Demascarea industriei muzicale

Discutii despre tot ce nu se incadreaza in celelalte categorii.

Moderators: Moderatori ajutatori, Moderatori

Post Reply
WaNaDo
Membru, skill 0
Membru, skill 0
Posts: 21
Joined: 16 Mar 2011, 14:54
Detinator Steam: Da
CS Status: Pun in aplicare cele citite si invatate.
Detinator server CS: Fost
SteamID: star_aimzor
Location: Sibiu
Has thanked: 1 time
Been thanked: 4 times
Contact:

02 May 2011, 19:24

Sa nu te miri de ce o sa faci o boala.
Image
RoyalServer 2
User avatar
TAVY
Fost moderator
Fost moderator
Posts: 5889
Joined: 08 Sep 2008, 05:18
Detinator Steam: Da
CS Status: Dusmaniti-ma toti
Detinator server CS: Nu
SteamID: hnz21
Reputatie: Fost Administrator
Location: Bangkok/Thailanda
Has thanked: 238 times
Been thanked: 316 times
Contact:

02 May 2011, 21:28

WaNaDo wrote:Sa nu te miri de ce o sa faci o boala.
ba esti nebun ?

pacat ?
Mie de ce *** mi`au murit o gramada de persoane dragi ? Ca nu au fost credincioase ?
BAAAAAA eu nu am mai intrat de ceva timp in biserica si vad ca sunt sanatos tun
Anu asta daca nu era gagicamea nu stateam nici 5 min in biserica

terminati cu aberatiile ca daca nu esti credicios de duci dre.q .te imbolnavesti-> mori
lotto_parazitu - ID public si NU sunt intermediar
am iesit la pensie
VyPeR
Membru, skill +1
Membru, skill +1
Posts: 233
Joined: 30 Nov 2009, 20:27
Detinator Steam: Nu
Reputatie: Ban 1 luna !
Location: Tg-Jiu
Has thanked: 11 times
Been thanked: 6 times

02 May 2011, 22:00

E ceva deosebit :-& Sunt zeci de filme de genu' astea daca le-ati vedea pe toate...
Pentru boschetari:
In 2012 nu vine sfarsitu lumii e o porcarie dar ma rog exista si oameni de 40 de oameni care cred in asa ceva...va vine sa credeti ca una s-a omorat dupa ce a vazut avatar? ca unii au facut infarct dupa ce au vazut filmul 2012? In ce lume traim frate? Feriti-va creierul de astfel de materiale . [PUNCT]
WaNaDo
Membru, skill 0
Membru, skill 0
Posts: 21
Joined: 16 Mar 2011, 14:54
Detinator Steam: Da
CS Status: Pun in aplicare cele citite si invatate.
Detinator server CS: Fost
SteamID: star_aimzor
Location: Sibiu
Has thanked: 1 time
Been thanked: 4 times
Contact:

03 May 2011, 20:19

Vad ca sunt doar inculti pe aici , ceilalti care suntem interesati de subiect , o sa postez maine ceva nou.
Image
User avatar
Robertzt
Membru, skill +3
Membru, skill +3
Posts: 1191
Joined: 11 Jan 2011, 23:33
Detinator Steam: Da
CS Status: OLTEANCLAN!
Location: București
Has thanked: 183 times
Been thanked: 92 times

03 May 2011, 20:36

WaNaDo wrote:Vad ca sunt doar inculti pe aici , ceilalti care suntem interesati de subiect , o sa postez maine ceva nou.
Dabea astept sa-l citesc :d daca ai articolul acum sa`mi dai si mie un pm cu link-ul :* sunt chiar interesant de subiectu asta. !
King of everything! OLTEANCLAN!
TheCrow1337

03 May 2011, 20:43

Aveţi şi la semnătura mea un blog cu câteva chestii din domeniu, mai adaug când am timp.
PopaGABRiEL
Fost moderator
Fost moderator
Posts: 1739
Joined: 06 Aug 2008, 22:43
Detinator Steam: Da
Reputatie: Membru Club eXtreamCS (2 luni)
Fost moderator
Location: Mioveni
Has thanked: 63 times
Been thanked: 65 times

