Topic oficial [IT/PC/HARDWARE/SOFTWARE/S.A.M.D]

Discutii despre tot ce nu se incadreaza in celelalte categorii.

Moderators: Moderatori ajutatori, Moderatori

User avatar
- SiMPLE
Membru, skill +2
Membru, skill +2
Posts: 552
Joined: 13 Mar 2016, 11:19
Detinator Steam: Da
SteamID: ionel1
Fond eXtream: 0
Has thanked: 2 times
Contact:

28 Nov 2019, 15:36

Are cineva idee daca functioneaza i3-7100 pe H110M PRO-D, cu siguranta dupa update BIOS. Daca da, update-ul bios in ce consta mai exact, se poate face acasa sau necesita un service specializat. In sensul ca, e o munca grea si ai anumite lucruri de facut si poti strica 'ceva' ca mai apoi sa nu mai functioneze.
User avatar
Massivescu
Utilizator neserios (tepar)
Utilizator neserios (tepar)
Posts: 1646
Joined: 04 Aug 2015, 23:57
Detinator Steam: Da
CS Status: dwaadw
Detinator server CS: dwadaw
SteamID: Massivescu
Reputatie: Utilizator neserios (tepar)
Fost Membru Club eXtreamCS (doua luni)
Fond eXtream: 0
Location: dwaad
Has thanked: 2 times
Contact:

28 Nov 2019, 16:23

- SiMPLE wrote:
28 Nov 2019, 15:36
Are cineva idee daca functioneaza i3-7100 pe H110M PRO-D, cu siguranta dupa update BIOS. Daca da, update-ul bios in ce consta mai exact, se poate face acasa sau necesita un service specializat. In sensul ca, e o munca grea si ai anumite lucruri de facut si poti strica 'ceva' ca mai apoi sa nu mai functioneze.
Merge 100%, chiar am gasit si un video pe youtube in care un tip arata cum sa montezi procesorul.
https://www.youtube.com/watch?v=3HWjA6H3k6A
EMiNEM
User avatar
rObY.
Membru, skill +1
Membru, skill +1
Posts: 265
Joined: 06 Dec 2016, 22:15
Detinator Steam: Da
SteamID: id/robert-psn26
Fond eXtream: 0
Location: Constanta
Has thanked: 15 times
Been thanked: 2 times

02 Dec 2019, 21:40

de unde pot lua si eu un windows 10 bun? ca de pe microsoft cand intru sa-l descarc, imi descarca mediacreationtool ala si nu-mi merge sa fac upgrade de la 8.1 la 10 deoarece am asteptat 40 de min sa inceapa instalarea si tot nu a inceput. :face_with_monocle:
User avatar
flashica
Membru, skill 0
Membru, skill 0
Posts: 50
Joined: 04 Apr 2009, 15:12
Detinator Steam: Da
SteamID: say1j_munrspj
Been thanked: 5 times

05 Dec 2019, 10:41

- SiMPLE wrote:
28 Nov 2019, 15:36
Are cineva idee daca functioneaza i3-7100 pe H110M PRO-D, cu siguranta dupa update BIOS. Daca da, update-ul bios in ce consta mai exact, se poate face acasa sau necesita un service specializat. In sensul ca, e o munca grea si ai anumite lucruri de facut si poti strica 'ceva' ca mai apoi sa nu mai functioneze.
Este compatibil si nu, nu necesita servisare, pur si simplu iei flash image-ul de aici si doar il instalezi si dupa dai restart la PC daca nu cumva are instalarea restart automat, s-ar putea sa se restarteze PC-ul de cateva ori si dupa o sa fii la versiunea de zi.
User avatar
CryWolf
Administrator
Administrator
Posts: 6334
Joined: 07 Aug 2008, 15:33
Detinator Steam: Da
Reputatie: Administrator
Fost Scripter
Detinator ZM.eXtream.Ro
Fost manager CS.eXtream.Ro
Fost manager CSGO.eXtream.Ro
Fost manager global
Location: Botosani
Has thanked: 184 times
Been thanked: 821 times
Contact:

05 Dec 2019, 17:08

Sa innebunesc daca gasesc Bios update la acest motherboard
Image
De vanzare Zombie Sparkle++- O imbunatatita versiunde de ZP
MetaMod Enhanced v1.0.0 - O versiune de metamod fara meta list si Updatata in ultimul SDK
Vrei un CS fara binduri, slowhack, si curat din SteamPipe? Counter-Strike UPDATE 9.March.2017
Info: NU IMI DATI PM PENTRU CERERI AJUTOR ETC (NU RASPUND) FOLOSITI FORUMUL.
Image
User avatar
CryWolf
Administrator
Administrator
Posts: 6334
Joined: 07 Aug 2008, 15:33
Detinator Steam: Da
Reputatie: Administrator
Fost Scripter
Detinator ZM.eXtream.Ro
Fost manager CS.eXtream.Ro
Fost manager CSGO.eXtream.Ro
Fost manager global
Location: Botosani
Has thanked: 184 times
Been thanked: 821 times
Contact:

05 Dec 2019, 17:12

rObY. wrote:
02 Dec 2019, 21:40
de unde pot lua si eu un windows 10 bun? ca de pe microsoft cand intru sa-l descarc, imi descarca mediacreationtool ala si nu-mi merge sa fac upgrade de la 8.1 la 10 deoarece am asteptat 40 de min sa inceapa instalarea si tot nu a inceput. :face_with_monocle:
https://the-eye.eu/public/MSDN/Windows% ... on%201607/

