Introducere In lumea Lui Naruto

Discutii despre tot ce nu se incadreaza in celelalte categorii.

Moderators: Moderatori ajutatori, Moderatori

Post Reply
User avatar
bwiN bY Deagle
Membru, skill +1
Membru, skill +1
Posts: 197
Joined: 16 Jan 2010, 21:46
Detinator Steam: Da
CS Status: mZk
Detinator server CS: Nu
SteamID: bwiN621
Location: Constanta
Has thanked: 23 times
Been thanked: 7 times
Contact:

28 Aug 2010, 15:37

Image

Cu mult timp in urma , o vulpe demon cu noua cozi a aparut . Cand o coada era miscata , putea secera munti si starni tsunami . Pentru a combate acest rau , oamenii au adunat ninja . Un singur ninja a sigilat monstrul in corpul unui nou nascut si a murit . Acest Ninja a fost cunoscut sub numele de Al 4-lea Hokage ... si cu moartea sa , a inchis puterile malefice ale vulpii cu noua cozi in trupul unui nou nascut ...... Numele acestui tanar copil este Naruto Uzumaki . Naruto spera ca intr-o zi va deveni si el un Hokage . Cei mai multi din satul sau il dispretuiesc si il considera o pacoste . Naruto provoaca numai scandal pentru a fi in centrul atentiei ; este ignorat deoarece satenii cred ca el este vulpea cu noua cozi . Dupa ce pica la examenul Chunin , Naruto este pacalit pentru a fura un pergament sacru pentru a deveni un Genin . Ajunge sa fie ranit grav , dar Iruka , profesorul sau , vine sa il salveze . Se intampla tocmai opusul si ajunge Iruka sa fie salvat de Naruto , si pentru asta i se da titlul de ninja oficial , de aici incepand calatoria lui pentru a ajunge Hokage .
Acţiunea urmăreşte dezvoltarea lui Naruto şi a prietenilor săi ca luptători ninja, accentuând interacţiunile dintre ei şi influenţa evenimentelor asupra personalităţii lor. Naruto găseşte doi prieteni si camarazi în Sasuke Uchiha şi Sakura Haruno, doi tineri ninja care au fost grupaţi cu el pentru a forma o echipă condusă de experimentatul profesor Kakashi Hatake.De asemenea Naruto câştigă încrederea tuturor personajelor întâlnite de-a lungul seriilor. Aceştia învaţă noi abilităţi, ajung să se cunoască reciproc şi sa cunoasca alte sate, pornind într-o călătorie ce are ca scop visul lui Naruto de a deveni Hokage al satului Konoha.


Personajele Principale :[/color]

Naruto Uzumaki


Image

Personalitate

Al patrulea Hokage, a sigilat periculoasa Vulpe cu Nouă cozi in corpul lui Naruto cu costul propriei vieţi, lasându-l orfan.Naruto nu a fost iubit şi nu i-a fost acordată atenţie în timpul copilăriei, deoarece sătenii din Konoha s-au purtat urât cu el pentru că este containerul Vulpii cu nouă cozi.Dorind ceea ce i-a lipsit toată viaţa, visul lui Naruto este să devină Hokage, protectorul satului, sperând că îi va aduce recunoaşterea şi respectul sătenilor. Pentru a obţine acest titlu, Naruto are o determinare puternică, fiind întotdeauna încrezător că poate îndeplini orice sarcină cu uşurinţă.Eforturile lui Naruto au dat roade, pe parcursul seriei el fiind recunoscut de multe personaje că într-o zi va fi un excelent Hokage.


Image

aduce multe schimbari in personalitatea si conceptia celor din jur, astfel încat în partea a 2-a, profesorul lui, Kakashi Hatake, spune că aceasta este puterea specială a lui Naruto.După ce Gaara a fost învins de Naruto în luptă, el îşi dă seama că puterea adevărată este arătată atunci cand lupţi pentru cei dragi şi nu pentru sine. Aceste schimbări, pe care celelalte personaje le întampină, servesc ca morală pentru secvenţa din care fac parte şi treptat devin caracteristica principală a acestor caractere.

