Router (nu ii dau de cap)

Discutii despre tot ce nu se incadreaza in celelalte categorii.

Moderators: Moderatori ajutatori, Moderatori

Post Reply
User avatar
Every
Utilizator neserios (tepar)
Utilizator neserios (tepar)
Posts: 4307
Joined: 01 Jan 2012, 20:32
Detinator Steam: Da
CS Status: Plecat în voiaj!
SteamID: hypnotiqueeee
Reputatie: Membru Club eXtreamCS (o luna)
Ban 2 luni
Utilizator neserios(tepar)
Location: Constanța
Has thanked: 449 times
Been thanked: 150 times

22 Apr 2019, 15:13

Salut baieti,

Nu am mai postat de fff mult timp, dar acum vin si eu cu o problema ca sa zic asa. Detin un router ASUS WL-520GC si pur si simplu nu imi merge wifi-ul, pe laptop merge, dar pe telefon cand ma conectez gen se conecteaza imi apare ca ar fi conectat, dar nu merge internetul.
Nu inteleg care ar fi problema .. mergea pana sa reinstalez Windows-ul pe laptop ..
#retras de pe forum.
mai intru foarte rar .. dacă vreți ceva, lăsați mesaj privat și când mai intru vă răspund.
User avatar
axiucul
Membru, skill +1
Membru, skill +1
Posts: 451
Joined: 20 Jun 2016, 22:37
Detinator Steam: Da
CS Status: Vand Golf 4
Detinator server CS: Da
SteamID: axiucul
Reputatie: Nume anterior: XmeTriX
Fond eXtream: 0
Location: Timisoara
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

22 Apr 2019, 15:22

N-are nici o treaba windows-ul cu wifi, tu cu ce instalezi wifi cu CD sau accesand link-ul ala alor sau ip acela static?
Dragon Hacker
Membru, skill +1
Membru, skill +1
Posts: 342
Joined: 24 Jan 2017, 14:18
Detinator Steam: Nu
CS Status: Citesc forumul eXtreamCS.com...!
SteamID: STEAM_0:0:478532522
Fond eXtream: 0
Location: Bălți
Has thanked: 1 time
Contact:

22 Apr 2019, 19:24

Deci, sa inteleg ceea ce tu explici pur simplu router functioneaza, dar totusi nu poti conecta la browser sau anumite chesti pe internet. (daca ai putut sa conectezi inseamna ca router e ok, daca nu ai putut sa primesti datele la internet inseamna e de la provider), dupa detalii care ai explicat, probabil din cauza setarii routerului sau providerului, esti sigur e bagat cablu cel care vin direct de la provider in router ? ar trebui sa bagi direct unde este scris WAN sau WLAN etc, daca nu te descurci suna la providerul tau (RDS, orange or etc)
User avatar
.::Adrianix52::.
Membru, skill +2
Membru, skill +2
Posts: 523
Joined: 03 Sep 2012, 15:19
Detinator Steam: Da
CS Status: ...
Detinator server CS: DTR.HelpCS.RO
SteamID: adrianix52
Location: Romania
Has thanked: 7 times
Contact:

23 Apr 2019, 09:30

Dragon Hacker wrote:
22 Apr 2019, 19:24
Deci, sa inteleg ceea ce tu explici pur simplu router functioneaza, dar totusi nu poti conecta la browser sau anumite chesti pe internet. (daca ai putut sa conectezi inseamna ca router e ok, daca nu ai putut sa primesti datele la internet inseamna e de la provider), dupa detalii care ai explicat, probabil din cauza setarii routerului sau providerului, esti sigur e bagat cablu cel care vin direct de la provider in router ? ar trebui sa bagi direct unde este scris WAN sau WLAN etc, daca nu te descurci suna la providerul tau (RDS, orange or etc)
wtf......



