clasa de zombi taste gresite

Discutii legate de instalarea, configurarea si modificarea unui server de Counter-Strike.

Moderators: Moderatori ajutatori, Moderatori, Echipa eXtreamCS.com

Post Reply
User avatar
darkemy14
Membru, skill +1
Membru, skill +1
Posts: 269
Joined: 02 Oct 2011, 16:20
Detinator Steam: Nu
Detinator server CS: Da
Has thanked: 82 times
Been thanked: 1 time
Contact:

20 Jan 2013, 01:24

Am aceasta clasa de zombi pentru biohazard care zboara si trebuie sa ti apasat pe space ca sa mergi normal ... Eu as vrea sa mergi normal din prima si ca sa zbori, sa ti apasat pe space ... Se poate modifica astfel incat sa fie asa ?
#include <amxmodx>
#include <biohazard>
#include <engine>
#include <fakemeta>

#define D_ZOMBIE_NAME "Witch = Zboara"
#define D_ZOMBIE_DESC "Tine >Space< pentru mers normal"
#define D_PLAYER_MODEL "models/player/8babayaga/babayaga.mdl"
#define D_CLAWS "models/zombie/v_knife_8babayaga.mdl"

new g_fly
new bool:has_jp[33];

new const CVAR_JP_SPEED[] = "jp_speed";

public plugin_init()
{
register_plugin("Zombie Fly" , "1.0" , "Power.");
register_cvar(CVAR_JP_SPEED , "250");

g_fly = register_class(D_ZOMBIE_NAME, D_ZOMBIE_DESC)

if(g_fly != -1)
{
set_class_data(g_fly, DATA_HEALTH, 550.0)
set_class_data(g_fly, DATA_SPEED, 250.0)
set_class_data(g_fly, DATA_GRAVITY, 1.0)
set_class_data(g_fly, DATA_ATTACK, 2.0)
set_class_data(g_fly, DATA_DEFENCE, 0.245)
set_class_data(g_fly, DATA_HEDEFENCE, 1.10)
set_class_data(g_fly, DATA_HITSPEED, 0.95)
set_class_data(g_fly, DATA_HITDELAY, 0.15)
set_class_data(g_fly, DATA_REGENDLY, 0.20)
set_class_data(g_fly, DATA_HITREGENDLY, 2.2)
set_class_data(g_fly, DATA_KNOCKBACK, 1.0)
set_class_pmodel(g_fly, D_PLAYER_MODEL)
set_class_wmodel(g_fly, D_CLAWS)
}
}

public plugin_precache()
{
precache_model(D_PLAYER_MODEL)
precache_model(D_CLAWS)
}

public client_PreThink(id)
{
if(!is_user_alive(id) || !is_user_zombie(id)) return PLUGIN_CONTINUE
if(get_user_class(id) != g_fly) return PLUGIN_CONTINUE

new Float:fAim[3] , Float:fVelocity[3];
VelocityByAim(id , get_cvar_num(CVAR_JP_SPEED) , fAim);

if(!(get_user_button(id) & IN_JUMP))
{
fVelocity[0] = fAim[0];
fVelocity[1] = fAim[1];
fVelocity[2] = fAim[2];

set_user_velocity(id , fVelocity);
}
return PLUGIN_CONTINUE;
}



public event_infect(id, attacker)
{
if (get_user_class(id) == g_fly)
{
client_print(id,print_chat,"[ZOMBIE] Folosesti clasa Witch, tine apasat SPACE ca sa mergi normal !")
has_jp[id] = true
}
}
RoyalServer 2
User avatar
darkemy14
Membru, skill +1
Membru, skill +1
Posts: 269
Joined: 02 Oct 2011, 16:20
Detinator Steam: Nu
Detinator server CS: Da
Has thanked: 82 times
Been thanked: 1 time
Contact:

22 Jan 2013, 21:25

nu stie nimeni ? macar se poate face asa ceva ?
User avatar
MyLo
Membru eXtream
Membru eXtream
Posts: 2373
Joined: 13 Aug 2011, 03:46
Detinator Steam: Nu
CS Status: Destinul lucreaza prin amanunte.
Reputatie: Fost moderator
Location: Arad
Has thanked: 117 times
Been thanked: 120 times

22 Jan 2013, 21:45

Se poate desigur , trebuie sa schimbi :


Code: Select all

#define D_ZOMBIE_NAME "Witch = Zboara"
#define D_ZOMBIE_DESC "Tine >Space< pentru mers normal"
Dar nu stiu exact cum ...
User avatar
darkemy14
Membru, skill +1
Membru, skill +1
Posts: 269
Joined: 02 Oct 2011, 16:20
Detinator Steam: Nu
Detinator server CS: Da
Has thanked: 82 times
Been thanked: 1 time
Contact:

22 Jan 2013, 22:09

MyLo wrote:Se poate desigur , trebuie sa schimbi :


Code: Select all

#define D_ZOMBIE_NAME "Witch = Zboara"
#define D_ZOMBIE_DESC "Tine >Space< pentru mers normal"
Dar nu stiu exact cum ...
esti sigur ca sti exact la ce ma refer deoarece nu cred ca are legatura cu ce ai aratat.

deci la acest plugin, esti o clasa de zombi care zboara. Si zboara fara sa apesi pe nimic. Eu as vrea sa fac invers, adica sa ti apasat pe un buton ca sa zboare.
User avatar
tweky
Fost moderator
Fost moderator
Posts: 2705
Joined: 22 Jun 2009, 01:54
Detinator Steam: Da
CS Status: Inactiv
Detinator server CS: Da
SteamID: twekymihai
Reputatie: Fost eXtream Mod
Nume anterior: Mihaita
Fost Membru Club eXtreamCS
Location: Ilfov
Has thanked: 126 times
Been thanked: 173 times

23 Jan 2013, 13:00

ce biohazard folosesti de iti trebuie plugin la fiecare clasa de zm ? :-?
@ mylo ce i-ai spus tu e .... :| , se poate dar trebuie sa fii foarte bun in biohazard ma refer la scripting aici . :)
my website
:hand_over_mouth: :ghosts:

1. vevios.ro

2. minios.ro
User avatar
darkemy14
Membru, skill +1
Membru, skill +1
Posts: 269
Joined: 02 Oct 2011, 16:20
Detinator Steam: Nu
Detinator server CS: Da
Has thanked: 82 times
Been thanked: 1 time
Contact:

23 Jan 2013, 14:19

TwEky wrote:ce biohazard folosesti de iti trebuie plugin la fiecare clasa de zm ? :-?
@ mylo ce i-ai spus tu e .... :| , se poate dar trebuie sa fii foarte bun in biohazard ma refer la scripting aici . :)
folosesc biohazard-ul clasic (normal) .. decat 2 clase sunt cu plugin, restu sunt de la biohazard
ma gandeam eu ca trebuie sa sti bine scripting... oricum thx ;)
User avatar
tweky
Fost moderator
Fost moderator
Posts: 2705
Joined: 22 Jun 2009, 01:54
Detinator Steam: Da
CS Status: Inactiv
Detinator server CS: Da
SteamID: twekymihai
Reputatie: Fost eXtream Mod
Nume anterior: Mihaita
Fost Membru Club eXtreamCS
Location: Ilfov
Has thanked: 126 times
Been thanked: 173 times

23 Jan 2013, 15:22

biohazard normal adica ce versiune ?
my website
:hand_over_mouth: :ghosts:

1. vevios.ro

2. minios.ro
User avatar
darkemy14
Membru, skill +1
Membru, skill +1
Posts: 269
Joined: 02 Oct 2011, 16:20
Detinator Steam: Nu
Detinator server CS: Da
Has thanked: 82 times
Been thanked: 1 time
Contact:

23 Jan 2013, 17:21

TwEky wrote:biohazard normal adica ce versiune ?
biohazard v2.00
Post Reply

Return to “Probleme la servere dedicate de Counter-Strike”

  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 48 guests