03 May 2011, 22:42

Romania are un Illuminat, mlui.
http://www.youtube.com/watch?v=8l58WFkXJUs

app de la postul lui Gyuky parca, http://www.youtube.com/watch?v=H_FCifob ... r_embedded zice "Umbrella ela ela"(0:54) :p
WaNaDo
Membru, skill 0
Membru, skill 0
Posts: 21
Joined: 16 Mar 2011, 14:54
Detinator Steam: Da
CS Status: Pun in aplicare cele citite si invatate.
Detinator server CS: Fost
SteamID: star_aimzor
Location: Sibiu
Has thanked: 1 time
Been thanked: 4 times
Contact:

04 May 2011, 10:05

Image

r. Wernher von Braun, (foto) seful programului nazist de rachete, a fost adus în America dupa razboi, deoarece guvernul USA considera cunostintele si expertizele sale prea vitale ca sa cada în mâinile inamicilor.
Dr. von Braun a adus o multitudine de informatii spicuite de la alti oameni de stiinta de top nazisti ca seful sau, generalul SS Hans Kammler.
Von Braun a fost inplicat in lucrarile privitoare la vehiculele cu propulsie anti-gravitatie. Avand acces la programele secrete ale NASA, von Braun se pare ca a început sa vada imaginea de “ansamblu” în ceea ce priveste adevaratele obiective ale programului spatial al Americii si modul în care complexul militar-industrial a fost manipulat în conformitate cu o secreta si ascunsa agenda.
Dr. Carol Rosin era o executanta in industrie atunci când l-a întâlnit prima oara pe dr. Wernher von Braun, în februarie 1974. La acest moment, înainte de moartea sa, în 1977, von Braun i-a marturisit Dr. Rosin agenda ascunsa a NASA.
Invitând-o în biroul sau, von Braun a uimit-o pe Dr. Rosin prin explicatia ca totul conducea la un control planetar în cadrul unui opresiv Unic Guvern Mondial.
Conform Dr. Rosin, (http://www.youtube.com/watch?v=CaTgOSHbBEI ) von Braun i-a dat apoi o indicatie extrema: El a spus ca o secreta putere trans-nationala, deja existenta, va actiona pentru a detine controlul permanent asupra acestei planete, printr-o falsa invazie extraterestra din spatiu.
Potrivit lui von Braun, armele amplasate in spatiu, cunoscute mai târziu ca programul “Star Wars”, urmau sa fie promovate ca un “scut” împotriva rusilor. Apoi, ca o aparare împotriva natiunilor “necinstite”. Apoi, ca protectie împotriva asteroizilor si meteoritilor. În cele din urma le-ar fi prezentat ca o masura de protectie împotriva unei amenintari extraterestre.
Potrivit lui von Braun, toate aceste ratiuni ar fi minciuni. Aceste arme bazate in spatiu ar fi inutile împotriva bombelor nucleare din valizele[ portabile] disponibile chiar si în 1974, precum si impotriva terorii chimice, virale, bacteriene si biologice.
Mai important, von Braun i-a spus Dr. Rosin ca aveam deja tehnologia pentru a construi vehicule anti-gravitate si întregul sistem de transport care nu ar necesita asa-numitii combustibili “fosili”. În locul lor, ei foloseau “fascicule” de energie, eliminand complet poluarea.
IMPLICATII
Daca armele bazate pe tehnologiile spatiale nu sunt dezvoltate pentru a proteja SUA si pe aliatii sai, de ce sunt în curs de elaborare? Ar putea rezistentii, fie ele state-natiune sau grupuri izolate care se opun venirii Noii Ordini Mondiale, sa fie delimitate (izolate) si eliminate?