Prin abilitatea sa de a-i schimba pe ceilalţi, Naruto a dobândit prietenii care i-au lipsit în copilărie. Printre multele prietenii pe care le-a format, niciuna nu este mai puternică decât acea pe care o are cu cei doi coechipieri: Sasuke Uchiha şi Sakura Haruno. Cu Sasuke, Naruto împarte o relaţie competitiva pe care o considera ca o frăţie. Chiar dacă Sasuke îl trădeză pe Naruto şi restul Konohăi la sfârşitul părţii 1, Naruto îşi păstrează ataşamentul faţă de Sasuke, fiind gata să se ia de oricine vorbeşte urât de el.Faţă de Sakura, Naruto are o adâncă dedicaţie pentru ea, înrădăcinata în iubirea ce o are faţă de ea de ani. Ataşamentul lui Naruto faţă de Sakura este atât de puternic încât ar face orice ca ea să fie fericită, jurând chiar să-l aducă înapoi pe Sasuke.


Abilitaţi




Din cauza demonului vulpe din el, Naruto are acces la uriaşele rezerve de chakra ale acesteia, permiţându-i să facă tehnici pe care cineva de vârsta lui nu ar putea niciodata să le facă.Deşi mici porţiuni ale chakrei Vulpii cu Nouă Cozi se amestecă constant cu chakra lui Naruto,el poate accesa rezervele de chakra fie lasându-se prada furiei,fie cerându-i direct vulpii să-i împrumute o parte din puterea ei.Când Naruto are acces la rezervele de chakra, o mantie în forma de vulpe apare în jurul său cu un anumit număr de cozi, indicând nivelul curent de putere. Cu toate că fiecare coadă măreşte dramatic puterea lui de luptă, Naruto începe să-şi piarda conştiinţa cu numărul lor, pierzând complet controlul odata cu apariţia cozii nr. 4. Deoarece îşi poate răni prietenii în timpul transformării, Naruto încearcă să folosească chakra vulpii cât mai rar.

Pe parcursul seriei, Naruto profită de rezervele sale uriaşe de chakra. Primul exemplu de acest fel este folosirea Tehnicii Umbrelor Clonate, care creează orice număr de copii fizice ale corpului celui ce le foloseşte, deşi tehnica cere o cantitate foarte mare de chakra.Naruto poate creea sute de clone în acelaşi timp, fără să se extenueze.El a găsit multe moduri de a folosi aceste clone, cum ar fi sperierea unui oponent şi cercetarea unei mari zone într-un timp foarte scurt. Abilitatea lui de a invoca broaşte pentru a-l ajuta în lupte depinde tot de chakra vulpii, putând invoca broaşte mari doar cu ajutorul ei. Cu toate acestea, el învaţă, de asemenea, să folosească senjutsu - o abilitate care îi mareşte incredibil puterea.

Rasenganul, o bilă concentrată de chakra care se învârteşte, prima oară creeată de tatăl său, este metoda favorită de atac a lui Naruto. Pentru a crea rasenganul, Naruto se foloseşte de clonele din umbre pentru a manipula chakra împreună.Deşi este capabil să pătrundă în orice atinge, Minato a creat Rasenganul pentru a-l combina cu chakra lui de vânt. Prin antrenamente intense, Naruto a reuşit să-şi combine chakra de vânt cu rasenganul, simţindu-se mândru că a putut să-l depăşească pe Al Patrulea Hokage. Acest lucru a dus la crearea tehnicii Stilul Vânt: Rasenshuriken (Fūton: Rasenshuriken), care distruge ceea ce loveşte la nivel celular, dar mâna lui Naruto este şi ea afectată.

Jutsu-uri folosite



Tehnica Umbrelor Clonate (Kage Bunshin no Jutsu)

Tehnica Multi-Umbrelor Clonate (Tajuu Kage Bunshin no Jutsu

Formaţia de jaz Naruto Uzumaki (Uzumaki Naruto Rendan

Formaţia de jaz 2000 Naruto Uzumaki

Ghidul Ninja a lui Naruto

Tehnica Sexy (Sexy no Jutsu)

Tehnica Harem (Harem no Jutsu)

Rasengan

Kiuuby Rasengan

Marele Balon Rasengan (Oodama Rasengan)

Stilul Vânt: Rasengan (Fuuton: Rasengan)

Stilul Vânt: Rasenshuriken (Fuuton: Rasenshuriken)

Jutsu Invocare (Kuchiyose no Jutsu)

Transformare în demonul vulpe

Mingea de foc a vulpii cu 4 cozi (Post transformation)

