Left 4 Dead 2[How to play]

Discutii despre tot ce nu se incadreaza in celelalte categorii.

Moderators: Moderatori ajutatori, Moderatori

Post Reply
DeLuxBOy
Membru, skill +1
Membru, skill +1
Posts: 103
Joined: 10 Jul 2009, 08:47
Detinator Steam: Da
CS Status: .
Location: Slatina
Has thanked: 4 times
Been thanked: 3 times

24 Nov 2009, 22:11

Am vazut ca nu a postat nimeni un ghid care sa invete lumea sa joace L4D2 pe garena si pentru ca e destul de greu m-am gandit sa impartasesc ce am gasit eu. Varianta asta e destul de greu de facut dar e cea mai avantajoasa pentru ca poti schimba numele permanent (din Steam), NU ai niciun crash, poti juca pe garena fara probleme, poti updata jocul cand apare patch nou. Momentan e 2.0.0.1. Merge si versus. Am incercat sa fie cat mai noob friendly. Nu sariti cu gura ca "baaa merge bine si fara astea, doar instalezi". Poate tu esti din aia 15% carora le merge fara probleme. Intrebari le puneti aici va rog, nu-mi umpleti inbox.
Deci :

A. Ai nevoie de :
1. Steam + account steam. Nu e greu. http://store.steampowered.com/
2. Fisierele .NCF de aici http://www.mediafire.com/?n2mm0nn3ydd
3. Left 4 Dead 2 varianta Razor, THEPiRATEGAY sau Akella.
4. CF Toolbox http://www.mediafire.com/?t00zabzmmmi
5. SteamUp http://www.mediafire.com/?axmzyyvvkmm
6. Regfix http://www.mediafire.com/?odqf2ckzymu

B. Pasii :
1. Pui fisierele .NCF in folderul "\Steam\steamapps\".
2. Intri in CF Toolbox (prima data cand intrii te va intreba de NCF/GCF storage folder. Dai browse pana la folderul steamapps (acolo unde ai pus .NCF-urile). Dupa asta configurezi account si password pe TAB-ul Preferences. ATENTIE! Daca ai vreun joc original pe steam, ar trebui sa faci un alt cont pentru left 4 dead 2, deoarece ai putea lua ban pe steam pentru ca folosesti chestiile astea.
3. Acum in CF toolbox vei vedea pe primul tab, fisierele NCF puse de tine : left 4 dead 2 common.ncf si left 4 dead 2 client.ncf. Dai click dreapta pe ele si dai CORRECT. Astepti.
4. Dupa ce se termina, si va scrie CORRECTED, copiezi (sau instalezi) Left 4 Dead 2 in folderul "\Steam\steamapps\common\left 4 dead 2\". ATENTIE ! Trebuie sa fie un clean-install. Adica fara patchuri, crackuri, .dll`uri SI fara patchurile Razor (daca aveti razor instalat copiati tot in afara de cele 2 fisiere de la ei).
5. Acum, in CF Toolbox va zice ca cele 2 NCF-uri sunt outdated. Asta inseamna ca e un patch nou. Cand scrie asa (sau cand auziti de patch nou) va duceti aici http://cs.rin.ru/forum/viewtopic.php?f=22&t=51211 , in josul primului post sunt Left 4 Dead 2 Updates. Le luati de acolo. Va fi client de la 1 la 2 si common de la 4 la 6. Acum in CF Toolbox dai click dreapta pe NCF-uri si dai Patches-> Apply update, si selectezi updateul. ATENTIE! Sa nu le incurcati. Adica sa incercati sa updata client cu common si invers. Cand dai click pe client, cauti update pentru client si la fel pentru common. Dupa ce termina mai dai odata correct.
6. Acum dai iar click dreapta pe amandoua si dai Download -> Resume. Daca da errori si nu ajunge la 100% dai iar correct si dupa aia Download -> Resume. Pana common.ncf va fi la 100% si client.ncf undeva peste 99%. Client.ncf nu e obligatoriu sa fie 100%, dar totusi ar fi bine sa fie peste 99%. E posibil sa-l faceti si 100%.
7. Copiezi ce ai in SteamUp in folderul Steam. ATENTIE! SteamUp trebuie sa ruleze de fiecare data cand joci left 4 dead 2 (il pornesti cu Launcher). O sa se conecteze la contul de steam si arata exact ca steam.
8. Acum faci un shortcut la left 4 dead 2.exe (il gasesti in "\Steam\steamapps\common\left 4 dead 2\left 4 dead 2.exe\". Dai properties pe shortcut si la Target, dupa tot ce scrie acolo (NU stergi, scrii dupa), pui parametrii "+sv_lan 1 +sv_allow_lobby_connect_only 0". Fara ghilimele. Al meu arata asa : "H:\Program Files\Steam\steamapps\common\left 4 dead 2\left4dead2.exe" +sv_lan 1 +sv_allow_lobby_connect_only 0. Daca vreti sa jucati singleplayer, inttrati in launcher si apoi rulati shortcutul.
9. Ca sa nu aveti crashuri la anumite puncte si sa nu mai schimbati data pe 29 oct. sau alte date, rulati regfix-ul pentru windows-ul vostru (32 sau 64). Daca nu stiti cati biti aveti va spun eu : Aveti Windows XP Proff/Home fara altceva pe langa nume, aveti 32. Daca aveti Windows x64 XP sau ceva de genu aveti 64 de biti. Pentru cei cu Vista si Win 7 scrie in denumirea windowsului.
10. Ca sa jucati pe garena (multiplayer : coop, scavenge, versus, realism), luati si instalati garena de pe garena.com. Intrati in el, faceti cont, faceti log in. In partea stanga e o bara cu jocuri. Dati pe Left 4 Dead 2 si apare o lista de room-uri. Alea sunt un fel de lobby-uri, camere cum vreti sa le ziceti. Eu de obicei joc pe Europe Room 01 sau 02 daca e full 01. O sa intrati in room si o sa fie ca un chat room. In partea de jos aveti (deasupra de locul unde scrieti mesaju) 2 butoane : SETTINGS si START GAME. Dati pe settings, la game exe puneti path catre executabil "\Steam\steamapps\common\left 4 dead 2\left4dead2.exe". La game bootstrap parameters puneti "+sv_lan 1 +sv_allow_lobby_connect_only 0". OK si START GAME. La Main Menu, in dreapta jos o sa apara Steam Group Servers. Alea sunt defapt serverele LAN ale jucatorilor de pe garena. Ca sa faceti voi un joc, scrieti in consola (daca nu merge sa porniti consola cu ` va duceti in options, keyboard&mouse, allow developer console ENABLED sa puneti) map si apare o lista cu harti de genu c1m1_...c1 vine de la campaign 1, m1 de la episodul 1. Deci pentru campania 5 veti scrie c5m1 (m1 ca sa o luati si voi de la inceput, nu sariti la final ).