O alta posibilitate este ca acest fel de arme spatiale vor face parte dintr-un spectacol de lumini cu ” fum si oglinzi”, proiectat pentru utilizarea în “Proiectul Blue Beam” cu a lui falsa ilustrare a unei invazii extraterestre.
Potrivit Dr. Steven Greer, seful “Proiectului Dezvaluirea”, “…. perspectiva existentei unei entitati din umbra, para-guvernamentala si transnationala, care a pastrat secretele OZN , este posibila – si are in plan o înselaciune, care va face ca evenimentele din 9 / 11 sa para un pitic [pe langa ce va urma] … ” Acesta este un scenariu pe care tot mai multe persoane din interiorul guvernului nostru au început sa-l dezvaluie.
Dr. Greer scrie: “Incepand cu 1992 mi-a fost prezentat acest script de catre cel putin o duzina de oameni bine plasati in interior[ in interiorul guvernului]. Desigur, initial am râs, gândindu-ma acesta[scriptul, scenariul] este prea absurd si prea departe dus…. si înca altii mi-au spus în mod explicit ca lucrurile care arata ca si OZN-urile, dar care sunt construite si sub controlul celor mai adanci proiecte secrete “la negru”, au fost utilizate pentru a simula – pacaleala ET-apar ca evenimente, inclusiv unele rapiri si mutilari de vite, pentru a semana de timpuriu semintele fricii în ceea ce priveste viata în spatiul cosmic. Si asta la un moment dat, dupa terorismul global, evenimentele putandu-se desfasura folosind de acum revelata Reproducere a Vehiculelor Straine (ARV, sau prin inginerie inversa a OZN-urilor facute de om prin studierea ambarcatiunilor reale ale ET) pentru pacaleala unui atac asupra Pamantului. “
Scopul acestei invazii extraterestre din spatiu era simplu: Crearea unui inamic comun si impingerea tuturor natiunilor catre spunerea sub un Unic Guvern Mondial. Si în cuvintele Dr.-ului Greer: “…în cele din urma pentru a justifica cheltuirea trilioanelor[de dolari] pe arme spatiale … unind astfel lumea in frica, în militarism si razboi”.
Greer sustine ca filmele de la Hollywood au implantat în mod deliberat o teama fata de ET: “… aceasta conditionare mentala de teama fata de ET a fost subtil armata de decenii, ca pregatire pentru viitoarele minciuni … Planul este de a crea, în cele din urma, un nou si durabil inamic din afara planetei … “
Exista Flota Spatiala?
Posibilitatii existentei unei flote spatiale ” din afara planetei” i-a fost data mai multa crezare, chiar recent, atunci când un tanar hacker scotian, Gary McKinnon, a ” spart” recent calculatoarele Pentagonului si dupa cum se spune a scos la iveala numele unora dintre flotele noastre spatiale americane ” din afara planetei” (identificate în cadrul abrevierii: USSS), doua nave spatiale specifice (USSS LeMay si Hillenkoetter USSS), precum si numele diverselor echipaje, gradele lor, precum si transferurile între diferitele misiuni ale navelor spatiale “din afara Pamântului “.
Aceasta încalcare a securitatii informatice a înfuriat atât de tare conducerea Pentagon-ului incat Guvernul SUA, în prezent, încearca sa obtina extradarea lui McKinnon din Regatul Unit pentru a-l acuza de “computer hacking” care are drept pedeapsa inchisoarea pe viata! Desigur, ca aceasta este o modalitate de a reduce la tacere permanent un incomod descoperitor de informatii interzise.

