BlackGhost Boost & mspro99 - Tepari

Parte a forumului creata SPECIAL pentru protectia membrilor comunitatii. Postarea in aceasta categorie se face doar cu DOVEZI DE INSELARE. Nu se permite reclama negativa sau pareri personale

Moderators: Moderatori ajutatori, Moderatori

Locked
ServerTrack
Membru, skill 0
Membru, skill 0
Posts: 53
Joined: 18 Nov 2017, 20:39
Detinator Steam: Da
Detinator server CS: furien.ghosts.ro
SteamID: mystweez
Fond eXtream: 0
Contact:

03 Dec 2017, 23:06

Nickname-ul tău: ServerTrack
Nickname-ul țeparului: mspro99, insa fondatorul "firmei" blackghost, nu stiu ce nick are
Link-ul de la profilul de pe forum al țeparului: mspro99 deja are titlul de tepar, eu nu am ascultat de extreamcs,si am cazut in plasa lui cu teapa de 40 euro
Email țepar: al lui blackghost: boost.blackghost.com
Alte date de contact ale țeparului: -
Descriere situație (obligatoriu): In primul rand am vrut sa mi deschid o firma boosting, si am cautat pe internet. am dat de masterserverul lui mspro, unde specifica, ca el va face scripturi, si ca face si masterservere. l am contactat, si mi-a dat teapa. stiti si voi ca e tepar, nu mai are rost sa pun dovezi, insa le am daca se cere. iar acum, blackghost, la fel. le-am cerut sa imi faca un masterserver contracost, eu acceptand. nu am dat banii si m am dus sa ii analizez site-ul si serverele boostate. Am observat ca unele servere se repeta, si deja asta mi-a starnit dubii. Iar templeate, este unul de pe net, el spunandu-mi ca e cumparat! Dovezile in legatura cu blackghost, le aveti mai jos. Am intrat si pe serverele boostate la el, si am intrebat daca au boost la el. intr-adevar au, dar nu baga, iar daca baga, sunt doar boti! Le-am zis despre faza cu boostul si templeate, si m-am ales cu un block!
Dovezi (obligatoriu): https://imgur.com/a/UBmoY nu sunt aranjate in ordnie, dar va dati seama.
Megaboost
User avatar
tenerifeeeee
Utilizator neserios (tepar)
Utilizator neserios (tepar)
Posts: 1049
Joined: 03 Dec 2014, 19:08
Detinator Steam: Da
SteamID: copilzapacit
Reputatie: Fost Membru Club eXtreamCS (doua luni)
Utilizator neserios (tepar)
Fond eXtream: 0
Location: Râmnicu Vâlcea
Has thanked: 1 time
Contact:

04 Dec 2017, 00:12

Am postat si eu un topic tot despre ei
Deținătorul sv relax.indungi.ro deține aceasta platforma
User avatar
D!3s3L
Membru, skill +1
Membru, skill +1
Posts: 129
Joined: 05 Nov 2017, 19:10
Detinator Steam: Da
Reputatie: Fost Membru Club eXtreamCS (doua luni)
Nume anterior: (c) eTC
Fond eXtream: 0
Contact:

04 Dec 2017, 07:49

Dă-i pace, el are "firmă" boost din câte scrie acolo :)))
Emylcs
Membru, skill 0
Membru, skill 0
Posts: 1
Joined: 01 Jun 2017, 13:56
Detinator Steam: Nu
CS Status: Citesc forumul eXtreamCS.com...!
Fond eXtream: 0
Contact:

12 Oct 2019, 06:44

Rasfoind si eu google-ul am dat de acest post. Eu chiar nu inteleg cum acceptati astfel de posturi cand ele nu au legatura cu realitatea. Credeam ca extreamcs sunt seriosi. Pai ca sa dai teapa unui om trebuie sa existe niste dovezi, sa se fi luat niste bani si sa nu faci ceea ce te-ai angajat sa faci.
Acest copil oparit si frustrat a venit sa ma intrebe daca am platforme de vanzare sau daca fac platforme. Am spus ca da, pretul il vedeti in conversatie.
Platforma insemna : sv de prindere playeri, sv de redirectionare, pluginuri specifice pentru platformele de cs 1.6 plus sma-uri. Unde ati vazut voi in discutie ca eu ii fac site? Pai cine iti face tie site in banii astia?
I-am dat block pentru ca l-am vazut ca abereaza, incepuse cu amenintarile ca posteaza ca face ca drege....Eu i-am spus ca-i fac platforma de boost nu site, prin urmare daca nu se aduc dovezi ca mi-ar fi dat mie vreun ban sau daca din discutie nu reiese ca eu i-am promis ca-i fac vreun site va rog sa stergeti posturile sau macar sa scrieri ca nu se confirma cele afirmate. Daca eu vin maine la tine si iti zic ca vreau sa cumpar reclama si zici ok asta e pretul, dar apoi revin peste 1 saptamana si-ti zic ai spus ca-mi dai site-ul sa am si eu la fel, deci esti tepar. Cam asta e logica acestui mucos.
E simplu sa se trezeasca un pulifrici ca acesta sa faca un post ca asa i-a venit lui, fara sa dovedeasca intr-un fel ceva, dar am pretentia ca moderatorii de pe extream si mai ales Laur detinatorul, sa trieze si daca nu se dovedeste ce spune sa-i stearga postul si sa-l si sanctioneze.
Nu imi pasa mie de ce spune un copil, cei care au achzitionat boost de la mine, sau care au intrat in contact cu mine ma cunosc si stiu ce fel de persoana sunt. Ma deraneaza ca permiteti oricui sa arunce cu noroi fara a se dovedi in niciun fel ca ceea ce spune este si conform cu realitatea.

Multumesc
User avatar
Laurentiu P.
Fost moderator
Fost moderator
Posts: 2421
Joined: 10 Jul 2013, 20:26
Detinator Steam: Da
Reputatie: Fost super moderator
Fond eXtream: 100
Has thanked: 17 times
Been thanked: 42 times
Contact:

12 Oct 2019, 16:35

Pretenas nu vezi de cand e topicu? Beleste ochii aia calumea cand mai postezi
Topic inchis.
no...
Locked

Return to “Security zone”

  • Information