Peste tot shuriken

Senjutsu

Stilul Solitar

Unealta zburătoare


Sasuke Uchiha

Istoria personajului


Image

In copilărie el trăia împreună cu părinţii săi şi fratele său, Itachi. Pentru că Itachi era mai mare şi mai talentat decât el, Sasuke era ignorat de toată lumea. În momentul în care clanul său a fost omorât, Sasuke nu era acasă şi când a venit i-a găsit pe toţi morţi, cu excepţia lui Itachi, care i-a povestit de ce a făcut aceste lucruri şi că pentru a putea ajunge la acelaşi nivel el trebuie să îşi omoare cel mai bun prieten şi să devină un răzbunator. De aceea Sasuke este atât de distant faţă de cei din jurul său. La început el îl considera pe Naruto doar un bufon, însă cu trecerea timpului începe să îl vadă pe acesta ca pe un rival. În timpul Examenelor Chunin el se întâlneşte cu Orochimaru care îi pune acestuia un semn blestemat pe piele, spunându-i lui Sasuke, că va veni după el în căutarea puterii, ceea ce se va şi întâmpla. Între timp el învaţă să îşi folosescă Sharinganul mai bine şi învaţă şi Chidori-ul, dar totuşi în lupta împotriva lui Gaara este depăşit. Însă văzându-l pe Naruto cât de puternic a devenit începe să devină frustrat şi îl provoacă pe acesta la un duel, dar Kakashi ajunge la timp pentru a-i opri. După ce Sasuke vede că noua tehnică al lui Naruto, Rasengan-ul, este mai puternic decât Chidori, Sasuke se decide să plece la Orochimaru, în căutarea puterii necesare să îl înfrângă pe fratele său Itachi. În drumul său către Orochimaru el este oprit de Naruto şi provocat la un nou duel în Valea Sfârşitului din care rezultă că Sasuke este mai puternic, bătându-l pe Naruto şi acceptându-l drept egalul său, dar refuzând să îl omoare. El se va antrena cu Orochimaru dorind să se răzbune pe fratele său, chiar dacă asta ar fi însemnat propriul său sfârşit. Însă după ce Sasuke devine destul de puternic îl omoară pe Orochimaru, dupa care îşi strânge câţiva shinobi foarte puternici formând Echipa Şarpe, după care pleacă să vâneze membrii din Akatsuki până va da de fratele său. Înainte de a ajunge la Itachi el constată că este urmarit de Naruto şi alţi ninja din Konoha şi cu ajutorul lui Karin reuşeşte să îi evite. Primul Akatuski pe care îl întâlneşte este Deidara pe care reuşeşte să îl înfrângă, dar datorită faptului că Deidara s-a auto-aruncat în aer, Sasuke a scăpat doar cu ajutorul lui Manda. El se întâlneşte cu Itachi care îi spune să se întalnească cu acesta în Konoha, la locaşul secret al familiei Uchiha, după care Itachi dispare. Abilităţile sale cele mai notabile sunt Sharinganul, tehnicile Mingea de Foc şi Chidori pe care îl poate emite din tot corpul. După o lungă bătălie Sasuke îl învinge pe Itachi. Dar Sasuke află că Itachi a fost, de fapt, forţat de împrejurari să îşi ucidă tot clanul. Clanul Uchiha dorea să ajungă la conducerea Satului Ascuns între Frunze şi astfel ar fi provocat un al treilea Razboi Shinobi. Itachi ura din tot sufletul războiul, iar conducerea satului i-a ordonat să oprească izbucnirea acestui razboi prin omorul întregii sale familii. Itachi a avut de luat o decizie foarte grea: binele satului sau propria sa familie... Şi a ales să îşi sacrifice clanul şi, în final, chiar propria viaţa, pentru binele Konohăi. Singurul lucru pe care nu l-a putut face a fost acela de a-şi omori fratele. Itachi a vrut ca Sasuke să trăiască şi să devina mai puternic, de aceea, el i-a dat un scop: ,,Dacă mă urăşti, dacă vrei să mă omori, atunci trebuie sa devii mai puternic..."Sasuke află tot adevarul despre Itachi de la Madara Uchiha (fondatorul clanului Uchiha, care l-a ajutat pe Itachi să ucidă tot clanul). Sasuke realizează faptul că Itachi a fost forţat de situaţie să facă acest lucru şi îşi aduce aminte de vremurile când era copil şi îşi aduce aminte şi de Itachi, aşa cum era el înainte. Itachi care mereu a ţinut la el... Sasuke regretă cu adevarat moartea fratelui său. Se hotărăşte să intre temporar în Akatsuki (pentru a deveni şi mai puternic) şi să distruga Konoha, deoarece conducătorii satului l-au forţat pe Itachi să ia aceasta decizie. Sasuke caută acum răzbunare pentru fratele său şi pentru toata familia sa, de altfel. În timpul cât este in Akatsuki, Sasuke obţine un Etern Magenkyo Sharingan şi îl învinge pe Kirabi, jinchuriki-ul Demonului cu Opt Cozi. Dar mai târziu el află că Kirabi l-a păcălit şi a evadat.