Image

CONCLUZIE
Acum, ca stim planurile Illuminati, ne putem pregati pentru cea mai mare frauda din istoria omenirii avertizandu-i si pe altii, si decizand cum am putea face fata scenariului inselator al unei invazii straine din spatiu.” http://www.henrymakow.com/von_braun_bew ... en_th.html
Ca este asa o dovedeste multitudinea de OZN-uri, aparute din ce ce mai des, in diferite colturi ale lumii, in special la ore de varf, pentru a putea fi imortalizate cu ajutorul camerelor existente aproape in toate telefoanele mobile, la ora actuala. Nenumaratele simpozioane si congrese tinute pe aceasta tema si mediatizate, precum si interesul Vaticanului in aceasta problema, sunt alti factori care sustin aceasta teorie. Si nu in ultimul rand un articol de azi mi-a atras atentia in mod deosebit: ET ar putea invada Australia
Melbourne: Expertii din Australia si-au exprimat temerile ca o invazie straina la scara completa a Teritoriul din Nord este pe cale sa aiba loc.
Cu toate acestea astronomii si politia spun ca flacarile vazute pe o intindere de 360 km de-a lungul coastei au fost probabil cauzate de un curent de meteori.
Dar OZN-logistii de înalta calificare au declarat ca ei cred ca luminile stralucitoare au fost nave din spatiu intr-o misiune de cercetare premergatoare unui atac si expertul in OZN-uri al bazei Darwin, Alan Ferguson, a declarat ca luminile au fost in mod cert “aliens”.
“Acestea toate arata ca o activitate a OZN-urilor,” l-a citat Daily Telegraph ca spunand.
“Meteori, de obicei, doar fulgereaza cerul si lasa o coada. Dar OZN-urile vor ramâne în acelasi loc si se vor misca în sus si în jos si dintr-o parte în alta.. Miscari rapide.
“Acesta este modul în care ele actioneaza”, a explicat el.
Ferguson a declarat ca OZN-urile aproape întotdeauna au venit la Top End în timpul sezonului uscat.
” Poate [credem asta] doar pentru ca exista mai putini nori[in aceasta perioada] si putem vedea mai bine. Sau poate pentru ca suntem mai mult timp afara în sezonul uscat”, a spus el.
“Sau poate ca OZN-urile sunt interesate de activitatea noastra militara. Exista întotdeauna mai multe dintre ele in timpul (Operatiunii) Pitch Black”, a spus el.
Inspectorul Bruce Porter a spus ca politia a primit numeroase apeluri in legatura cu luminile in jurul orei 9 pm pe 25 mai si a lansat chiar si o cautare atunci când s-au temut ca o barca ar fi fost în primejdie.
“Am luat-o în serios, dar sunt indicii ca nimeni nu lipseste”, au spus ei.
Chiar luna trecuta NT News a raportat cu privire la modul in care invadarea unui oras de catre OZN-uri a fost înregistrata în cel mai renumit muzeu din lume pentru viata extraterestra.
Dar Superintendentul Porter crede ca luminile au fost, probabil, un curent de meteori.”
Tot nu demult, fizicianul Stephen Hawking a avertizat: ” Nu vorbiti cu strainii“. De ce se acorda dintr-o data atata atentie acestui fenomen, care a fost semnalat cu multe secole in urma, dar tratat cu indiferenta pana ACUM?
Sa fie acesta motivul pentru care seful CIA, Leon Panetta l-a vizitat pe Basescu? Mi se pare plauzibil, pentru ca ar fi printre putinele motive pentru care Muntele s-ar deplasa la Mahomed si nu invers.
Toata lumea vorbeste de ” The Big Disclosure” iar unele voci sustin ca va avea loc pe 4 iulie, de Ziua Americii. Ce moment mai bun decat o parada militara s-ar putea alege, atunci cand toate fortele armate sunt prezente in strada in mod justificat.
Image
WaNaDo
Membru, skill 0
Membru, skill 0
Posts: 21
Joined: 16 Mar 2011, 14:54
Detinator Steam: Da
CS Status: Pun in aplicare cele citite si invatate.
Detinator server CS: Fost
SteamID: star_aimzor
Location: Sibiu
Has thanked: 1 time
Been thanked: 4 times
Contact:

04 May 2011, 10:18

Image
Lady Gaga este o cantareata lansata fulminant in anul 2008, super-hitul ei “Poker Face” facand furori pe toata planeta. Dar totusi ceva anume frapeaza la ea Simbolismul Din Jurul Cantaretei Lady Ga Ga Este Atat De Evident Incat Ati Vine Sa Te Intrebi Daca Nu Cumva Totul Este o gluma. Simbolismul Illuminati Este Acum Asa De Evident Incat O Analizare Ca Si Aceasta Este Un Simplu Exercitiu De A Evidentia Evidentul. Persoana Ei Este Un Tribut Adus Controlului Mental – Pentru Cei Viciosi Si Cu Minte Slaba Devine O moda ( Stil De Viata )