MSDN, Untouched. ex Digital River
De vanzare Zombie Sparkle++- O imbunatatita versiunde de ZP
MetaMod Enhanced v1.0.0 - O versiune de metamod fara meta list si Updatata in ultimul SDK
Vrei un CS fara binduri, slowhack, si curat din SteamPipe? Counter-Strike UPDATE 9.March.2017
Info: NU IMI DATI PM PENTRU CERERI AJUTOR ETC (NU RASPUND) FOLOSITI FORUMUL.
Image
User avatar
rObY.
Membru, skill +1
Membru, skill +1
Posts: 265
Joined: 06 Dec 2016, 22:15
Detinator Steam: Da
SteamID: id/robert-psn26
Fond eXtream: 0
Location: Constanta
Has thanked: 15 times
Been thanked: 2 times

05 Dec 2019, 21:48

salut, mi-am instalat windows 8.1, am instalat si driverele, imi arata ca toate sunt instalate. dar cand intru intr-un joc imi da rezolutia aia ca si cum placa video n-ar fii instalata iar rezolutia de la desktop nu o pot face mai mare de 1366x768, iar inainte nu era asa, era mult mai mare.
Am incercat toate programale pentru cautare update drivers si-mi arata ca este ok, dar de fapt nu este.
Am placa video nvidia geforce 610M.
User avatar
- SiMPLE
Membru, skill +2
Membru, skill +2
Posts: 552
Joined: 13 Mar 2016, 11:19
Detinator Steam: Da
SteamID: ionel1
Fond eXtream: 0
Has thanked: 2 times
Contact:

05 Dec 2019, 23:58

rObY. wrote:
05 Dec 2019, 21:48
salut, mi-am instalat windows 8.1, am instalat si driverele, imi arata ca toate sunt instalate. dar cand intru intr-un joc imi da rezolutia aia ca si cum placa video n-ar fii instalata iar rezolutia de la desktop nu o pot face mai mare de 1366x768, iar inainte nu era asa, era mult mai mare.
Am incercat toate programale pentru cautare update drivers si-mi arata ca este ok, dar de fapt nu este.
Am placa video nvidia geforce 610M.
incearca 3dpchip si si vezi daca iti recunoaste placa video din device manager
User avatar
flashica
Membru, skill 0
Membru, skill 0
Posts: 50
Joined: 04 Apr 2009, 15:12
Detinator Steam: Da
SteamID: say1j_munrspj
Been thanked: 5 times

06 Dec 2019, 13:00

CryWolf wrote:
05 Dec 2019, 17:08
Sa innebunesc daca gasesc Bios update la acest motherboard
Image
De pe site-ul oficial:

Image

Ar trebui sa ai o aplicatie pre-instalata pentru update-uri in timp real.
User avatar
rObY.
Membru, skill +1
Membru, skill +1
Posts: 265
Joined: 06 Dec 2016, 22:15
Detinator Steam: Da
SteamID: id/robert-psn26
Fond eXtream: 0
Location: Constanta
Has thanked: 15 times
Been thanked: 2 times

06 Dec 2019, 20:04

- SiMPLE wrote:
05 Dec 2019, 23:58
rObY. wrote:
05 Dec 2019, 21:48
salut, mi-am instalat windows 8.1, am instalat si driverele, imi arata ca toate sunt instalate. dar cand intru intr-un joc imi da rezolutia aia ca si cum placa video n-ar fii instalata iar rezolutia de la desktop nu o pot face mai mare de 1366x768, iar inainte nu era asa, era mult mai mare.
Am incercat toate programale pentru cautare update drivers si-mi arata ca este ok, dar de fapt nu este.
Am placa video nvidia geforce 610M.
incearca 3dpchip si si vezi daca iti recunoaste placa video din device manager
https://prnt.sc/q7907r recunoaste tot, dupa cum poti vedea si acele iconite de la aplicatii cat sunt de mari, iti poti da seama ca nu e instalat. (stii ce zic)
http://prnt.sc/q792zh
User avatar
sergiu4995
Membru, skill +4
Membru, skill +4
Posts: 1904
Joined: 08 Oct 2011, 20:05
Detinator Steam: Nu
Has thanked: 24 times
Been thanked: 9 times
Contact:

09 Dec 2019, 21:09

https://www.pcgarage.ro/notebook-laptop ... 9NYwaubaIQ

https://www.pcgarage.ro/notebook-laptop ... XWfMxdV8Y0

https://www.pcgarage.ro/notebook-laptop ... bLi1Dnhjck

Ce parere aveti , asa eu lucrez pe pc, mai procesez imagini/videouri, mai folosesc o masina virtuala pentru teste, eu as merge pe primu cu acel procesor i5 de generatia a noua, am mai vazut si alt laptop din afara de cele doua un i7 de generatia a opta dar procesorul 1,8 ghz nu se merita, jocuri nu ma joc.

Ce credeti ?
User avatar
Mutex
Administrator
Administrator
Posts: 4317
Joined: 24 Mar 2011, 22:32
Detinator Steam: Da
Reputatie: Administrator
Intermediar
Location: Sibiu
Has thanked: 105 times
Been thanked: 93 times
Contact:

09 Dec 2019, 21:25

Al doilea pentru ca are 2 sloturi ram, cu 8gb ram o sa te pierzi prin programe.

https://www.emag.ro/laptop-gaming-asus- ... ario_ID=49

Ca si racire bate multe.
Post Reply

Return to “Discutii generale”

  • Information