Debut manga:capitolul 3

Debut anime:episodul 1

Rang ninja:genin

Clasificare:Missing-nin

Zii de naştere:23 iulie

Vârstă:partea 1 12-13;partea 2 15-16

Grupă sanguina: AB

Familie:Fugaku Uchiha (tată, decedat); Mikoto Uchiha (mamă, decedată); Itachi Uchiha (frate mai mare, decedat)


Jutsuri folosite





Chidori

Image

Chidori curent

Chidori Senbon

Chidori-ul suliţei înţepătoare

Semnul Blestemat al Cerului

Iluzie demonică: Cerul reflectat şi alterarea Pământului

Efemer

Chidori fâlfâitor

Stilul Foc: Tehnica Dragonului de Foc

Stilul Foc: Tehnica Marelui Dragon de Foc

Stilul Foc: Tehnica Sferei de Foc

Image

Stilul Foc: Tehnica Florii Phoenix

Umbra ascunsă a amprentelor şerpilor

Kirin Spada Kusanagi: Chidori Katana

Lovitura leului

Sharingan hipnotic

Tehnica de regenerare a lui Orochimaru

Vraja şarpelui autoritar

Picătura şoimului călător (doar în anime)

Umbra frunzei dansatoare

Tehnica shurikenului umbrei

Sharingan

Sharinganul din 3 lame

Tehnica de convocare

Susanoo

Transcripţia sigiliului: Amaterasu

Tsukuyomi


Sakura Haruno


Personalitate


La începutul seriei Sakura are o dragoste nebună pentru Sasuke Uchiha, datorită faptului că arată bine, are o atitudine misterioasa şi talent enorm. Din acest motiv multe din apariţiile Sakurei de la începutul seriei sunt pentru a câştiga afecţiunea lui. În timp ce povestea progresează, Sakura devine îngrijorată că Sasuke o va abandona pe ea şi pe ton Satul Ascuns între Frunze în căutarea lui pentru putere. Când temerile ei e adeveresc, Sakura face tot ce poate pentru a opri plecarea lui Sasuke, spunându-i sentimentele sale de dragoste pentru el. Deşi cuvintele ei l-au atins, Sakura nu l-a putut opri pe Sasuke să plece din Konoha. De atunci Sakura şi-a făcut un obectiv, acela de al întoarce pe Sasuke. În partea a II-a, deşi are încă griji legate de bunăstarea lui şi nu permite altora să-l insulte pe Sasuke, Sakura este dispusă să-l atace, dacă asta înseamnă să-l reîntoarcă în Konoha.

Image

Relaţiile Sakurei cu Naruto, suferă modificări în întreaga serie. În timp ce la început Sakura îl considera pe Naruto doar un idiot care încearcă să distrugă viaţa ei, în timp ce povestea progresează, Sakura îşi dă seama că la judecat greşit. După ce Sasuke pleacă din Konoha, Sakura îl roagă pe Naruto să-l aducă pe Sasuke înapoi. Având o pasiune pentru Sakura, Naruto face tot ce-i stă-n putere pentru a-l adice pe Sasuke înapoi. Deşi nu reuşeşte şi ajunge în spitat Naruto jură că într-o zi va finaliza sarcina care ia fost dată. Sakura îşi petrece doi ani şi jumătate la o formare profesională pentru al putea ajuta pe Naruto la grele încercări. În partea a II-a Sakura învaţă greutăşile lui Naruto şi se confruntă cu diverse probleme: Orochimaru, Akatsuki, vulpea cu 9 cozi şi încearcă să poată face tot ce poate Naruto pentru a depăşi diverse obstacole.

Abilitati



În partea I, Sakura are în mare măsură abilităţi slabe şi nedezvoltate. În timp ce ea a dovedit că este foarte bună abilităţile ninja de bază, Sakura este lipsită de orice alt set de trăsturi în afară de cele ale Echipei 7. Profesorul ei, Kakashi Hatake, a apreciato pentru că are un control excelent asupra chakrei ei, dar nu ştie până în partea a II-a cum să folosească această capacitate pentru a profita de ea.

După antrenamentul cu Tsunade care durează doi ani şi jumătate, Sakura achiziţionează două abilităţi care se bazează pe capacitatea de a-şi controla excelent chakra. Prima abiltate constă în capacitatea de a vindeca rănile, iar cea de-a doua constă în capacitatea de a distruge orice obiect din jur doar cu pumnii cu cea mai mare uşurinţă.