Instaleaza-ti driverul pentru wifi si ai sa vezi ca-ti merge.
User avatar
VaLDeS
Fost moderator
Fost moderator
Posts: 3497
Joined: 11 Feb 2008, 18:41
Detinator Steam: Da
CS Status: pe mari si oceane
SteamID: valdes93
Reputatie: Fost moderator
Fost Membru Club eXtreamCS (doua luni)
Location: România
Has thanked: 63 times
Been thanked: 94 times

23 Apr 2019, 09:49

Intra in Panelul de la Router , http://router.asus.com/Main_Login.asp , ceva de genul , instaleaza Routerul , iar la User si Parola , iti trebuia userul tau de la provider si parola din contract . Daca nu ai aceste 2 chestii , poti suna la relatii cu clientii sau in baza contractului sa cauti in support la ei pe site pasii necesari . Dupa aceea nu vei mai avea probleme .

Nu mai este ca in anii trecuti , bagai mufa-n router si lua automat internetul si il impartea pentru cablu si wi-fi automat . Daca router-ul nu este inregistrat pe IP-ul celor de la provider , ioc internet .
Image

STEAM ID : valdes93 :flag_ro:




╲ ╭━━━━╮╲╲╭━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━╮
╲ ┃╭╮╭╮┃╲╲┃ IN CONSTANTA DOAR
╲┗┫┏━━┓┣┛╲╰┳╮ FARUL CONTEAZA
╲ ┃╰━━╯┃━━━╯╰━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━╯
╲ ╰┳━━┳╯╲╲
╲╲┛╲┗ ╲╲
User avatar
Marius
Fost administrator
Fost administrator
Posts: 8659
Joined: 11 Nov 2007, 12:19
Detinator Steam: Da
CS Status: being awesome since 1992
SteamID: kNNwOw
Reputatie: Fost administrator
Fost dezvoltator al listei de seriozitate eXtreamCS
Fost Membru Club eXtreamCS
Location: Timisoara
Has thanked: 568 times
Been thanked: 667 times

27 Apr 2019, 11:52

Every wrote:
22 Apr 2019, 15:13
Salut baieti,

Nu am mai postat de fff mult timp, dar acum vin si eu cu o problema ca sa zic asa. Detin un router ASUS WL-520GC si pur si simplu nu imi merge wifi-ul, pe laptop merge, dar pe telefon cand ma conectez gen se conecteaza imi apare ca ar fi conectat, dar nu merge internetul.
Nu inteleg care ar fi problema .. mergea pana sa reinstalez Windows-ul pe laptop ..
Pe laptop tot WIFI sau cablu?
------> un mindset sanatos pentru eXtream <------
PS: NU sunt intermediar
Crinu.
Membru Club eXtreamCS
Membru Club eXtreamCS
Posts: 22
Joined: 28 Mar 2017, 01:36
Detinator Steam: Nu
CS Status: Citesc forumul eXtreamCS.com...!
Reputatie: Membru Club eXtreamCS (28 Dec 2018 - 28 Apr 2019)
Fond eXtream: 0
Has thanked: 4 times
Contact:

29 Apr 2019, 13:03

Dragon Hacker wrote:
22 Apr 2019, 19:24
Deci, sa inteleg ceea ce tu explici pur simplu router functioneaza, dar totusi nu poti conecta la browser sau anumite chesti pe internet. (daca ai putut sa conectezi inseamna ca router e ok, daca nu ai putut sa primesti datele la internet inseamna e de la provider), dupa detalii care ai explicat, probabil din cauza setarii routerului sau providerului, esti sigur e bagat cablu cel care vin direct de la provider in router ? ar trebui sa bagi direct unde este scris WAN sau WLAN etc, daca nu te descurci suna la providerul tau (RDS, orange or etc)
Pentru limba romana apasati tasta 1.
Last edited by Laurentiu P. on 30 Apr 2019, 07:59, edited 1 time in total.
Reason: averizat pentru offtopic
http://curseuroleu.ro - cotatii valutare actualizate la cursul BNR in fiecare zi
User avatar
L E V I N
Scripter eXtreamCS
Scripter eXtreamCS
Posts: 2155
Joined: 24 Aug 2011, 11:24
Detinator Steam: Da
CS Status:
Detinator server CS: ☯∴
SteamID: riseofevo
Reputatie: Scripter eXtreamCS
Nume anterior: Adryyy
Location: ҳ̸Ҳ̸ҳ
Has thanked: 33 times
Been thanked: 348 times
Contact:

29 Apr 2019, 21:06

Crinu. wrote:
29 Apr 2019, 13:03
Dragon Hacker wrote:
22 Apr 2019, 19:24
Deci, sa inteleg ceea ce tu explici pur simplu router functioneaza, dar totusi nu poti conecta la browser sau anumite chesti pe internet. (daca ai putut sa conectezi inseamna ca router e ok, daca nu ai putut sa primesti datele la internet inseamna e de la provider), dupa detalii care ai explicat, probabil din cauza setarii routerului sau providerului, esti sigur e bagat cablu cel care vin direct de la provider in router ? ar trebui sa bagi direct unde este scris WAN sau WLAN etc, daca nu te descurci suna la providerul tau (RDS, orange or etc)
Pentru limba romana apasati tasta 1.
e din moldova, nu-l mai judecați
Nu fac nimic contra cost! Faceți cerere bine detaliată aici, pe forum. Nu-mi mai dați add pe Steam doar pentru a mă avea în lista de prieteni.
Am cont și activez doar aici! Aveți grijă la cei ce încearcă să mă copieze..Puteți lua legătura cu mine dacă aveți o problemă/nelămurire în acest caz.
User avatar
The Kalu
Membru eXtream
Membru eXtream
Posts: 11780
Joined: 09 Oct 2010, 11:39
Detinator Steam: Da
Reputatie: Fost membru Club eXtreamCS (6 luni)
Restrictie moderator permanent
Restrictie schimbare nume
Nume anterior: Terra
Membrul anului 2017
Has thanked: 78 times
Been thanked: 245 times

29 Apr 2019, 21:23

Si colby cu raul sunt din Moldova dar scriu si vorbesc bine, asta nu este o scuza!

Incearca sa resetexi complet router ul cat si telefonul!
User avatar
Every
Utilizator neserios (tepar)
Utilizator neserios (tepar)
Posts: 4307
Joined: 01 Jan 2012, 20:32
Detinator Steam: Da
CS Status: Plecat în voiaj!
SteamID: hypnotiqueeee
Reputatie: Membru Club eXtreamCS (o luna)
Ban 2 luni
Utilizator neserios(tepar)
Location: Constanța
Has thanked: 449 times
Been thanked: 150 times

15 May 2019, 18:17

Am rezolvat, am cumparat alt router, era deja fff invechit si se stricase.

Multumesc tuturor!
#retras de pe forum.
mai intru foarte rar .. dacă vreți ceva, lăsați mesaj privat și când mai intru vă răspund.
User avatar
L E V I N
Scripter eXtreamCS
Scripter eXtreamCS
Posts: 2155
Joined: 24 Aug 2011, 11:24
Detinator Steam: Da
CS Status:
Detinator server CS: ☯∴
SteamID: riseofevo
Reputatie: Scripter eXtreamCS
Nume anterior: Adryyy
Location: ҳ̸Ҳ̸ҳ
Has thanked: 33 times
Been thanked: 348 times
Contact:

15 May 2019, 18:23

clar, laptopu era mai nou ca routeru, sau alt device
Nu fac nimic contra cost! Faceți cerere bine detaliată aici, pe forum. Nu-mi mai dați add pe Steam doar pentru a mă avea în lista de prieteni.
Am cont și activez doar aici! Aveți grijă la cei ce încearcă să mă copieze..Puteți lua legătura cu mine dacă aveți o problemă/nelămurire în acest caz.
Post Reply

Return to “Discutii generale”

  • Information