Mi se misca in reluare!

Discutii despre problemele aparute in jocul Counter-Strike.

Moderators: Moderatori ajutatori, Moderatori, Echipa eXtreamCS.com

Post Reply
bKm
Membru, skill 0
Membru, skill 0
Posts: 7
Joined: 29 Aug 2011, 12:31
Detinator Steam: Da
CS Status: Citesc forumul eXtreamCS.com...!
Contact:

16 Jul 2012, 17:44

Salut, de 2 zile mi-am pus fibra de la RDS si incep sa cred ca am facut un lucru prost :-S .Inainte jocul imi mergea perfect dar acuma chiar nu stiu ce are.Are momente ( 3-4 la fiecare minut ) cand se blocheaza cateva secunde dar nu am lag ( imi apare 4-9-15 maxim ) dar totusi imi merge in reluare.Am incercat sa dau din task manager la proces si faza cu set priority above normal si low am aproape tot ce am gasit pe google dar fara succes :( . Ma poate ajuta cineva ??

PS : Inainte aveam viteza foarte mica : descarcam cu 300 kb si uploadam cu 100 cred.Acum descarc cu 5-6 mb si uploadez cu 1mb+ .

Image
User avatar
Andrei.B
Fost administrator
Fost administrator
Posts: 6481
Joined: 17 Aug 2009, 08:15
Detinator Steam: Da
CS Status: Plecat pe mari si tari
Detinator server CS: Nu detin !
SteamID: andreybci94
Reputatie: Fost Membru Club eXtreamCS (o luna)
Fost Administrator
Nume anterior : bLack, Andrei,krusc
Contribuitor
Location: ConstanTa
Has thanked: 275 times
Been thanked: 556 times
Contact:

19 Jul 2012, 13:39

Ce placa video ai? S-ar putea sa fie de la ea.

Mereu in suflet culorile ( Roş -Albastru )
Image
ImageImage
bKm
Membru, skill 0
Membru, skill 0
Posts: 7
Joined: 29 Aug 2011, 12:31
Detinator Steam: Da
CS Status: Citesc forumul eXtreamCS.com...!
Contact:

19 Jul 2012, 16:27

asus x1050 series 512 mb ! net foarte bun de la RDS cu fibra dar multi mi-au zis de pe forumurile straine sa bag porturile de la steam necesare dar ei nu inteleg ca nu folosesc wireles sau modem , router. X( o data mi-a mers bine chiar foarte bine dupa ce am pus firewall OFF dar a doua zi am facut la fel si degeaba .... LAG peste LAG...
bKm
Membru, skill 0
Membru, skill 0
Posts: 7
Joined: 29 Aug 2011, 12:31
Detinator Steam: Da
CS Status: Citesc forumul eXtreamCS.com...!
Contact:

22 Jul 2012, 00:20

Forumu s-a dus de rapa...nu mai e ca inainte cand se ajutau membrii reciproc .....acuma abia daca m-ai intra pe forum ....mai bine sterge-ti comunitatea ! :-q
Andrew
Membru, skill +2
Membru, skill +2
Posts: 958
Joined: 12 Mar 2008, 14:51
Detinator Steam: Nu
Reputatie: Fost Moderator ajutator
Has thanked: 33 times
Been thanked: 52 times

25 Jul 2012, 12:23

ai setarile in counter-strike ?

ex_interp 0.01
rate 25000
cl_updaterate 101
cl_cmdrate 101

daca nici asa nu merge, fa un update la placa video
KomaXd
Membru, skill 0
Membru, skill 0
Posts: 3
Joined: 12 Aug 2012, 12:03
Detinator Steam: Da
CS Status: Citesc forumul eXtreamCS.com...!
Contact:

12 Aug 2012, 12:19

boss instaleaza windosu .... si incerca asa....
sheqeros
Membru, skill 0
Membru, skill 0
Posts: 1
Joined: 12 Apr 2013, 19:11
Detinator Steam: Nu
CS Status: Joc cs ...
Detinator server CS: Nu
SteamID: Nu stiu exact:))
Location: SatuMare
Contact:

12 Apr 2013, 19:14

Hmmmm....Incearca sa intri in task manager -> procese -> click dreapta pe hl.exe -> set affinity -> bifezi doar un CPU -> ok :D>-
Post Reply

Return to “Probleme in jocul Counter-Strike”

  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 6 guests