Jutsuri folosite:



Tehnica braţului puternic

Impactul înfloririi cireşei

Tehnica extragerii veninului

Tehnica palmei mistice


Kakasi Hatake

Trecutul


Image

Trecutul lui Kakashi este bine ascuns in prima parte a seriei, nefiind aratat detaliat până la Kakashi Gaiden, o mica serie de şase capitole umple gaura dintre cele două părţi ale poveştii. În timpul tinereţii lui Kakashi, tatăl său, un ninja foarte respectat în Konoha, a abandonat o misiune crucială satului pentru a-şi salva coechipierii. Urât de către săteni şi de către cei care i-a salvat, din cauza consecinţelor asupra satului, el s-a sinucis. Dorind să nu facă aceeaşi greşeală ca tatăl său, Kakashi a adoptat ideea că succesul misiunii vine întâi, devenind serios şi respectând toate regulile.

În anii în care Kakashi era asistatde către profesorul său, Minato Namikaze, pentru a conduce o misiune care va întoarce războiul în favoarea Konohăi.Când coechipierul său, Rin, a fost capturat de inamici, Kakashi a ales să-l lase în urmă şi să termine misiunea. Celălalt coechipier, Obito Uchiha, a refuzat, spunând că cei care-şi abandonează coechipierii sunt mai răi decât gunoaiele, iar tatăl lui Kakashi a ales lucrul bun salvându-şi colegii.Impresionat de cuvintele lui Obito, Kakashi i s-a alăturat pentru a-şi salva prietenul, deşi ochiul său stâng a fost distrus în lupta de din-ainte.După găsirea lui Rin şi pregătindu-se să scape, un inamic a explodat o peşteră, care i-a zdrobit partea dreaptă a corpului lui Obito. Cu peştera continuând să se prăbuşească, iar Obito nefiind în stare să se elibereze, el şi-a rugat coechipierii să plece cât mai au timp. Înainte de a pleca, Obito şi Rin i-au implantat lui Kakashi ochiul Sharingan, pe care Obito de-abia reuşise să-l descopere, în locul ochiului distrus.Cu noul său ochi, Kakashi a reuşit să se salveze pe el şi pe Rin când peştera se dărâma, completându-şi misiunea şi jelind toată viaţa moartea lui Obito.


Personalitate


Moartea lui Obito l-a schimbat dramatic pe Kakashi, deoarece a adoptat multe din caracteristicile si filozofiile lui Obito. Cea mai importanta filozofie pe care a preloat-o este conceptul lui de munca in echipa: când a format Echipa 7, Kakashi le-a testat abilitaţile cu un test în care cei trei trebuiau să ia doua clopoţele pe care le avea asupra sa. Doar lucrând ca o echipa, fără a lua în considerare faptul că exista clopoţele doar pentru doi din ei, sunt în stare Naruto, Sakura, şi Sasuke să treacă testul, instalându-se devreme în ei conceptul de muncă în echipă.Kakashi continuă să accentueze această filozofie pe parcursul Parţii I lui Sasuke Uchiha, a cărui dorinţă de a deveni mai puternic îl face să se întoarcă împotriva prietenior lui. Deşi Kakashi ii reaminteşte frecvent lui Sasuke importanţa muncii în echipă şi încearcă să-i arate puterea pe care o poate găsi în prieteni, el nu este în stare să ajungă la Sasuke înainte de a părăsi satul Konoha.

Kakashi işi ţine viaţa personala separată de interacţiunile cu studenţii săi, spunându-le doar că are anumite hobbi-uri şi vise care "nu erau treaba lor".De asemenea el a spus că toţi prietenii lui preţioşi sunt morţi.Ceea ce e ştiut din viaţa personala a lui Kakashi este faptul că îşi petrece o mare parte a timpului la locul memorial unde este inscripţionat numele lui Obito. Cand este acolo obişnuieşte să piardă noţiunea timpului, de aceea întârzie frecvent la întâlniri (alta caracteristică împrumutată de la Obito). De asemenea, Kakashi işi ţine jumătatea de jos a feţei acoperită, faţa lui rămânând un mister. În Episodul 101 al anime-ului, un episod special dedicat eforturilor Echipei 7 în demascarea lui Kakashi, se deduce că este chiar chipeş, deoarece cei doi angajaţi ai magazinului de orez Ichiraku sunt lăsaţi cu gura căscată după ce îşî scoate masca să mănânce. În alt episod special, propria haită de câini încearcă să-şi amintească cum arată: fiecare îşi aminteşte o figură diferită şi după ce se pun de acord asupra cum arată îşi dau seama că descripţia lor era total greşită.


