Page 1 of 1

Server cu 33 de sloturi ?

Posted: 04 May 2021, 19:17
by kidd0x
https://prnt.sc/12hhcfb

Mai am o poza in galeria de la steam cu un sv de 45 de sloturi .. Cum se poate modifica treaba asta (macar vizual) ?

Re: Server cu 33 de sloturi ?

Posted: 05 May 2021, 08:34
by CryWolf
sv_visiblemaxplayers 33

Re: Server cu 33 de sloturi ?

Posted: 05 May 2021, 14:52
by Shadows Adi

Re: Server cu 33 de sloturi ?

Posted: 05 May 2021, 22:29
by CryWolf
Mai exact cu tot cu plugin
https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=244450

Code: Select all

#include <amxmodx>
#include <fake_queries>

new const szHostName[] = "Shooting Kings Test Server";
new const szMapName[] = "sk_dust2";
new const szGameName[] = "AM Game";

new const iPlayers = 12;
new const iMaxPlayers = 64;
new const iBotsNum = 0;

public plugin_init()
{
    register_plugin( "FakeQueries", "1.0", "Shooting King" );
    
    fq_set_hostname( szHostName );
    fq_set_mapname( szMapName );
    fq_set_gamename( szGameName );

    if( !fq_set_players(iPlayers) )
        log_amx( "Players Successfully Set." );
    else
        log_amx( "Players Failed to Set." );

    if( !fq_set_maxplayers(iMaxPlayers) )
        log_amx( "MaxPlayers Successfully Set." );
    else
        log_amx( "MaxPlayers Failed to Set." );

    if( !fq_set_botsnum(iBotsNum) )
        log_amx( "Bots Successfully Set." );
    else
        log_amx( "Bots Failed to Set." );
} 

Re: Server cu 33 de sloturi ?

Posted: 10 May 2021, 17:31
by GENERALU'
Nerecomandat, primesti ban pe trackere

Re: Server cu 33 de sloturi ?

Posted: 23 May 2021, 23:32
by Scooby-Doo
Era o perioada in care cTm folosea chestia asta (pe serverele de zombie cso) si chiar prindea bine....2012-2013, ceva de genul. Nu cred ca a primit ban vreodata