 de euro pentru un addons de zombie pe care l-am livrat complet cu 3 martori pe Discord (faptul ca am continuat noi sa ne facem o comunitate impreuna asta e total pe langa subiect).
In concluzie:
- Nu credeti ca ma afecteaza cu ceva acuzatiile voastre, absolut niciodata nu m-au afectat si niciodata nu o sa ma afecteze
- Nu credeti ca ma afecteaza "titlul" acesta pe extreamcs
- "Datoria" mea la Sokar este o datorie morala, nu una monetara, dar din fericire pentru persoanele de tipul lui mi-am pierdut moralitatea.
- Screenshoturile nu sunt complete din niciun fel de vedere, din nefericire nu mai am conversatia si nici serverul de Discord unde l-am facut pe pustanu' asta ca pe dracu
- Nu, nu sunt o "harnica putoare" =))) Efectiv anunt pe toata lumea, ba, vezi ca nu am timp acum, dar am timp peste x zile, daca nu intervine nimic iti fac, daca nu, mai astepti. Iar faptul ca persoanele care dau efectiv o bere si se asteapta sa li se indeplineasca o lista de cerinte de efectiv 2400 de cuvinte trebuie sa isi dea putin reset mental.
Deci dragilor, am altceva mai bun de facut cu viata mea decat sa imi mai pierd timpul pe acest forum, sincer, nici nu imi pasa, nu ma intereseaza, sunt total indiferent.
O seara minunata si toate cele bune.
Last edited by renegade on 26 Apr 2025, 16:06, edited 1 time in total.

- Sokar
- Membru, skill +2
- CS Status: rău
- Detinator server CS: cs.raii.ro
- Been thanked: 19 times
bai Eduard Popescu, vazand ca toti suntem mincinosi si oferim dovezi scoase din context te invitam sa ne arati tu dovezile reale.
Nu ma lua ca ai schimbat X telefoane ca nu poti mintii pe nimeni, backup la whatsapp are aproape toata lumea, si chiar daca nu ai fi avut backup: sunt dovezile noastre contra cuvantului tau, ca dovezi contradictorii nu ai.
Nu ma lua ca ai schimbat X telefoane ca nu poti mintii pe nimeni, backup la whatsapp are aproape toata lumea, si chiar daca nu ai fi avut backup: sunt dovezile noastre contra cuvantului tau, ca dovezi contradictorii nu ai.
- renegade
- Utilizator neserios
Exact dragule, de aia nici nu stau sa ma cert cu tine, pentru ca tin minte absolut orice, nu am nevoie sa dovedesc absolut nimanui nimic atata timp cat eu sunt impacat cu mine insumi, deci, te tzuc.Sokar wrote: ↑26 Apr 2025, 16:06bai Eduard Popescu, vazand ca toti suntem mincinosi si oferim dovezi scoase din context te invitam sa ne arati tu dovezile reale.

- Sokar
- Membru, skill +2
- CS Status: rău
- Detinator server CS: cs.raii.ro
- Been thanked: 19 times
https://postimg.cc/xcmzf2wM
https://postimg.cc/zbMFQkhr - aici cereai iar bani, si “facui jumate” vre-o 2 saptamana m-ai tinut asa
https://postimg.cc/zycwvjdR - iar cereai bani
https://postimg.cc/xq86fXj7
Ciudat cum eu sunt un gunoi de om, cand tu doar atarnache stateai si vei sta.
Ciudat cum te lauzi ca produci bani dar nu ai niciodata bani pe card si ceri la altii.
https://postimg.cc/zbMFQkhr - aici cereai iar bani, si “facui jumate” vre-o 2 saptamana m-ai tinut asa
https://postimg.cc/zycwvjdR - iar cereai bani
https://postimg.cc/xq86fXj7
Ciudat cum eu sunt un gunoi de om, cand tu doar atarnache stateai si vei sta.
Ciudat cum te lauzi ca produci bani dar nu ai niciodata bani pe card si ceri la altii.
- Radu eXtream
- Administrator
- SteamID: /id/raducu7
- Reputatie: Administrator
Fost Membru Club eXtreamCS (22 luni) - Location: Iași
- Discord: RaduSerifu
- Has thanked: 94 times
- Been thanked: 42 times
Topic închis pană revin cu un răspuns că deja s-a ajuns prea departe într-un timp așa de scurt.
În urma colaborărilor și a dovezilor prezentate, renegade este catalogat drept utilizator neserios cu risc ridicat. A întârziat livrarea serviciilor plătite, nu a respectat angajamentele și a refuzat returnarea banilor.
În urma colaborărilor și a dovezilor prezentate, renegade este catalogat drept utilizator neserios cu risc ridicat. A întârziat livrarea serviciilor plătite, nu a respectat angajamentele și a refuzat returnarea banilor.