Image

O activitate pe care Kakashi nu o ascunde nici măcar de studenţii lui este faptul că este fan înfocat al poveştilor erotice din seria Make Out (Icha Icha). Cărţile, descriind iubirile autorului (Jiraiya), sunt bestseller în lumea Naruto.Când a fost întrebat despre conţinutul acestor cărţi, Kishimoto a spus că ţinta de vârstă a poveştii Naruto nu-i permite să dezvăluie detalii.Kakashi este văzut citind una din cărţi în momentele care nu-i necesită atenţia totală cum ar fi antrenamentul Echipei 7 de la inceputul poveştii.Naruto a folosit obsesia lui pentru serie, forţându-l să-şi închidă ochiul sharingan, pentru a nu afla finalul povestirii, lăsându-l fără apărare.



Abilităţi




Sharinganul dăruit de Obito este o abilitate importantă în lumea Naruto. Oferindu-i abilitatea de a imita mişcările oponenţilor şi jutsu-urile celorlalţi, sharinganul ii dă un avantaj important în lupte, permiţându-i sa folosească abilitaţile oponenţilor împotriva lor.Acest lucru i-a permis să înveţe peste 1000 de abilităţi, aducîndu-i porecla "Kakashi, copiatorul ninja" (Kopī Ninja no Kakashi). Deoarece Sharingan apare natural doar celor din clanul Uchiha, şi deoarece el este mereu activ, Kakashi îşi termină energia repede când îl foloseşte şi de aceea trebuie să-şi acopere ochiul cu protectoarea de frunte în activităţile zilnice. Între cele 2 părţi ale anime-ului, Kakashi dezvoltă un jutsu numit Mangekyo Sharingan prin metode nedezvăluite. Cu el poate face un jutsu numit Kamui (literally "God's Authority"), care poate trimite orice obiect în altă dimensiune.Deoarece după ce foloseşte această abilitate el trebuie să se odihnească mult timp la pat, el evită folosirea lui când nu este absolută nevoie.Deşi majoritatea abilităţilor lui Kakashi au fost luate cu Sharingan-ul lui, el are două abilităţi pe care le-a descoperit chiar el. Lama fulger, un buchet de chakra de electricitate într-o mână, a fost creată de Kakashi în tinereţe. Prin folosirea acestei tehnici el poate omorî majoritatea oponenţilor dintr-o singură lovitură. El n-a fost în stare să folosească tehnica la potenţialul maxim deoarece atacând el rămânea deschis la contraatacuri, dar prin folosirea Sharinganului scăpa de efectul de tunel la folosirea acelei tehnici.În partea a 2-a el dezvăluie şi alte tehnici bazate pe electricitate, cum ar fi clone care pot paraliza tot ce ating, dar este neclar dacă acestea sunt creaţiile lui. A doua abilitate unică este cea de a invoca un grup de opt câini ninja .Câinii sunt capabili să vorbească şi se presupune că au fost crescuţi de Kakashi de când erau mici. Scopul lor principal este să urmărească şi să găsească oponenţii sau aliaţii.Din cauza cunoştinţelor şi abilităţilor lui, Kakashi este un candidat evident pentru poziţia de Hokage, protectorul satului, dacă poziţia ar rămâne vacantă.



Jutsuri folosite




Chidori

Sigilarea chakrei demonului vulpe

Stilul Pământ: Zid de pământ

Stilul Pământ: Tehnica de decaptitare

Stilul Pământ: Mişcare sub pământ

8 porţi chakra

Metoda sigilării răului

Stilul Foc: Tehnica sferei de foc (doar în anime)

Tehnica ceţii ascunse (doar în anime)

Kamui

Lama fulger

Lama fulger cu încărcătură dublă

Curent fulgerător

Jigodia fulger

Tehnica Multi-Umbrelor Clonate

1000 de ani de moarte

Image

Rasengan

Umbra frunzei dansatoare (doar în anime)

Tehnica uciderii silenţioase

Tehnica ironică de afectare a minţii (doar în anime)

