Vand aplicatie Android (Chestionare auto / Quiz )

Aici poti publica orice legat de vanzari/cumparari (inclusiv dispunerea unui calculator ca server)

*Nu suntem responsabili in nici un fel de tranzactiile efectuate prin intermediul acestui forum. Utilizatorii sunt sfatuiti sa-si ia maximul de precautii inainte de finalizarea unei tranzactii pentru a preveni posibilitatea unei inselaciuni.

Moderators: Moderatori ajutatori, Moderatori

Post Reply
User avatar
splaty
Membru, skill 0
Membru, skill 0
Posts: 53
Joined: 12 Oct 2017, 13:10
Detinator Steam: Da
CS Status: Citesc forumul eXtreamCS.com...!
Fond eXtream: 0
Been thanked: 6 times
Contact:

19 Apr 2019, 12:54

Salutare!
1. Vand aplicatie pentru chestionare auto / quiz-uri. Adaugarea categoriilor se face din browser, asupra aplicatiei aducandu-se doar modificare necesare pentru conexiunea la baza de date. Produsul a fost achizitional de pe Envato, dar nu a fost folosit. Pentru detalii / demo, reply si va las pm.
Pret: 5 euro paysafecard / 25 de lei bancar

2. Proiect = aplicatia de mai sus + domeniu .ro inregistrat pe un an + webhost achizitionat pe un an + intrebarile necesare pentru proiect (intrebarile nu au legatura cu domeniul auto) - in cazul in care publicati aplicatia pe magazin play asupra unei sume modice, va recuperati banii si obtineti si profit. Pentru mai mute detalii, va pot raspunde in privat.
Pret: 25 de euro paysafecard / 100 lei bancar
https://valorant-romania.ro/ - Totul despre Valorant - Valorant Romania - Agenți Valorant - Skinuri-uri Valorant - Hărți Valorant - Știri & Update-uri Valorant
Post Reply

Return to “Anunturi”

  • Information