Image

Illuminati :

“Illuminati” reprezinta un grup restrans de oameni de elita (politicieni de varf, oameni foarte bogati, persoane influente), ce pot fi intalniti in diverse organizatii ca grupul Bilderberg, CFR (Consiliul pentru Relatii Externe) etc., ce au scop dominarea intregii lumi din punct de vedere politic, economic, social si religios, sub egida New World Order (Noua Ordina Mondiala). Desi Illuminati a fost fondat in 1776 si desfiintat oficial cativa ani mai tarziu, tot mai multi cercetatori cred ca ordinul s-a perpetuat pana in ziua de azi, sub forma organizatiilor amintite mai sus. Ei sunt cei care au pus la cale „Noua Ordine Mondială” spre care ne îndreptăm cu paşi din ce în ce mai repezi în ultimii ani.
Filozofia “Spirituala” A Illuminatilor Se Bazează Pe Invăţăturile Ermetice, Datând Din Egiptul Antic, Si Este Considerat Un Rod Al Francmasoneriei Moderne. Planul Illuminati Este De A Crea Un Singur Guvern Mondial ( NOUA ORDINE MONDIALA ), Eliminarea Tuturor Formeleor De Religie Si Un Singur Curent Global. Mass-Media Este Folosita Pentru A Controla Mental Masa De Oameni Ca Aceste Planuri Sa Fie Duse Pana La Capat.

Ce Inseamna Controlul Mental ?


Pentru a intelege ce reprezinta “controlul mintii”, sa ne referim putin la proiectul “MK-ULTRA”. Acesta din urma reprezinta numele de cod dat de catre CIA programului sau de “interogare chimica”, care a fost inceput la inceputul anilor ‘50 si continuat pana la sfarsitul anilor ‘60 ai secolului 20. Programul a fost testat pe cetateni americani si s-a folosit de multe tipuri de droguri, precum si de alte metode, pentru a manipula starile mentale individuale, si pentru a schimba functiile creierului. Proiectul MK-ULTRA a fost adus la cunostinta publicului in 1975, prin intermediul a 2 comisii: o comisie a Congresului american si una prezidentiala. Eforturile de anchetare au fost zadarnicite intrucat directorul CIA, Richard Helms, ordonase cu 2 ani inainte distrugerea dosarelor privind acest proiect. Desi CIA afirma ca experimentele de control al mintii au fost abandonate, un fost angajat al CIA, Victor Marchetti, a declarat in multe interviuri ca agentia americana foloseste in continuare tehnicile de control al mintii, sub alte forme

Una din aceste forme este “proiectul Monarch”, ce reprezinta o tehnica de control al mintii prin intermediul careia subiectul este expus unei traume atat de violente, incat mintea sa creeaza o separare. Mintea sa devine divizata, si astfel apare o noua personalitate, modelata de catre manipulatori. Atunci cand o persoana sufera o trauma indusa de un electrosoc, va simti o stare de “minte usoara”, de parca ar zbura asemenea unui fluture. Exista, de asemenea, o reprezentare simbolica privind metamorfoza acestei frumoase insecte: dintr-o omida, ea se transforma in cocon (ce reprezinta inactivitatea), si apoi in fluture (noua creatie), ce se va intoarce la punctul sau de origine. Asemenea model migrator face ca fluturele sa fie o specie unica. Trebuie sa retinem de aici faptul ca fluturele reprezinta simbolul controlului mintii.
In timpul “reeducarii” lor, subiectilor li se sugereaza ca au de-a face cu numeroase simboluri, ca arbori, panze de paianjen, masti, labirinturi, fluturi etc. De asemenea, li se prezinta filme care contin simboluri specifice (”Vrajitorul din Oz” sau productii Walt Disney). La fel cum acestor subiecti li se spala mintile, si publicul larg este manipulat printr-un proiect de control al mintii la scara mondiala, prin aceste productii Walt Disney, sau prin alte filme hollywoodiene, ori chiar videoclipuri.