Pumnul puternic

Tehnica clonelor de apă

Stilul Apă: Tehnica marelui vortex de apă

Stilul Apă: Tehnica marelui dragon de apă

Stilul Apă: Zid de apă

Stilul Apă: Tehnica bombei rechin

Sabia chakrei albe


Orochimaru

Image

Este unul dintre cei mai importanţi antagonisti din seria Naruto. Pentru a accentua rolul lui de ticălos, Kishimoto a muncit pentru a-l face să apara "pastos si bolnavicios". În serii, Orochimaru este un ninja format în Konoha şi fostul student al celui de-al Treilea Hokage. În timpul şederii sale în sat s-a distins ca unul dinte cei mai puternici ninja ai satului alaturi de echipa sa (Jiraiya si Tsunade). Dorinţa sa de a obtine nemurirea îl îndeamnă să conduca experimente alaturi de alţi ninja din Konoha, şi după ce fuge din oraş se alatură unei organizaţii criminale. Tehnica sa pentru nemurire implică transferul constient între diferite corpuri gazdă şi dorinţa sa de a avea o noua gazdă, în special Sasuke Uchiha, este una din motivaţiile care îl conduc de-a lungul seriilor. În copilăria sa, a fost studentul celui de-al 3-lea Hokage, a trecut cu bine, dar i-a apărut o nouă ambiţie de a învăţa toate jutsu-rile. Spre sfârşitul adolescenţei, ajungând destul de puternic devine junin de un nivel înalt. Devenind Otokage, atrage câţiva ninja din Satul Ascuns între Frunze şi din alte sate (Kimmimaro,Tayuya, Kabuto etc.) şi creează Satul Ascuns în Sunet. Atacă Satul Ascuns între Frunze cu armate de ninja,dă o bătălie importantă cu al 3-lea Hokage, la nivel kage si il omoară, dovedindu-se mai puternic, dar rămâne fără mâini, fiindu-i imposibilă utilizarea unui jutsu. Astfel se termină atacul asupra Satului Ascuns între Frunze.

Jutsuri folosite



Tehnica celor 9 ramificaţii

Sigiliul cu 5 peceţi

Umbra ascunsă a amprentei şerpilor

Juinjutsu

Ţelul uciderii

Sabia Kusanagi: Săbiile lungi ale cerurilor

Lipitoarea întregii creaţii: Tehnica atacului preventiv

Multi-Umbre ascunse a amprentei şerpilor

Formaţia 1 miliard de şerpi

Tehnica renaşterii

Tehnica de convocare

Convocare: Prefăcuta refacere a lumii

Convocare: Triple scuturi demonice

Moartea simultană a şerpilor dubli

Tehnica de copiere a feţei moarte

Stilul Vânt: Marea spărtură


Akatsuki

Akatsuki ( lit. Zori de zi sau Zorii dimineţii) este o organizaţie criminală compusă din zece ninja de nivel înalt care şi-au trădat satele de origine.Grupul primeşte puţină atenţie în prima parte a seriei, dar devin principalii răufăcători în cea de-a doua parte. Membrii Akatsuki sunt caracterizaţi de pelerinele lor lungi, inchise cu norişori roşii, cu un contur alb. Fiecare posedă un inel unic, care se pare că simbolizează rangul său din organizaţie.Membrii sunt împărţiţi în echipe de câte 2, fiecare echipă rămânând împreună pe parcursul lumii Naruto. În ciuda acesui parteneriat, membrii par să fie certaţi unul cu altul, cooperând doar cât este necesar să-şi îndeplinească misiunea, arătând şi puţină compasiune când partenerul moare.Orochimaru părăseşte organizaţie înaintea începerii seriei, luându-şi inelul cu el, Akatsuki nedepăşind nouă membrii în firul narativ curent.


Akatsuki a fost fondată de Madara Uchiha după ce a fost dat afară din satul lui de origine Konohagakure. Deşi iniţial vroia doar să-i mascheze mişcările lui Madara, Akatsuki a început să ia parte în asasinări şi spionaj.Scopul lor ajunge să fie dominarea globală. Pentru a-şi înfăptui acest scop, Akatsuki caută, pe parcursul seriei, cele nouă bestii cu cozi. Fiecare membru trebuie să captureze un monstru specific sau gazda lui, după aceea Akatsuki extrage chakra bestiei şi o inmagazinează pentru marele lor plan.Cum liderul Akatsuki, Pain, explică, după ce cele nouă bestii vor fi capturate, Akatsuki vor fi in stare să folosească puterea lor pentru a incepe războaie mondiale după plăcerea lor. Cu guvernele ţărilor neputând să le oprească, ele vor apela la Akatsuki să îi ajute, demonstrându-le neputinţa şi obţinând controlul complet.

