Tot ce e bun tre' sa dispara

Discutii despre tot ce nu se incadreaza in celelalte categorii.

Moderators: Moderatori ajutatori, Moderatori

User avatar
ase
Membru, skill +1
Membru, skill +1
Posts: 223
Joined: 07 May 2009, 15:00
Detinator Steam: Da
Detinator server CS: cs.explod.ro
SteamID: asealex0596
Reputatie: Fost Manager
Fost detinator CS3.eXtreamCS.com
Membru Club eXtreamCS (doua luni)
Location: Bucuresti
Has thanked: 20 times
Been thanked: 9 times
Contact:

06 Jun 2010, 08:18

dhk wrote:Albumul o sa fie slab bineinteles. Parazitii n-au mai scos nimic bun din 2005, iar ultimul album cel cu remixuri a fost un mare excrement !

Bineinteles ca o sa fiu injurat. Sunt injurat cam dupa fiecare post, dar nu ma astept ca pe un forum cu o majoritate de copii sa gasesc oameni care sa stie ce inseamna hip hop-ul adevarat. Majoritatea de aici nu aveau casete cu Codu' Penal, Morometii, Pacha Man, Baxter, Methadon 3000, RACLA etc cand erau mici. Bine, aici nu-i neaparat vina voastra, ca voi nu erati nascuti sau erati prea mici atunci, dar asta nu inseamna ca trebuie sa va bateti joc de cultura.

Parazitii au fost buni la viata lor, dar nu cei mai buni. Ideea este ca au devenit comerciali. Comerciali ca multi rapperi aparuti deodata cu gandul sa-i depaseasca pe cei mai vechi. Pot sa d au multe exemple, dar iar o sa fiu injurat de copiii din spatele monitorului HD cumparat din salariul lu' mamica.

Eu am crescut cu aceasta muzica, si-mi permit s-o critic, voi nu,deoarece nu prea stiti ce reprezinta ea. Majoritatea ascultati hip-hop pentru ca injura si vorbeste de iarba . Ca sa numai zic ca dupa ce bagati niste Grasu' XXL /Maximilian/ Spike, bagati si niste Florin Salam, sau Ina.

Aici trebuia sa ma semnez.
Si aici sa va las un citat.
Si aici sa mai scriu ceva .
NU trebuie sa spui ca din 2005 n'au facut nimic ... in albumul din 2007 "Salom Printre Cretini" au piese foarte bune si in al doilea rand de ce crezi ca au devenit comerciali ? stiai ca in acest album au 3-4 videoclipuri ? platite din bani lor . Pana la urma cum sa traieasca o trupa fara bani ? trebuia sa te informezi inainte de post !
RoyalServer
dhk

06 Jun 2010, 15:19

ase wrote: NU trebuie sa spui ca din 2005 n'au facut nimic ... in albumul din 2007 "Salom Printre Cretini" au piese foarte bune si in al doilea rand de ce crezi ca au devenit comerciali ? stiai ca in acest album au 3-4 videoclipuri ? platite din bani lor . Pana la urma cum sa traieasca o trupa fara bani ? trebuia sa te informezi inainte de post !

Las-o balta. Duceti-va pe forumuri special facute pentru muzica hip hop si uitati-va acolo ce pareri au strans parazitii la ultimele 2 albume.
Post Reply

Return to “Discutii generale”

  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: Google [Bot], Semrush [Bot] and 400 guests