32 bit bolocat :|

Discutii despre problemele aparute in jocul Counter-Strike.

Moderators: Moderatori ajutatori, Moderatori, Echipa eXtreamCS.com

Post Reply
Anonymus35
Membru, skill 0
Membru, skill 0
Posts: 1
Joined: 07 Jul 2012, 18:14
Detinator Steam: Nu
CS Status: Citesc forumul eXtreamCS.com...!
Contact:

07 Jul 2012, 18:33

Salut! Nu pot sa fac sa am 32 bit! Ma duc in Obtiuni Video si imi apare "16bit" Si nu ma lasa sa il schimb :| Ce as putea sa fac sa ma lase sa il schimb ? :| Multumesc anticipat !!!

P.S: V-as pune o poza dar nu stiu cum sa o postez... :| Daca m-ati putea ajuta cu chestile astea doua ar fii perfect :))
User avatar
Andrei.B
Fost administrator
Fost administrator
Posts: 6481
Joined: 17 Aug 2009, 08:15
Detinator Steam: Da
CS Status: Plecat pe mari si tari
Detinator server CS: Nu detin !
SteamID: andreybci94
Reputatie: Fost Membru Club eXtreamCS (o luna)
Fost Administrator
Nume anterior : bLack, Andrei,krusc
Contribuitor
Location: ConstanTa
Has thanked: 275 times
Been thanked: 556 times
Contact:

09 Jul 2012, 08:33

start -> run -> regedit -> HKEY_CURRENT_USER -> Software -> Valve -> Half-Life ->Settings
Then you will see 'ScreenBPP' -> Right click -> Edit -> select 'decimal'
then just change it to 32 ;)

Mereu in suflet culorile ( Roş -Albastru )
Image
ImageImage
Andrew
Membru, skill +2
Membru, skill +2
Posts: 958
Joined: 12 Mar 2008, 14:51
Detinator Steam: Nu
Reputatie: Fost Moderator ajutator
Has thanked: 33 times
Been thanked: 52 times

10 Jul 2012, 19:53

cel mai usor, daca ai steam, intri in Launch options si executi comanda -32 bpp si o sa ai 32 biti mereu
User avatar
LEVIS+
Fost moderator
Fost moderator
Posts: 3298
Joined: 12 Jul 2011, 11:10
Detinator Steam: Da
Reputatie: Fost eXtream Mod
Fost intermediar
Membru Club eXtreamCS (o luna)
Fost detinator war.eXtreamCS.com
Fost manager rs.eXtreamCS.com
Fost manager dr.eXtreamCS.com
Location: Constanţa
Has thanked: 102 times
Been thanked: 337 times
Contact:

10 Jul 2012, 21:22

In primu rand , ai placa video instalata ?
"În viaţă întâlneşti o mulţime de lume şi câţiva oameni." - Moliere
daNITZI:*
Membru, skill +2
Membru, skill +2
Posts: 743
Joined: 26 May 2010, 19:17
Detinator Steam: Nu
Has thanked: 347 times
Been thanked: 98 times

11 Jul 2012, 16:55

Joaca pe openGL si pune 32 bit , asa-ti va ramane, poate joci pe software si din cate stiu eu pe software nu se poate pune mai mult de 16 bit , cel putin asa e la mine. :)
Post Reply

Return to “Probleme in jocul Counter-Strike”

  • Information