Alegeri Prezindetiale Romania - Turul 2
Moderators: Moderatori ajutatori, Moderatori
- Mafios_X
- Fost administrator
- Detinator Steam: Da
- SteamID: mafiosx
- Reputatie: Fost Administrator
- Has thanked: 337 times
- Been thanked: 420 times
Ala zice "noi am anulat alegerile" si tu il votezi ca "vrei democratie" , bravo, esti inteligent si gandesti deloc !

-------------------------------#STEAM PROFILE--------------------------------------

STEAM: mafios_x

www.gamescan.ro - Un fel de GameTracker ROMANESC :D

STEAM: mafios_x

www.gamescan.ro - Un fel de GameTracker ROMANESC :D
- The Kalu
- Administrator
- CS Status: In grajd!
- SteamID: kalulord
- Reputatie: Administrator
Fost membru Club eXtreamCS (6 luni)
Nume anterior: Terra - Location: Romania, Ploiesti
- Has thanked: 427 times
- Been thanked: 739 times
Sincer, nici în Simion nu am încredere sau restul dar știu că pentru poporul român nu o să fie bine deloc pe viitor indiferent care o să fie președintele României! Taxe, impozite, o să avem de platit datoriile făcute de mafia românească care s-au tot împrumutat deci o să avem de muncit că niște sclavi.
- -ToTo-
- Membru, skill +2
- CS Status: Muncă
- SteamID: id/totooffices/
- Has thanked: 31 times
- Been thanked: 9 times
Asta așa e, dar totuși ce-i care am mers cu Calin G. ar trebui sa continuăm aceasta schimbare, sa speram că totuși Simion sa fie om până la capăt și să își respecte vorbele, așa e o sa avem de platit din cauza acestor escroci și ar trebui sa nu ii mai lăsăm să conducă iarăși din spatele lui Nicușor D.The Kalu wrote: ↑11 May 2025, 14:15Sincer, nici în Simion nu am încredere sau restul dar știu că pentru poporul român nu o să fie bine deloc pe viitor indiferent care o să fie președintele României! Taxe, impozite, o să avem de platit datoriile făcute de mafia românească care s-au tot împrumutat deci o să avem de muncit că niște sclavi.
Furien.BlackGames.Ro #CSO #Quest #Level #Class
- Filiq_
- Membru, skill +2
- CS Status: Citesc forumul eXtreamCS.com...!
- Reputatie: Fost Scripter eXtreamCS
- Discord: Filique
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 33 times
multi nu realizeaza ca nu are importanta cine iese sau nu, ce vorbe se arunca, care scuipa mai bine sau care fura mai putin
https://discord.gg/VABVdhXMrK ZM CSO server in working..
https://github.com/Filiq-dev/zp-cso-remade
resursele le gasiti in cso ul cunoscut de toti, detalii despre mod le gasiti in discord, recomand folosirea modului doar daca aveti minimul de cunostinte in pawn
db ul l am pierdut asa ca trebuie sa il refaceti voi manual
https://github.com/Filiq-dev/zp-cso-remade
resursele le gasiti in cso ul cunoscut de toti, detalii despre mod le gasiti in discord, recomand folosirea modului doar daca aveti minimul de cunostinte in pawn
db ul l am pierdut asa ca trebuie sa il refaceti voi manual
- Rainq
- Membru, skill +2
- CS Status: Retras
- Detinator server CS: dr.cspower.ro
- SteamID: manuraiders
- Reputatie: Fost detinator ZM.eXtreamCS.COM
- Discord: manuraiders
- Has thanked: 39 times
- Been thanked: 67 times
astia de vor sa iasa nicusor le place minciuna,simion a fost tot timpul transparent cu aceste lucruri ,EL A SPUS ca e prea mult pentru un politician,intelegi de ce se ataca si agita cand vine vorba de diferente?The Kalu wrote: ↑11 May 2025, 22:45
Deci copilul lui Simion are 5700 Ron alocație și Ilinca indemnizația 15000 Ron, iar copilul meu 292 Ron și soția a luat maxim 7860 Ron când era în creștere copil.
Prin lege cică nu poți lua mai mult de 8000 Ron indiferent de s6, pai futu-ți *** mă-tii de stat infect!
Merită spânzurați!
democratie e atunci cand castiga cel ales de popor ,nu de 3-4 membri de pe aici si inca cateva milioane de poponari si hoti..influenceri zic de ala sa ramana cu bani de la yt pe care ii iau SI NU PLATESC TAXE ,numai zic de reclame,etc ce mai castiga ei iar unu ce se duce la munca ,face tot ce i se spune pe acolo ia 3000 de lei,oameni ce il voteaza sunt fix hotii ce traiesc pe bani saracilor in majoritatea lor si ca sa ramana asa cum sunt ei,influenteaza pe stanga si dreapta ,ajung oameni ca lex sa-i creada ca e ok cum zic ei ,ca uite ce zice x/y/z INFLUENCER sau mai stiu e ce *** o sug ei in grup pe acolo si ne dezbina pe noi din cauza ca o persoana e indragita de tine nu inseamna ca are si dreptate ci doar incearca sa te manipuleze ,treci de filtru 'uite cine spune si mai degraba treci pe uite ce spune' ,e ok sa avem discutiile astea ,mai o barfa,mai ceva dar felul in care jocul a ajuns acum e ca majoritatea panaramelor din parlament prin influenta lor la scara larga au spalat minti de oameni ce acum chiar cred ca nicusor e ok,asta e problema
https://i.imgur.com/LYGfhmq.jpeg
uite primarul bucurestiului cum lasa astea de zeci de zile si am facut poza doar la una ca e jale ce e pe acolo,au venit decepticoni in bucuresti
- SNDTeam
- Membru, skill +1
- Detinator Steam: Nu
- CS Status: Citesc forumul eXtreamCS.com...!
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Eu zic sa va mai ganditi inca odata cand votati Simion.CryWolf wrote: ↑09 May 2025, 17:07Cel mai scmecher raspuns , ever !
Nu ma dau in vant dupa politica , si nici nu m-a interesat vreodata la propriu , singurul motiv care a fost ca l-am votat pe S. este ca macar se leaga de ei si e un om cu curaj si caracter, automat ca votul de la C.G i l-am trimis lui.
-
- Information
-