Image

In timpul “reeducarii” lor, subiectilor li se sugereaza ca au de-a face cu numeroase simboluri, ca arbori, panze de paianjen, masti, labirinturi, fluturi etc. De asemenea, li se prezinta filme care contin simboluri specifice (”Vrajitorul din Oz” sau productii Walt Disney). La fel cum acestor subiecti li se spala mintile, si publicul larg este manipulat printr-un proiect de control al mintii la scara mondiala, prin aceste productii Walt Disney, sau prin alte filme hollywoodiene, ori chiar videoclipuri.
Ce reprezinta numele “Lady Gaga”?

Inainte de a analiza simbolismul ascuns de pe scena unde activeaza Lady Gaga, sa vedem mai intai ce semnifica numele ei. “Gaga” in limba engleza este un termen care inseamna “sonat”, “ramolit”, “senil”, “dus”,”idiot”, “prostut”, gaga”. “Gaga” este, probabil, cel mai usor nume de pronuntat in limba engleza, acesta fiind adesea primul sunet scos de bebelusi, in incercarea de a imita vorbirea umana. Deci, “Lady Gaga” s-ar traduce prin: “doamna sonata”, “doamna prostuta”, “doamna gaga”, “doamna fara minte”. Aceasta minte goala poate fi umpluta cu orice lucru. Iar aceasta stare, a mintii goale, poate fi obtinuta cu succes dupa un proces de control al mintii.
Persoana Ei Distrata -Neatenta -Stupida, Robotizata Inglobeaza Toate Simptomele A Controlului Mental
De asemenea, se poate spune ca numele a fost inspirat si dupa numele melodiei formatiei Queen “Radio Gaga”. In videoclipul lui “Radio Gaga”, sunt folosite secvente din filmul “Metropolis” (1927), care povesteste istoria unei femei din clasa muncitoare, ce a fost aleasa de reprezentantii unei organizatii oculte, pentru a transforma-o in robot, folosindu-se de stiinta si magie neagra. Aceasta transformare ar putea fi o metafora pentru controlul mintii. Odata transformata in robot, femeii i se ofera sarcina de a corupe alti reprezentanti ai clasei muncitoare. Interesant e faptul ca si alte cantarete, ca Madonna, Beyonce, Kylie Minogue, s-au folosit de imaginea femeii-robot in unele din videoclipurile lor. Lady Gaga, pentru a continua “traditia”, foloseste acelasi lucru in videoclipul piesei “Paparazzi”.


Image

Scena Din Metropolis – Maria daruindu-si Infatisarea ei robotului. Este aceasta o metafora pentru controlul mental ? Observati Pentagrama Inversata Pe Peretele Din Spate: Reprezinta Magia Neagra Si Satanismul.

Image
Interesant si foarte evident este si logo-ul cantaretei. El prezinta un corp de femeie fara cap, cu un fulger care porneste din pieptul sau si care iese prin organele sale genitale.
Fulgerul, are un sens ocult, deoarece al simbolizează pe Lucifer, care a fost “aruncat din cer, ca un fulger”. De asemenea, se referă la cultul antic din Thor şi Fulgerul ( Thor: în mitologia nordică. este Zeu al naturii, dar şi al fulgerelor şi al războiului, el deţine nişte obiecte magice: o centură(Megingiord)care îi conferă puterea divină )
Lipsa capului semnifica inca o data absenta gandirii proprii, a constiintei personale. Acest corp seamana frapant de mult cu ciudatele manechine fara cap ce le puteti gasi in magazinele de haine.

