Concurs - Competitia DesignMyLaptop

Discutii despre tot ce nu se incadreaza in celelalte categorii.

Moderators: Moderatori ajutatori, Moderatori

Post Reply
User avatar
T.Daniel
Fost moderator
Fost moderator
Posts: 1222
Joined: 03 May 2009, 11:31
Detinator Steam: Nu
Reputatie: Fost Membru Club eXtreamCS (o luna)
Nume anterior : XioNe
Fost moderator
Has thanked: 35 times
Been thanked: 58 times

09 Jan 2010, 19:26

Maguay si eXpertBook Altro te provoaca la un concurs cu stil si personalitate. Personalizeaza-ti prin design un laptop, inscrie-l in competitie si poti castiga laptopul creat de tine!

Cum te inscrii?

Creeaza-ti propriul laptop folosind aplicatia speciala DesignMyLaptop de pe acel site. Alege din aplicatie elemente de design predefinite pentru carcasa, tastatura, wallpaper, precum si elemente de configuratie tehnica suplimentara pentru laptopul tau, astfel incat el sa te reprezinte.

Cum castigi?

Pentru fiecare lucrare inscrisa in competitie DesignMyLaptop va genera o pagina speciala de prezentare, in sectiunea Inscrieri. O lucrare va acumula puncte pe toata perioada campaniei, in functie de urmatoarele criterii si sisteme de punctare:

- vizitatori unici pe pagina de prezentare a lucrarii - cate un punct acumulat pentru fiecare vizitator unic
- referreri (linkuri de pe alte site-uri, bloguri, retele sociale) - 300 (trei sute) puncte pentru fiecare referrer unic
- comentatori unici - 200 (doua sute) puncte pentru fiecare comentator (atentie, nu comentariu!) unic care posteaza minim un comentariu pe pagina de prezentare a lucrarii
- voturi unice - 100 (o suta) puncte pentru fiecare vot primit. Un utilizator inregistrat pe site are dreptul la un singur vot pentru fiecare lucrare in parte.

Ce castigi?

Autorii primelor trei lucrari din top vor castiga laptopul personalizat de ei prin design, configuratie tehnica de baza.

Autorii urmatoarelor cinci lucrari vor obtine un discount de 10% la achizitionarea laptopului personalizat de ei (design, configuratie tehnica) sau a oricarui model eXpertBook Altro din gama eXpertBook.

Autorii lucrarilor aflate pe locurile 9-13 in clasament vor obtine un discount de 5% la achizitionarea laptopului personalizat de ei (design, configuratie tehnica) sau a oricarui model eXpertBook Altro din gama eXpertBook.

Inscrie-te si tu

- Momentan Competitia DesignMyLaptop este inchisa pana pe data de 10 ianuarie 2010 (adica maine) din motive de securitate, pe perioada verificarii lucrarilor castigatoare.
Yahoo Messenger: sf_daniel2010
Post Reply

Return to “Discutii generale”

  • Information