Eroare yahoo

Discutii despre tot ce nu se incadreaza in celelalte categorii.

Moderators: Moderatori ajutatori, Moderatori

Post Reply
User avatar
scorpi
Fost moderator
Fost moderator
Posts: 4580
Joined: 25 May 2008, 08:23
Detinator Steam: Da
Reputatie: Fost eXtream mod
Nume anterior: scorpi, shotskat, xqvs
Fost Membru Club eXtreamCS
Location: Bacau
Has thanked: 65 times
Been thanked: 122 times

16 Dec 2009, 18:08

Asa va face si voua cand incercati sa va faceti un alt id ?

Image

:| :|
Image
eXtreamSHOP
User avatar
T.Daniel
Fost moderator
Fost moderator
Posts: 1295
Joined: 03 May 2009, 10:31
Detinator Steam: Nu
Reputatie: Fost Membru Club eXtreamCS (o luna)
Nume anterior : XioNe
Fost moderator
Has thanked: 34 times
Been thanked: 60 times
Contact:

16 Dec 2009, 18:13

Asta cred ca e eroare la msg 8 incearca sa completezi aici >Link<
Yahoo Messenger: sf_daniel2010
User avatar
*KoBrA*
Membru, skill 0
Membru, skill 0
Posts: 66
Joined: 14 Dec 2009, 15:01
Detinator Steam: Da
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

16 Dec 2009, 20:44

Deci..Fara deci..
Aceasta eroare este de la yahoo!
Ei au niste server cu un uptime de 50% nu stau mereu pornite..iar cand stau pornite se "inghesie" lumea incat le blocgheaza incearca cu varianta lui XioNe # HacK asta este mai normala si nu se foloseste de server !
My Community | Afiseaza codul
]Viziteaza comunitatea mea www.fun-cs.com
Image
___________________________________________________

Code: Select all

Al[e]X:Ba numai kzh-isi pe extreamcs
[;X] sLk [;x]:Si ce ne doare pe noi...
Al[e]X:pai si eu vreau.
[;X] sLk [;x]:scrie asa in consola bind w quit
Post Reply

Return to “Discutii generale”

  • Information