Rezolutie![REZOLVAT!]

Discutii despre problemele aparute in jocul Counter-Strike.

Moderators: Moderatori ajutatori, Moderatori, Echipa eXtreamCS.com

Post Reply
User avatar
Me Fusion
Membru, skill 0
Membru, skill 0
Posts: 10
Joined: 07 Sep 2010, 16:44
Detinator Steam: Nu
CS Status: Membru nou pe Forumul eXtreamCS!
Contact:

20 Sep 2010, 19:26

Am bagat rezolutia mai mare decat era si acum cand intru in joc imi apare negru si in mijloc o chestie cu "out of range". cum o pot rezolva? multumesc!
Last edited by Me Fusion on 21 Sep 2010, 11:27, edited 1 time in total.
sNk _sNake
Utilizator banat
Utilizator banat
Posts: 527
Joined: 13 Nov 2009, 19:44
Detinator Steam: Da
Reputatie: Ban 3 luni !
(Ban scos de 1 mai!)
Ban 3 luni !
Has thanked: 10 times
Been thanked: 30 times

20 Sep 2010, 21:10

aia e de la monitor ca scire out of range deci monitorul nu suporta rezolutia da ce rezolutie ai bagat ?]
ca sa schimbi rezolutia apesi click dreapta pe shortcutul ala de pe desktop te duci la properties la compatibility si bifezi run in 640X480
User avatar
Me Fusion
Membru, skill 0
Membru, skill 0
Posts: 10
Joined: 07 Sep 2010, 16:44
Detinator Steam: Nu
CS Status: Membru nou pe Forumul eXtreamCS!
Contact:

21 Sep 2010, 11:23

Stiu... Dar nu merge. Am incercat!
PS: Am sters registrii jocului si l-am rezolvat ;) multumesc oricum!
Post Reply

Return to “Probleme in jocul Counter-Strike”

  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 12 guests