Membrii

Image


Organizaţia este formata din:



Actuali membri:




- Pein (Pain)

- Konan

- Zetsu

- Kisame

- Tobi (Madara Uchiha)

- Echipa Şarpe (Sasuke Uchiha, Suigetsu Hozuki, Karin, Juugo)


Foşti membri:
- Deidara

- Itachi Uchiha

- Hidan

- Sasori

- Kakuzu

- Orochimaru
Face parte din structura mea sa fiu loial
E de datoria mea sa-mi exprim sentimentul clar
Iubesc CONSTANTA pentru ce este sau ce nu este
Un lucru este cert hip-hopul din sud-est traieste
Tomis nord,Tomis 3 pana in centru
Strazile sunt inca un pericol tu pazesteti rectul
Cunosc baietii fara scoala in fiecare perimetru
Sfatul meu prietenesc e sa nu faci pe desteptul
Dar treburile astea n-or sa se shimbe nici odata
De-asta imi place sa privesc mai mult partea frumoasa
Asta-i singurul loc care ma simt ca acasa
Si-o mai zic odata n-ar trebui sa schimb nimic ca sa-l fac sa-mi placa
Asta-i locu' de unde pentru mine incepe tot
RoyalServer 2
User avatar
VINTYLA #
Membru, skill +4
Membru, skill +4
Posts: 1548
Joined: 05 Apr 2009, 00:48
Detinator Steam: Da
CS Status: Do more !
Detinator server CS: CS.EXTREAM.RO
SteamID: VINTILA23
Location: Craiova !
Has thanked: 114 times
Been thanked: 87 times

28 Aug 2010, 16:53

Si Rostu topicului?

Chiar nu inteleg ce vrei sa explici cu asta din desene..sau ce p.. e !
STIINTA NU MOARE !
JkERT
Membru, skill +4
Membru, skill +4
Posts: 1725
Joined: 30 Jul 2010, 23:57
Detinator Steam: Da
Reputatie: Membru Club eXtreamCS (o luna)
Fost Moderator
Nume anterior: sNNNappi, ARSHAViN
Ban 6 luni !
Has thanked: 127 times
Been thanked: 148 times
Contact:

28 Aug 2010, 16:56

Jos cu prostiile astea, urasc naruto! :-q
User avatar
steph shEff
Membru, skill +1
Membru, skill +1
Posts: 190
Joined: 24 Aug 2010, 05:54
Detinator Steam: Da
CS Status: Citesc forumul eXtreamCS.com!
Has thanked: 4 times
Been thanked: 3 times
Contact:

28 Aug 2010, 17:13

si chiar vrei sa citim toata asta? oricum e o porcarie de desen , dar imi place de KAKASHI
p3nny$v3lnia
d@nuTz
Membru, skill +2
Membru, skill +2
Posts: 695
Joined: 20 May 2008, 09:49
Detinator Steam: Da
CS Status: Always first.
Detinator server CS: CS.Ecila.Ro
SteamID: blacklife4cs
Reputatie: Membru Club eXtreamCS (o luna)
Location: Home
Has thanked: 63 times
Been thanked: 39 times

28 Aug 2010, 17:17

sNNNappi wrote:Jos cu prostiile astea, urasc naruto! :-q
Ca si restul animelor :-q
Image
User avatar
naz.
Membru, skill +1
Membru, skill +1
Posts: 215
Joined: 04 Jun 2010, 08:36
Detinator Steam: Da
CS Status: --------------
Detinator server CS: CS.PI2DE.RO
Reputatie: Ban 2 luni !
Location: Bucuresti
Has thanked: 18 times
Been thanked: 17 times
Contact:

28 Aug 2010, 18:21

Smecher


























































Ca salam
User avatar
trykA
Membru, skill +3
Membru, skill +3
Posts: 1158
Joined: 24 Feb 2008, 21:23
Detinator Steam: Da
Reputatie: Ban 3 luni !
Has thanked: 58 times
Been thanked: 48 times

28 Aug 2010, 18:38

omg frate , ce va place la prostia asta nu stiu :| ..
User avatar
ARTHASdk
Fost moderator
Fost moderator
Posts: 542
Joined: 01 Aug 2010, 21:24
Detinator Steam: Da
CS Status: Citesc forumul eXtreamCS.com!
Reputatie: Fost moderator
Location: Ploiesti
Has thanked: 18 times
Been thanked: 35 times
Contact:

28 Aug 2010, 20:22

desen de ***** :|
"Atunci visul unui pusti era un mountain bike
Acum e sa ajunga cel mai bun la counter strike"

Keep growing !
t1geR
Post Reply

Return to “Discutii generale”

  • Information