Tutorial: Gather-Network (Detaliat!)

Tutoriale pentru Counter-Strike aprobate de eXtream!

Moderators: Moderatori ajutatori, Moderatori, Echipa eXtreamCS.com

Post Reply
rAcutzaaa

08 Oct 2009, 20:31

Ce este gather ?

Code: Select all

Gather este un grup de jucatori care joaca un joc pe internet. Acestia jucatori sunt (de obicei) în două echipe, care joacă împotriva reciproc.

Gather-ul este mai mult decât un organizate de joc normala de internet. Cele două echipe de utilizare corectă şi tactici de comunicare, spre deosebire de un joc standard (public) care se potrivesc cu toate acestea pe care tocmai aţi jucat .

Ca urmare a acestui lucru, majoritatea jucătorilor sunt de 2 ori mai buni decât standardul de calificare, public, jocuri online.

Gather-Network este împărţit în secţiuni separate, numite canale. În acest fel, vom putea separa diferite jocuri şi limbi.

Acestea sunt denumite canale, care este rulat pe IRC. Internet Relay Chat (IRC) este o forma de comunicare instantanee prin Internet. Este proiectat în principal pentru grup (mult mai multi) de comunicare în forumuri de discuţii, denumit canale, dar permite, de asemenea, la o comunicare. Fiecare canal este condus de către unul sau mai multi "Sefi / Leaderi / Owneri"

Când vă înregistraţi cu GN (Gather-Network), pe care, în mod implicit de nivel 1. Aceasta vă oferă accesul complet la site-ul nostru şi vă permite să se alăture membrilor nostri-gather. A reuni membrii doar în cazul în care este doar un utilizator înregistrat poate juca, spre deosebire de un player normal prin care oricine se adună în canal pe care vrea sa joace, poate, sa se inregistreze sau nu.

Puteţi câştiga o stare de nivel 2 joace un anumit număr de gathere într-o săptămână. Acest număr de gather este specificat de canalele dvs. Manager / Leader. Acest lucru vă va oferi un statut special pe canal IRC, cunoscut frecvent ca voce.

Persoanele cu nivel de acces 3 au dreptul de a strânge şi a începe să gestioneze acest gather. Aceste persoane sunt "admini". Adminii trebuie să joace un număr minim de gathere în fiecare săptămână, pentru a menţine acest acces special. Ei au posibilitatea de a adăuga banpoints pentru utilizatori. Ele au, de asemenea, statutul special pe canalul de IRC, cunoscut frecvent ca OP (operatori) şi, prin urmare, este locul lor de muncă pentru a menţine canalul de IRC la un anumit grad. Dacă sunteţi interesat în a deveni un admin, pentru a vorbi un Leader sau manager de canal. Dacă un admin nu a jucat destule gathere într-o săptămână până la îndeplinirea obiectivului, el / ea va duce la pierderea accesului la nivel 3 şi de a fi retrogradat la nivel 1.

Nivel 4 stare este Perm. Admin (Permanent Admin). Ei au toate aceeaşi ca un nivel de acces 3, cu toate acestea, spre deosebire de un nivel 3; acestea nu trebuie să îndeplinească limită de gathere săptămânale. Pentru a obţine acest nivel, va trebui să funcţioneze ca un hard de nivel 3, şi să fie observat de către dvs. Canal manageri / lideri. Admini de nivel 4 pot avea, de asemenea, un nivel mai ridicat decat accesul in canal, în funcţie de canal pentru manageri / lideri.

Nivel 5 este un sponsor. Ea este dată, de către managerii pentru Canal / Liderii, pentru utilizatorii care reprezintă compania care a sponsorizat canalul. Ei ar putea sponsoriza lucruri, cum ar fi servere de joc, premii, externe, servicii de comunicaţii de voce, si orice altceva ar putea avea nevoie de pe canal. Ei au acces la un anumit site-ul privat în cazul în care acestea pot vizualiza tot felul de statistici, comentarii şi de utilizare a sponsoriza elemente.

Manageri au Nivelul 6. Acesta este locul lor de muncă, după cum spune titlul lor, de a administra şi a menţine canalul. Ei au capacitatea de a regla toate nivelurile de utilizatori cu un nivel de acces mai mic de pe canal. Acest lucru înseamnă că pot promova / retrogradarea utilizatorii de pe canal. Acestia au un nivel mai ridicat de acces pe canal decât oricine altcineva, aşa încât acestia să ii poata controla. Ei au acces la factorii de schimbare importantă a canalului, cum ar fi de minim face un gather un admin trebuie să înceapă de a menţine nivelul 3, şi cât de multe aduna un nivel 1 trebuie să joace pentru a atinge nivelul 2. Manageri canalului sunt selectati de către Leader.

Liderii de canal (nivel 7) sunt cele ale sefilor lor de canale. Ei au puterea de Nivel 6 administratori , dar au de asemenea posibilitatea de a adauga si a sterge manageri.

