Reputatie de tepar pusa pe "nedrept"

Parte a forumului creata SPECIAL pentru protectia membrilor comunitatii. Postarea in aceasta categorie se face doar cu DOVEZI DE INSELARE. Nu se permite reclama negativa sau pareri personale

Moderators: Moderatori ajutatori, Moderatori

Post Reply
User avatar
Mutex
Administrator
Administrator
Posts: 4560
Joined: 24 Mar 2011, 22:32
Detinator Steam: Da
Reputatie: Administrator
Intermediar
Location: Sibiu
Has thanked: 107 times
Been thanked: 132 times
Contact:

26 Jun 2020, 01:21

JustiNNN wrote:
25 Jun 2020, 11:40
Mutex wrote:
24 Jun 2020, 23:56
JustiNNN wrote:
24 Jun 2020, 00:30
Are vre-o relevanță? :)) El fiind țepar, neputănd să vândă produsele aici, m-am oferit să-l vând eu. Și dacă se întâmplă ceva , îmi asum reputația, dar până acum , văd că nu s-a plâns nimeni, nu am refuzat intermediar... nimic.. V-ați auto sesizat aiurea. Mă rog. Acum sincer vorbind , iau utilizator neserios.. aiurea rău de tot.

Kalu - Nu știu de tine, dar mie mii se pare că tu ești ,, spamer-ul ,, de pe eXtreamCs.. Unde post , hop și tu... ești foarte aiurea, nu am nimic personal cu tine dar intervii unde nu este cazul.

Revenind la subiect mii se pare nedrept să primesc utilizator neserios pe ceva ce nu am făcut. Dacă deranjează pe cineva, nu o să m-ai vând acel cont de steam , că îi aparține vărului meu țepar. Asta este trecem peste. Dar este aiurea să-mi pui reputație pe degeaba.
Cam asta este problema, nu pot sa accept pe cineva intermediar sa-i vanda produsele unui tepar. Nu zic ca sunteti aceeasi persoana, dar in situatia de fata chiar nu am ce face. :)
Inteleg , am gresit ca am vrut sa-i vand ,, produsul lui ,, nu o sa m-ai fac chestia asta. Pur si simplu, puteai sa-mi spui in PM, nu sa ma faci tepar... sau sa-mi spui ca sunt alta persoana
Eu nu am zis nimic, am lasat moderatorii sa-si faca treaba. :)
Post Reply

Return to “Security zone”

  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 6 guests