Rezolvarea erorii: "schimb harta si imi da don't send"

Discutii legate de instalarea, configurarea si modificarea unui server de Counter-Strike.

Moderators: Moderatori ajutatori, Moderatori, Echipa eXtreamCS.com

User avatar
game
Fost moderator
Fost moderator
Posts: 1206
Joined: 28 Aug 2007, 20:43
Detinator Steam: Da
CS Status: Intru mai rar, sa nu obosesc prea rau.
Reputatie: Fost eXtream Mod
Fost organizator Cupa eXtreamCS
Location: pe scaun
Been thanked: 9 times

06 Feb 2009, 16:58

Deci dupa cum stiti unii poate aveti eroare cu HLDS Don't Send Error cand schimbati harta. Rezolvarea este una banala si foarte eficienta:
Pentru inceput nu va sfatuiesc sa va reinstalati windowsul sau sa bagati din nou serverul.
Primul lucru este sa nu mai schimbati harta din consola (hlds) ci cu adminul din server.
Al doilea lucru este sa downloadati acest program: Download here
Dupa cum vedeti programul se numeste Atomic Clock Sync. Il instalati , intrati in el dupa care dati update la ceasul de la calculator si gata!

Rezolvarea este banala ( :| ) dar este foarte eficienta :) . De ce acest program? Pai cand harta se schimba se genereaza un fel de interval pe timp . Ceasul vostru (PC) ne fiind potrivit exact, ajunge sa cauzeze probleme HLDS-ului si urmeaza eroare (POC)
Last edited by game on 09 Jun 2010, 15:30, edited 1 time in total.
Zonek
yoyoyo0
Membru, skill 0
Membru, skill 0
Posts: 15
Joined: 26 Oct 2008, 14:08
Detinator Steam: Nu
CS Status: incerc sa invat mai multe despre servere
Detinator server CS: glory.idle.ro
Location: bzzz
Contact:

08 Feb 2009, 01:28

nup tot nu merge! aceasta eroare este data din cauza nesincronizarii intre addons si server!Daca veti schimba addonsu eu va garanez ca o sa mearga!
blackm@n
Membru, skill 0
Membru, skill 0
Posts: 34
Joined: 23 Jan 2009, 19:28
Detinator Steam: Da
CS Status: Lucrez la serveru meu !
Detinator server CS: cataboss.zapto.org
Reputatie: Ban 3 luni !
(Ban scos de 1 mai!)
Location: Pitesti
Contact:

08 Feb 2009, 15:00

super am scapat de eroarea asta ms game
User avatar
game
Fost moderator
Fost moderator
Posts: 1206
Joined: 28 Aug 2007, 20:43
Detinator Steam: Da
CS Status: Intru mai rar, sa nu obosesc prea rau.
Reputatie: Fost eXtream Mod
Fost organizator Cupa eXtreamCS
Location: pe scaun
Been thanked: 9 times

08 Feb 2009, 16:32

blackman fara double-post si da dupa ce ai dat update merge.
yoyo nu mai abera tot felu de lucruri , eu am avut eroarea asta pe server si asa am rezolvat-o , mie cum nu-mi mai da. Dau la pariu ca nici nu ai testat si ai venit tu cu o solutie ingenioasa 8-|
User avatar
game.lethal23
Membru, skill 0
Membru, skill 0
Posts: 21
Joined: 02 Jun 2008, 00:23
Detinator Steam: Da
CS Status: Fac ce-mi placee
Detinator server CS: cs.windcs.com
Contact:

17 Feb 2009, 22:25

yoyoyo0 wrote:nup tot nu merge! aceasta eroare este data din cauza nesincronizarii intre addons si server!Daca veti schimba addonsu eu va garanez ca o sa mearga!
:)) , dar ai incercat sa folosesti tu alt addons sa vezi daca da eroare ? ca sa aflii daca e addonsu bun ?
Am redeschis www.windcs.com ! ! ! Va asteptam
User avatar
Teddy
Fost moderator
Fost moderator
Posts: 2162
Joined: 18 Oct 2008, 17:10
Detinator Steam: Da
CS Status: Ba esti nebun , ba esti nebun ?! :o
Detinator server CS: Nu
SteamID: barky1234
Reputatie: Fost moderator
0.2/3
Location: Milano,Italia
Has thanked: 52 times
Been thanked: 118 times
Contact:

