Page 1 of 1

Problema dproto

Posted: 08 Oct 2019, 15:48
by EleCtr0zZz
Salut . Am si eu o problema cu dproto. L-am instalat pe server , adica am adaugat fisierele necesare in fillezila [ in addons/dproto am adaugat dproto.dll ]
[ in metamod/plugins.ini am adaug linia cu win32 ... etc ]
am dat restart la server si tot nu merge. Folosesc dproto 0_8_72
linia din metamod / plugins.ini
| Afiseaza codul
win32 addons/dproto/dproto.dll
Ma poate ajuta cineva? Poate am uitat sa fac ceva ..

Re: Problema dproto

Posted: 08 Oct 2019, 15:49
by L E V I N
ce versiune de engine ai?

Re: Problema dproto

Posted: 08 Oct 2019, 15:58
by EleCtr0zZz
L E V I N wrote:
08 Oct 2019, 15:49
ce versiune de engine ai?
Daca mi ai putea explica cum o aflu , ti as putea raspunde :)

Re: Problema dproto

Posted: 08 Oct 2019, 16:30
by DevilBoy.eXe
Ai zis filezila e clar că tu te-ai conectat la un server dedicat corect? Iar de cele mai multe ori serverele dedicate sunt pe Linux iar extensia pentru Linux nu este dll ci .so
Caută dproto.so și în metamod/plugins.ini adaugă așa
linux addons/dproto/dlls/dproto.so (de obicei asta-i locația dar poate fi diferită)

Re: Problema dproto

Posted: 08 Oct 2019, 16:44
by EleCtr0zZz
DevilBoy.eXe wrote:
08 Oct 2019, 16:30
Ai zis filezila e clar că tu te-ai conectat la un server dedicat corect? Iar de cele mai multe ori serverele dedicate sunt pe Linux iar extensia pentru Linux nu este dll ci .so
Caută dproto.so și în metamod/plugins.ini adaugă așa
linux addons/dproto/dlls/dproto.so (de obicei asta-i locația dar poate fi diferită)
Folosesc fillezila , deci e pe windows .
E Rehlds [ sv-ul ]

Re: Problema dproto

Posted: 08 Oct 2019, 17:31
by kobra3
EleCtr0zZz wrote:
08 Oct 2019, 16:44
DevilBoy.eXe wrote:
08 Oct 2019, 16:30
Ai zis filezila e clar că tu te-ai conectat la un server dedicat corect? Iar de cele mai multe ori serverele dedicate sunt pe Linux iar extensia pentru Linux nu este dll ci .so
Caută dproto.so și în metamod/plugins.ini adaugă așa
linux addons/dproto/dlls/dproto.so (de obicei asta-i locația dar poate fi diferită)
Folosesc fillezila , deci e pe windows .
E Rehlds [ sv-ul ]
Reply-ul asta e de ala de te lasa fara cuvinte...daca esti pe langa de ce intreci in replyuri si nu asculti? Invata intai sa vezi pe ce sistem de operare ai serverul,fa ticket la host si intreaba-i,cauta ce ver de engine ai,cauta o versiune de dproto mai noua si dupa vino aici sa ceri ajutor

Re: Problema dproto

Posted: 08 Oct 2019, 17:42
by DevilBoy.eXe
Dude... Știu că folosești filezila pe windows dar tu te conectezi la un server cu sistemul de operare Linux pe care rulează sv-u de cs

Re: Problema dproto

Posted: 08 Oct 2019, 17:57
by EleCtr0zZz
Nu mai am nevoie . Nu o spun cu ura , va multumesc pentru ajutor . Nu am rezolvat o . Dar nici nu voi mai apela la aceasta comunitate . Multumesc pentru timpul acordat. T/C

Re: Problema dproto

Posted: 08 Oct 2019, 18:36
by DevilBoy.eXe
Închis la cerere.

Nici noi nu ți-am zis cu ura dar odată ce ne-ai cerut ajutorul înseamnă că tu nu știi și te aștepți că noi să știm de asta trebuie sa cooperezi cu noi și sa oferi informații despre ce problema ai nu sa respingi tot ce zicem

Daca vrei sa îți rezolvam problema dă-mi pm să îți redeschid topicul