Image

Image

Este deajuns sa te uiti la imaginile sau clipurile video a lui la Lady Gaga pentru a observa că ea ascunde în mod constant unul din ochii ei. Majoritatea oamenilor vor interpreta acest lucru ca fiind ceva cool-misto sa faci asa ceva,.sau ca pe o moda/stil. Cei care cunosc cat de cat simbolurile Illuminati stiu ca Ochiul-atotvazator este cel mai recunoscut simbol al acestora. Gestul de a ascunde un ochi, de obiciei pe cel stang; duce inapoi in timp la Ordinele oculte. Uite aici explicatia originii Ochiului lui Horus:
“Horus, fiul lui Osiris si a lui Isis, ce a mai fost denumit si “Horus, cel care conduce cu doi ochi”. Ochiul sau drept era alb si reprezenta Soarele, iar ochiul sau stang era negru si reprezenta Luna. Conform mitului, Horus si-a pierdut ochiul sau stang atunci cand s-a luptat cu fratele sau cel rau, Seth, vrand sa razbune astfel omorarea lui Osiris de catre Seth. Acesta din urma i-a scos ochiul lui Horus, dar a pierdut lupta. Ochiul a fost pus inapoi, prin magie, de catre Thoth, zeul scrierii, lunii si a magiei. Horus i-a prezentat ochiul lui Osiris cel mort, care a renascut in lumea subpamanteana.”

Image
Image
Image
Image
Image

Poza de mai sus este una foarte semnificativa. Confirma faptul ca Lady Gaga foloseste ochiul inchis intr-un context esoteric si ar raspunde unor critici care ar afirma ca totul nu este decat o chestie facuta pentru a iesi in evidenta cu ceva deosebit.
Ochiul sau stang (ochiul raului) se afla in mana sa stanga, care se refera la “mana lui Fatima”. De asemenea, acest simbolism are o mare asemanare cu Baphomet, adica cu Satana. Sa fie totul doar o simpla strategie de marketing si comunicare a celor ce se afla in preajma lui Lady Gaga?

Image

Dupa cum veti putea observa, aproape toate videoclipurile lui Lady Gaga contin simboluri oculte, precum si aspecte care tine de controlul mintii.
[youtube]rF9IcNBjLxQ[/youtube]

In videoclipul acesta, Lady Gaga vorbeste ca un robot, de parca limba i-ar fi fost taiata, despre un barbat care “i-a inghitit creierul”. Gaga este interogata de un barbat care vorbeste foarte straniu si intr-o modalitate hipnotica. Ce ar putea sugera acest videoclip decat un proces de control al mintii?

Image

Dupa ce observa aparate de fotografiat, tipul incepe sa se comporte ciudat, iar lucrurile devin violente. In final, el o impinge pe Lady Gaga afara pe balcon. In timp ce ea cade, pe fundalul ecranului apare un vartej (asociat, in mod obisnuit, cu hipnotismul). Lady Gaga cade intr-un mod destul de “delicat”, acest lucru sugerand ca a sa coborare nu este de natura fizica, ci reprezinta trauma victimelor supuse procesului de control al mintii.

Image
Apoi, Lady Gaga intra intr-o casa, intr-un scaun de rotile si apoi isi scoate treptat hainele. Incepe sa mearga putin, cu ajutorul unor carje, ce reprezinta reeducarea sa de catre elita oculta. Ea e imbracata ca un robot (la fel ca in filmul “Metropolis”de care am vorbit mai sus). O alta scena o arata dansand, intr-o rochie de nunta, jumatate alba, jumatate neagra. Aceasta semnifica asocierea ei (fortata) cu “Fratia neagra”. Apoi, transformarea sa e completa.

Image

Tot in acest videoclip, Lady Gaga poarta haine de Mickey Mouse (deci, iar ne aduce aminte de programul Monarch, amintit mai sus). Ea se comporta intr-un fel foarte robotic, de parca gandurile si actiunile ei ar fi controlate de altcineva. Apoi, Gaga il otraveste pe tipul din videoclip, iar in final zambeste foarte ciudat. Atunci cand ea il omoara pe prietenul ei, acest lucru aduce aminte de nivelul “Delta” al proiectului Monarch, cunoscut si sub denumirea de “programul ucigasului”.

Image

Delta este cunoscut ca “programul ucigasului”, fiind dezvoltat pentru antrenarea fortelor speciale (Delta Force, Mossad etc.) in operatiuni militare. Subiectii sunt agresivi, nu mai simt frica si sunt foarte eficienti in ducerea la indeplinire a sarcinilor lor. La acest nivel, apar instructiuni de auto-distrugere sau de sinucidere.
Dupa ce isi duce la indeplinire misiunea de ucidere, Lady Gaga, in acest videoclip, isi culege rasplata, aceea de a fi un “sclav Illuminati”.
Mai e interesant de remarcat un fapt. Regizorul videoclipului “Paparazzi”este Jonas Akerlund, care facea parte in anii ‘80 din formatia suedeza de black metal “Bathory”, foarte cunoscuta pentru versurile sale sataniste. Sa fie iar totul o simpla coincidenta ?