Reteaua Gather , echipa de asistenţă au un nivel normal. Aceastia pot fi orice de la 1-7, în funcţie de rolurile lor de canal. Ei au acces speciale, care le permite utilizatorilor să se adapteze orice detalii. Astfel, ei sunt mai mult decât potriviti pentru a ajuta pe oricine de pe Gather Network cu orice probleme.

Administratori retelei Gather-Network / sefii sunt la nivel 10. Acesti băieti au cel mai mare acces la reţea. Acestia au acces deplin pe fiecare canal si utilizator. Acesta este locul lor de muncă pentru a se asigura că reţeaua în ansamblul său rulează fără probleme.
Cum ne înregistrăm pe gather ?

Faza I: Da-ţi click pe următorul link -Register-
Faza II:
| Afiseaza codul
Username - Vă treceţi numele cu care doriţi să jucaţi pe gather. 
Password - Parola voastră formată din cifre sau litere.
Confirm Password - Confirmaţi parola.
E-Mail - Adresa dumneavoastră de email. ([email protected])
Country - Ţara în care v-aţi născut.
Faza III: După ce a-ţi dat pe Register, trebuie să aşteptaţi minim 2 minute pentru a primi un email cu activarea contului.
Faza IV: După ce v-aţi activat contul, vă logaţi pe site, iar la secţiunea Options intraţi în Control Panel după care daţi pe Edit Profile, şi modificăm urmatoarele:
| Afiseaza codul
Steam-ID: Aici vă treceţi SteamID-ul dumneavoastră format din coduri. (Exemplu: STEAM_0:1:23429367)
Main channel: Aici vă selectaţi canalul în care doriţi să vă jucaţi meciurile, care vor fi trecute pe site.
Auth Quakenet: Aici vă treceţi numele dumneavoastră cu care sunteţi trecut pe canalul de IRC, dar întai si întai ca să funcţioneze, trebuie să vă faceţi cont la Q. Aveţi aici un tutorial (varianta engleză).
Language/Limba: Aici vă treceţi limba voastră maternă. Iar la restu sper că vă descurcaţi.  :P
Cum jucăm un gather ?

Vă descărcaţi mIRC după internet, şi intraţi pe canalul care l-aţi setat în profil. (Main Channel) [Vă sugerez #cs.gather.ro]
Vă creeaţi cont la Q, aveţi un tutorial mai sus în engleză.
Când un admin pune "moderate" pe canal, (+m) (* Admin sets mode: +m) înseamnă că este gata de un meci. :)
Iar când scoate "moderate", (-m) (* Admin sets mode: -m) trebuie să tastaţi rapid comanda "!add" în chat pentru a putea juca.
După ce se strâng toţi cei 10 jucători, trebuie să aşteptaţi până primiţi Ip-ul şi parola serverului prin mesagerie privată sau direct prin chat de catre admin.

* Dacă aveţi vre-o problemă cu ceva legat din ce v-am scris, da-ţi un reply.
RoyalServer 2
User avatar
winckler
Fost administrator
Fost administrator
Posts: 3247
Joined: 28 Sep 2008, 15:37
Detinator Steam: Da
Reputatie: Fost unbanner SJ.eXtreamCS.com
Nume anterioare: zvon15, zvoNN1ceL, cristi™
Fost administrator
Location: La locu' meu..
Has thanked: 59 times
Been thanked: 131 times

08 Oct 2009, 20:53

Fara sursa ?
Un mesaj din suflet...

winckler 2014 wrote:Daca te cheama winckler , inseamna ca esti smecher.
Image
:meme :meme :meme
rAcutzaaa

08 Oct 2009, 20:57

Este 100% făcut de mine. :)
User avatar
winckler
Fost administrator
Fost administrator
Posts: 3247
Joined: 28 Sep 2008, 15:37
Detinator Steam: Da
Reputatie: Fost unbanner SJ.eXtreamCS.com
Nume anterioare: zvon15, zvoNN1ceL, cristi™
Fost administrator
Location: La locu' meu..
Has thanked: 59 times
Been thanked: 131 times

08 Oct 2009, 20:58

Nu e greu deloc avand in vedere ca mai este un tutorial aici , pe gather network sunt tutoriale in romana.. ma rog .. bafta.
Un mesaj din suflet...

winckler 2014 wrote:Daca te cheama winckler , inseamna ca esti smecher.
Image
:meme :meme :meme
User avatar
Bogus
Membru eXtream
Membru eXtream
Posts: 3375
Joined: 19 Sep 2009, 11:38
Detinator Steam: Da
Reputatie: Fost super moderator
Has thanked: 90 times
Been thanked: 210 times

11 Oct 2009, 22:14

Nu prea cred ca e 100 % :-"
leoo
Membru, skill 0
Membru, skill 0
Posts: 13
Joined: 02 Jul 2009, 15:18
Detinator Steam: Da
CS Status: mix web_ster add steam .
Detinator server CS: hns.cstrike.ro
Location: iad.

15 Oct 2009, 14:48

racutza cersesti invitatii ?:( un moderator sa-i stearga postu !
here tr1kA. !
Post Reply

Return to “Tutoriale”

  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 7 guests