19 Feb 2009, 07:31

gg merge ~.
Salut,
Vrei sa gasesti o solutie la orice intrebare despre Counter-Strike Global Offensive? Aici este locul potrivit:https://www.youtube.com/channel/UCaCu8j ... BxXBKazNTA
User avatar
TyPyC.z0r
Membru, skill 0
Membru, skill 0
Posts: 14
Joined: 17 Jan 2008, 18:39
Detinator Steam: Nu
Detinator server CS: OneCS.aTh.Cx
Contact:

24 Feb 2009, 11:14

Image
Am schimbat si serverul si cand schimb harta cu adminu imi da aceasta eroare, cand o schimb din server nu da...
Image
Administrator © gTs
User avatar
game
Fost moderator
Fost moderator
Posts: 1206
Joined: 28 Aug 2007, 20:43
Detinator Steam: Da
CS Status: Intru mai rar, sa nu obosesc prea rau.
Reputatie: Fost eXtream Mod
Fost organizator Cupa eXtreamCS
Location: pe scaun
Been thanked: 9 times

24 Feb 2009, 13:17

lol , ai facut tutorialul ?
Vezi sa nu ai ceva stricat in admin.amxx :|
User avatar
TyPyC.z0r
Membru, skill 0
Membru, skill 0
Posts: 14
Joined: 17 Jan 2008, 18:39
Detinator Steam: Nu
Detinator server CS: OneCS.aTh.Cx
Contact:

24 Feb 2009, 15:23

Am facut si cum ai lasat u tutorialul acesta si degeaba... :| am schimbat si addonsul si Multe servere Creatoare, Degeaba nu a mers :|
O fi de la windows ?

Ps: Am facut windowsul am luat un Server Creator gata facut si acuma imi da eroare cu dont send...
Am incercat sa ii dau si Update la ceas si degeaba
Image
Astept si eu un raspuns cat mai repede va rog.
Image
Administrator © gTs
User avatar
d3iul
Membru, skill +1
Membru, skill +1
Posts: 244
Joined: 29 Jan 2009, 12:12
Detinator Steam: Nu
CS Status: Daca iti cer ajutorul ajutama
Detinator server CS: da
Been thanked: 1 time

28 Feb 2009, 10:10

TyPyC.z0r wrote:Am facut si cum ai lasat u tutorialul acesta si degeaba... :| am schimbat si addonsul si Multe servere Creatoare, Degeaba nu a mers :|
O fi de la windows ?

Ps: Am facut windowsul am luat un Server Creator gata facut si acuma imi da eroare cu dont send...
Am incercat sa ii dau si Update la ceas si degeaba
Image
Astept si eu un raspuns cat mai repede va rog.
Schimba si tu harta din consola jocului nu a serverului ca si mie imi mai apare ;) da eu o pun in bara si las server ca imi merge in continuare
=)) =)) =))
User avatar
TyPyC.z0r
Membru, skill 0
Membru, skill 0
Posts: 14
Joined: 17 Jan 2008, 18:39
Detinator Steam: Nu
Detinator server CS: OneCS.aTh.Cx
Contact:

28 Feb 2009, 14:16

Pai boss la mine deloc cu mere daca schimb cu adminu imi da eroare daca schimb din consola serverului eroare... Si cand o schimb de acolo de la Main nu imi mai da...
Am sters toate hartile si am lasat snow sa nu mai schimbe adminii hartile =))
Image
Administrator © gTs
User avatar
game
Fost moderator
Fost moderator
Posts: 1206
Joined: 28 Aug 2007, 20:43
Detinator Steam: Da
CS Status: Intru mai rar, sa nu obosesc prea rau.
Reputatie: Fost eXtream Mod
Fost organizator Cupa eXtreamCS
Location: pe scaun
Been thanked: 9 times

14 Mar 2009, 16:28

E imposibil frate . Nu pot sa va dau totu mura-n gura , vedeti ce ati gresit , poate e de la addonsu vostru , unele pluginuri strica etc. Mai ziceam daca va dadeam o rezolvare pe care am auzit-o din intamplare dar eu v-am dat una de mine . Asa am facut si eu si am scapat de eroare deci ...
Post Reply

Return to “Probleme la servere dedicate de Counter-Strike”

  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 24 guests