Page 1 of 1

[Tutorial]CUM PUN BOTI PE SERVERUL COUNTER STRIKE SOURCE

Posted: 06 Aug 2015, 20:55
by ra!z0r
Pe serevrul dedicate Counter Strike Source ESTE foarte simplu sa pui boti. Nu trebuie instalat nici un plugin in plus, acesta fiind inclus in instalarea default a serverului.


Pentru a adauga boti in server intri in SRCDS\cstrike\cfg\server.cfg si cauti partea care contine cvar-urile specifice botilor. Aceasta sectiune incepe de la linia : //bots. Acolo ai cvar-urile:bot_quota 0
bot_quota_mode fillCvar-ul bot_quota este numarul de boti care vrei sa fie introdusi automat in joc. Pui tu ce valoare vrei. Cvar-ul bot_quota_mode trebuie sa aiba valoarea fill pentru ca botii sa iasa de pe server odata cu intrarea jucatorilor umani.Daca ai schimbat cvarul in timp ce serverul mergea, faci o schimbare de harta.


Cum schimb numele si ping-ul botilor pr serverul CS SourcePentru a schimba numele botilor intri in SRCDS\cstrike si deschizi botprofile.db cu Notepad sau Wordpad.
Dai in jos pe pagina pana la linia 194 de unde incepe setarea profilurilor individuale pentru fiecare bot in PARTE. Acolo incepi si schimbi numele fiecaruia…sunt multe profiluri deci vei avea ceva de lucru.

Atentie! Nu stergi din fata numelui, categoria din care face parte botul respective !EX ai Elite+Rifle Cliffe
si schimbi in
Elite+Rifle Meseriasu_Hs
Cum faci ca ping-ul botilor sa se vada pe server pentru a parea ca sunt jucatori umaniPentru a face acest lucru trebuie sa ai Sourcemod instalat pe server (vezi tutorialul de INSTALARE Sourcemod).

Apoi descarci pluginul bot_ping si il instalezi (vezi tutorialul de instalare pluginuri Sourcemod).

Botii vor avea un ping care variaza intre 50 si 75 care este setat default. Aceste valori pot fi schimbate in fisierul sp al pluginului (in SRCDS\cstrike\addons\sourcemod\scripting), dupa care compilat sp-ul si copiat smx-ul peste cel vechi in SRCDS\cstrike\addons\sourcemod\plugins.

Re: [Tutorial]CUM PUN BOTI PE SERVERUL COUNTER STRIKE SOURCE

Posted: 13 Feb 2019, 05:12
by geometry01
Dai in jos pe pagina pana la linia 194 de unde incepe setarea profilurilor individuale pentru fiecare bot in PARTE. Acolo incepi si schimbi numele fiecaruia…sunt multe profiluri deci vei avea ceva de lucru. :* :* :*

Re: [Tutorial]CUM PUN BOTI PE SERVERUL COUNTER STRIKE SOURCE

Posted: 02 Jun 2019, 18:34
by ViruseZ ,
tare