Numele il setati din Steam. Eu joc cu numele Dude. Poate ne intalnim in joc. As aprecia daca a-ti da si voi link si la altii spre tutorialul asta ca sa invete lumea cum sa faca Left 4 Dead 2 sa ne jucam si noi. Intrebari le puneti aici.
Tutorial original aici http://cs.rin.ru/forum/viewtopic.php?f= ... 2213605314 deci daca nu va merge ceva, uitati-va si prin paginile de pe forumul acela. Deci bafta. Repet : MERGE PERFECT. Omor witch, joc in continuu ore (fara crash), merge meniul, vorbesc cu ceilalti playeri, folosesc melee weapons si trag in team fara CRASH. Sper sa foloseasca cuiva tutorialul meu. Repet : ORIGINALUL ESTE FACUT DE DARKSNIPER87. Link, 2 randuri mai sus.

Sursa filelist.ro
Image
RoyalServer
Opry
Membru, skill 0
Membru, skill 0
Posts: 1
Joined: 05 Dec 2009, 00:15
Detinator Steam: Nu
CS Status: Citesc forumul eXtreamCS.com!

05 Dec 2009, 00:22

imi da eroare la client si am facut in tocmai cum mi-ai zis numai ca eu aveam deja instalat in alta partitie jocu si apoi l-am copiat aici C:\Program Files\Steam\steamapps\common\left 4 dead 2 orice as face imi da eroare....am dat pach la ce ai pus tu acolo de la 1-2 am corectat de o mie de ori si tot degeaba:-s...care ar fi problema?singura dif tzi-am zis avea instalat deja jocu dar nu cred ca are legatura cu ce corecteaza el la client:-?
User avatar
AlExAlExAlEx
Membru, skill +3
Membru, skill +3
Posts: 1302
Joined: 16 Dec 2007, 23:20
Detinator Steam: Da
CS Status: Dau de pica curentu ;x
Detinator server CS: N/A
Reputatie: Fost detinator CS.eXtreamCS.com
Fost detinator SJ.eXtreamCS.com
Fost detinator DR.eXtreamCS.com
Fost detinator ZM.eXtreamCS.com
Fost detinator FUN.eXtreamCS.com
Fost detinator KZ.eXtreamCS.com
Fost sponsor eXtreamCS.com
Ban 3 luni !
(Ban scos de 1 mai!)
Location: ToP sEcReT
Has thanked: 19 times
Been thanked: 39 times

05 Dec 2009, 14:07

Aoleu au si aparut distrusii :-< sa vezi cum o sa apara niste 'valveri' crackuiti in jocu tau sa te intrebe pe ce tasta tragi.

Au dreptate si aia sa interzica pirateria ca o dati in nesimtire.
"I am so smart that sometimes I don’t understand a single word of what I am saying."
Image
MadeOfLove
Membru, skill 0
Membru, skill 0
Posts: 1
Joined: 03 Feb 2011, 01:11
Detinator Steam: Nu
CS Status: Citesc forumul eXtreamCS.com!
Contact:

03 Feb 2011, 01:17

Deci..cand pornesc jocul...jocu este .iso
imi da o eroare care zice asa
"Assertion failed!

Progam:...
File: D:\p4\steam\rel\cliend\src\steam_api\callbackmgr,cpp
Line:269

Expression:false

For infrormation on how your program can couse an assertion failure,see the Visual C++ decumentation on assert

(Press Retry to debug the application-HIT mus be enable) "

prin concluzie ma poate ajuta cineva?
Post Reply

Return to “Discutii generale”

  • Information