Problema Internet

Discutii despre tot ce nu se incadreaza in celelalte categorii.

Moderators: Moderatori ajutatori, Moderatori

Post Reply
ionutpsf2000
Membru, skill 0
Membru, skill 0
Posts: 31
Joined: 09 Apr 2019, 18:20
Detinator Steam: Nu
CS Status: Citesc forumul eXtreamCS.com...!
Fond eXtream: 0
Has thanked: 1 time

15 Apr 2019, 04:13

https://imgur.com/a/kRrdthn
Imi tot da asta, am dat ipconfig/renew si a luat-o dar iar face asa dupa cateva minute dar nu inteleg de ce, ieri mergea totul bine pana azi cand am aprins PC, ce dracu sa aiba sau cum pot rezolva problema asta permanent?
Imi da Undefined Network si imi da cacaturile alece arata acolo
Daca reinstalez windows ul, se poate rezolva?
IG-BOOST.org - Instagram Followers Best, Cheap, Reliable
User avatar
L E V I N
Scripter eXtreamCS
Scripter eXtreamCS
Posts: 2155
Joined: 24 Aug 2011, 11:24
Detinator Steam: Da
CS Status:
Detinator server CS: ☯∴
SteamID: riseofevo
Reputatie: Scripter eXtreamCS
Nume anterior: Adryyy
Location: ҳ̸Ҳ̸ҳ
Has thanked: 33 times
Been thanked: 349 times
Contact:

15 Apr 2019, 18:31

folosești wi-fi? dacă da, ai acces pe internet(via telefon/tabletă ceva..)???schimbă conexiua pe wi-fi și vezi așa
modemul este funcțional?(lumina aia care zice că ai net sau nu)
* schimbă și gateway-ul, pentru că se pare că cel generat este ocupat....
Nu fac nimic contra cost! Faceți cerere bine detaliată aici, pe forum. Nu-mi mai dați add pe Steam doar pentru a mă avea în lista de prieteni.
Am cont și activez doar aici! Aveți grijă la cei ce încearcă să mă copieze..Puteți lua legătura cu mine dacă aveți o problemă/nelămurire în acest caz.
* Inactiv momentan.
ionutpsf2000
Membru, skill 0
Membru, skill 0
Posts: 31
Joined: 09 Apr 2019, 18:20
Detinator Steam: Nu
CS Status: Citesc forumul eXtreamCS.com...!
Fond eXtream: 0
Has thanked: 1 time

15 Apr 2019, 19:27

L E V I N wrote:
15 Apr 2019, 18:31
folosești wi-fi? dacă da, ai acces pe internet(via telefon/tabletă ceva..)???schimbă conexiua pe wi-fi și vezi așa
modemul este funcțional?(lumina aia care zice că ai net sau nu)
* schimbă și gateway-ul, pentru că se pare că cel generat este ocupat....
Pe laptop,telefon si restu merge Wifi, vad ca acum a luat-o , nu a mai facut probleme de acum 3-4 ore..
Sa speram ca va ramane asa,posibil sa fii fost de la internet,idk..
si aia cu getaway nu stiu eu sa le schimb :))
ionutpsf2000
Membru, skill 0
Membru, skill 0
Posts: 31
Joined: 09 Apr 2019, 18:20
Detinator Steam: Nu
CS Status: Citesc forumul eXtreamCS.com...!
Fond eXtream: 0
Has thanked: 1 time

16 Apr 2019, 18:08

Iar mai face asa acum, oare sa fie de la firma de internet sau de la router? Am vazut ca uneori si pe telefon apare conexiunea wifi dar dau click pe ea si nu ma conecteaza, dar arata ca am semnal full dar nu ma pot conecta la retea..trebe sa i dau restart la router sa mearga, oare s a dus si asta?
Acum 1 luna l-am luat, router ul e asta : https://www.emag.ro/router-wireless-ac1 ... 1FEALw_wcB
Inainte am avut un router la 70-80 lei tot de la tiplink si n aveam probleme deloc :))
User avatar
L E V I N
Scripter eXtreamCS
Scripter eXtreamCS
Posts: 2155
Joined: 24 Aug 2011, 11:24
Detinator Steam: Da
CS Status:
Detinator server CS: ☯∴
SteamID: riseofevo
Reputatie: Scripter eXtreamCS
Nume anterior: Adryyy
Location: ҳ̸Ҳ̸ҳ
Has thanked: 33 times
Been thanked: 349 times
Contact:

16 Apr 2019, 19:02

...vezi să nu fie activă DP sau AP, încearcă să te conectezi pe altă bandă, dacă ești pe 4g treci pe 5g sau invers...
ai umblat mai mult decât trebuia la setările wi-fi??poate ai rezervat un gateway, încearcă să modifici gateway-ul implicit
Nu fac nimic contra cost! Faceți cerere bine detaliată aici, pe forum. Nu-mi mai dați add pe Steam doar pentru a mă avea în lista de prieteni.
Am cont și activez doar aici! Aveți grijă la cei ce încearcă să mă copieze..Puteți lua legătura cu mine dacă aveți o problemă/nelămurire în acest caz.
* Inactiv momentan.
ionutpsf2000
Membru, skill 0
Membru, skill 0
Posts: 31
Joined: 09 Apr 2019, 18:20
Detinator Steam: Nu
CS Status: Citesc forumul eXtreamCS.com...!
Fond eXtream: 0
Has thanked: 1 time

16 Apr 2019, 19:04

L E V I N wrote:
16 Apr 2019, 19:02
...vezi să nu fie activă DP sau AP, încearcă să te conectezi pe altă bandă, dacă ești pe 4g treci pe 5g sau invers...
ai umblat mai mult decât trebuia la setările wi-fi??poate ai rezervat un gateway, încearcă să modifici gateway-ul implicit
Habar am cum sa fac asta, crede ma :))
Nu sunt eu vre un specialist sau astea, ma uit prin setarile la router la DP si AP ala, dar nu am umblat deloc la setari..
iar la faza cu getaway nu stiu ce sa modific sau ce sa pun, am vazut si eu setari pe internet la faza asta cu getaway dar nu merge nu stiu sa fac.....
User avatar
L E V I N
Scripter eXtreamCS
Scripter eXtreamCS
Posts: 2155
Joined: 24 Aug 2011, 11:24
Detinator Steam: Da
CS Status:
Detinator server CS: ☯∴
SteamID: riseofevo
Reputatie: Scripter eXtreamCS
Nume anterior: Adryyy
Location: ҳ̸Ҳ̸ҳ
Has thanked: 33 times
Been thanked: 349 times
Contact:

16 Apr 2019, 19:08

mai ai alte chestii prin casă care folosesc modemul? gen camere video, nu telefoane și tablete
cât despre gateway, nu știu configurația pentru acel archer, da normal trebuie să să auto-configureze când îl schimbi+pe pc
nu știu ce să zic, nu pot rezolva ceva ce nu văd, încearcă conectarea prin cablu, sau dacă nu prin wi-fi pe pc
Nu fac nimic contra cost! Faceți cerere bine detaliată aici, pe forum. Nu-mi mai dați add pe Steam doar pentru a mă avea în lista de prieteni.
Am cont și activez doar aici! Aveți grijă la cei ce încearcă să mă copieze..Puteți lua legătura cu mine dacă aveți o problemă/nelămurire în acest caz.
* Inactiv momentan.
User avatar
tre3fla
Membru eXtream
Membru eXtream
Posts: 5432
Joined: 27 May 2012, 10:15
Detinator Steam: Da
CS Status: Allah Akbar !
Detinator server CS: Nu
SteamID: /id/tre3fla_xxx
Has thanked: 14 times
Been thanked: 129 times

18 Apr 2019, 22:26

Daca ai telekom la fel imi facea si mie acu vreo 3-4 zile. mergea bine wifi dar pe fir pla. Problema era ceva de la DNS-urile astora de la telekom, cel putin asa a fost la mine. Am trecut pe Open DNS si nu mai am probleme, daca vrei sa-ti pui si tu Open DNS fa asa:

- Apasa Windows + R si scrie control panel si dai enter
- Mergi la network and internet si dai pe view network status and tasks
- Acolo in dreapta sus ai Ethernet, dai pe el
- mergi la proprieties, cauti Internet protocol version 4 si dai dublu click pe el
- in tabul General mergi jos si bifezi Use the following dns server adreses
- sub el in primul rand de acolo pui 208 67 222 222
- in al doilea rand pui 208 67 220 220
- Dai OK, Cancel si Close la alea
- Apasa iar Windows + R si scrie cmd si dai enter
- acolo in cmd scrii ipconfig /flushdns si dai enter dupa care inchizi cmd
- deschizi browserul pe care il folosesti tu de obicei si golesti cache si cookies si o sa-ti mearga bine daca problema ta e DNS-urile futute date de ISP.

Daca totusi nu este de la DNS-uri, apasa Windows + I mergi la Network and Internet si pe undeva in josul paginii aia ai Network Reset, mergi acolo si dai Reset Now si asteapta pana iti da ala restart la pc automat. In general dureaza intre 2 si 5 minute asa. Asta face exact ce ar face si reinstall-ul la windows, iti pune alea default inapoi si iti reinstaleaza driverul placii de retea automat.

In sfarsit au inceput astia sa bage fibra si pe aici pe la mine si o sa scap de telekomu pulii cand o sa dea si aia IP dinamic, ca n-am chef de futeri aiurea cu ip lor static.
Post Reply

Return to “Discutii generale”

  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 27 guests