Image

Concluzii: ce este de fapt Lady Gaga?

Lady Gaga este un personaj folosit de organizatia Illuminati pentru procesul de control al mintii, o papusa care intruchipeaza ceea ce reprezinta oamenii in ochii organizatiilor oculte: fiinte teleghidate, fara minte, manechine, roboti controlati de la distanta, hipnotizati, incapabili de a gandi coerent. Pe de alta parte, simbolismul pe care ea il foloseste este profund si ezoteric. In timp ce tinerii fani ai lui Lady Gaga incearca sa o imite in comportamentul ei, simbolismul actiunilor sale poate intra in subconstientul fanilor sai. Impreuna cu filmele de la Hollywood, cu spectacolele de televiziune, si cu alte staruri ale muzicii, Lady Gaga reprezinta instrumentul perfect prin care organizatiile oculte ce controleaza in prezent lumea incearca sa manipuleze si mintile tinerilor.
Image
User avatar
SteP; aiRRR ;x
Membru, skill +1
Membru, skill +1
Posts: 343
Joined: 05 Nov 2009, 18:17
Detinator Steam: Da
CS Status: plecat sa imi iau tigari ...
Detinator server CS: NU
Has thanked: 7 times
Been thanked: 29 times

04 May 2011, 13:54

aNNakin wrote:doamne ce frustrati =)))))))) vedeti-va ba de viata voastra :)))) auzi ca cica alea is coarne =))))) pune orice fata in pozitia aia si o sa sa vezi ca la fel se vede daca e mai slabuta ;)
si-a vandut sufletul...auzi frate :-/ rain main :-/ pfff
Frustrati ? daca nu te intereseaza nu te mai obosi sa dai reply, care oricum il dai la misto. Ai mai fost si moderator aici :-j
Image
User avatar
Arion
Scripter eXtreamCS
Scripter eXtreamCS
Posts: 3317
Joined: 15 May 2008, 21:19
Detinator Steam: Da
SteamID: arion1338
Reputatie: Fost Mapper eXtreamCS
Fost Detinator HNS.eXtreamCS.com
Nume anterior : Seekers
Scripter Echipa eXtreamCS
Fost Moderator jutator
Discord: laurentiuandrei
Has thanked: 402 times
Been thanked: 413 times
Contact:

04 May 2011, 14:34

SteP; aiRRR ;x wrote:
aNNakin wrote:doamne ce frustrati =)))))))) vedeti-va ba de viata voastra :)))) auzi ca cica alea is coarne =))))) pune orice fata in pozitia aia si o sa sa vezi ca la fel se vede daca e mai slabuta ;)
si-a vandut sufletul...auzi frate :-/ rain main :-/ pfff
Frustrati ? daca nu te intereseaza nu te mai obosi sa dai reply, care oricum il dai la misto. Ai mai fost si moderator aici :-j
Aici se discuta, nu conteaza daca il intereseaza sau nu, doar si-a dat cu parerea.
User avatar
m2rkus
Fost moderator
Fost moderator
Posts: 1403
Joined: 28 Mar 2009, 13:51
Detinator Steam: Da
CS Status: BRB !
Detinator server CS: DR.eXtream.ro
SteamID: llegolas_rops
Reputatie: Membru Club eXtreamCS (2 luni)
Fost moderator
0.6 / 3 puncte
Fond eXtream: 7
Has thanked: 378 times
Been thanked: 39 times
Contact:

04 May 2011, 16:26

700.000 fani MJ? :))
Poate 5.000.000 .
www.4Metin.ro - Servere Metin2, Tutoriale Metin2, Clienturi, Resurse, Concursuri, Discutii
Post Reply

Return to “Discutii generale”

  • Information