Curse de caini

Discutii despre tot ce nu se incadreaza in celelalte categorii.

Moderators: Moderatori ajutatori, Moderatori

Post Reply
c.vLd7
Membru, skill 0
Membru, skill 0
Posts: 58
Joined: 08 Feb 2011, 15:59
Detinator Steam: Nu
CS Status: Citesc forumul eXtreamCS.com!
Has thanked: 4 times
Been thanked: 5 times
Contact:

18 Feb 2011, 14:31

Imi ziceti si mie cum pariez pe curse de caini ?
RoyalServer 2
Ionut
Fost moderator
Fost moderator
Posts: 3927
Joined: 28 Jul 2008, 23:10
Detinator Steam: Da
SteamID: intzor
Reputatie: Fost eXtream Mod
Nume anterior: blanq, filtzeR
Fost Membru Club eXtreamCS (doua luni)
Location: Constanta
Has thanked: 142 times
Been thanked: 243 times

18 Feb 2011, 14:36

Code: Select all

Pariurile pe curse de caini sunt tipurile de pariuri live, realizate de catre client pe evenimente constand in curse transmise de catre organizatori – si anume -curse de caini preinregistrate si care se difuzeaza pe monitoarele TV instalate special in acest scop in agentie/punct de lucru.

Transmisia curselor se va face de la sediul central al societatii, simultan in agentii, prin sisteme tehnice adecvate de interconectare.

Cursele de caini preinregistrate vor rula pe toata durata de desfasurare a programului organizatorului (de exemplu – 288 de curse in 24 de ore), la un interval de 5 minute fiecare.

Programul de gestionare a activitatii de pariere, care contine si inregistrarile curselor difuzate, este furnizat societatii organizatoare de catre firme specializate in domeniu, si care este autorizat metrologic in tari ale Uniunii Europene.

Inregistrarile curselor de caini nu constau in evenimente personalizate (avand inscrise data si locul evenimentului, locatia, denumirea cursei, etc.), fiind identificate doar printr-un numar de ordine si contin efectiv desfasurarea evenimentului dintre momentul startului cursei si finalul acesteia.

Cursele preinregistrate (inregistrari ale unor curse de caini desfasurate anterior) sunt depozitate intr-un sistem computerizat special (hardware securizat) de unde programul software utilizat de organizator alege in mod aleator (dupa numar) o cursa pe care o va transmite in sistemul TV.

La fiecare 5 (cinci) minute, publicul este informat despre cotele de pariere, iar in cele 4(patru) minute preliminare fiecarei curse, este afisat pe monitoarele/ecranele speciale setul cotelor de pariere pentru cursa respectiva.

In cele 4(patru) minute preliminare cursei se accepta si se efectueaza pariurile pentru cursa respectiva.

Dupa fiecare cursa, pe durata unui minut, se informeaza despre csatigator si se face plata castigurilor realizate de jucatori.

Clientii/jucatorii sunt informati la sediul fiecarei agentii despre rezultatele curselor transmise in ziua precedenta.

Pariul este efectuat in momentul tiparirii biletului, iar biletul nu poate fi schimbat sau stornat dupa tiparirea acestuia.

Castigurile se platesc numai in agentia in care a fost facut pariul dupa terminarea cursei. Dreptul platii castigului live este valabil 15 zile.

La fiecare cursa de caini participa un numar de 6 (sase) caini, avand inscrise numerele de concurs de la 1 la 6.

Tipurile de pariere sunt:
-pariul solo (pariul pe victorie), la care se pariaza pe victoria unuia sau altuia din cainii participanti la cursa;
-pariul dublu, la care se pariaza pe doi caini, in ordinea in care vor trece acestia linia de sosire, ocupand locul intai si respectiv locul al doilea in cursa respectiva.
Always on ten, always too loud
Always too hard for this boujee ass crowd
Even these haters, they love my style
So, I don't know what you talkin' about
Post Reply

Return to “Discutii generale”

  • Information