Se stinge serverul când pun DPROTO -> BB MOD !

Discutii legate de instalarea, configurarea si modificarea unui server de Counter-Strike.

Moderators: Moderatori ajutatori, Moderatori, Echipa eXtreamCS.com

Post Reply
cristianoX_X
Membru, skill 0
Membru, skill 0
Posts: 50
Joined: 14 Dec 2009, 09:44
Detinator Steam: Da
CS Status: Faching ;>
Detinator server CS: 77.36.64.23:27015
Reputatie: Ban 3 luni !
Location: Timişoara !
Has thanked: 13 times
Been thanked: 1 time
Contact:

04 Sep 2010, 12:20

Salut .

Deci , am încercat să-mi fac şi eu un server de BB (Base Builder) , instalez pluginul , totul bine şi frumos , dar când pun dproto (ORICE VERSIUNEA AM ÎNCERCAT) , serverul pică şi nu se mai deschide !! :| Host : ForceDS . Sistem operare : Linux .

Ştie cineva de la ce ar putea fii :| ?

P.s. : am pus modelel , sunetele , hărţile , etc (TOT CE TREBUIE) !
~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~
User avatar
KoOLa007
Utilizator neserios (tepar)
Utilizator neserios (tepar)
Posts: 2243
Joined: 10 Feb 2009, 20:05
Detinator Steam: Nu
CS Status: Viaţa-i doar un vis pe bani!
Reputatie: Utilizator neserios (tepar)
Location: România/Constanţa
Has thanked: 135 times
Been thanked: 136 times
Contact:

04 Sep 2010, 19:28

Dar nu iti fac cei de la firma serverul gata configurat ? Eu asa stiam. Tu pui doar addon si atata.
Road to 3k.
cristianoX_X
Membru, skill 0
Membru, skill 0
Posts: 50
Joined: 14 Dec 2009, 09:44
Detinator Steam: Da
CS Status: Faching ;>
Detinator server CS: 77.36.64.23:27015
Reputatie: Ban 3 luni !
Location: Timişoara !
Has thanked: 13 times
Been thanked: 1 time
Contact:

05 Sep 2010, 08:42

Daţi TC , am rezolvat .
~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~
Post Reply

Return to “Probleme la servere dedicate de Counter-Strike”

  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 16 guests